Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три хороскопска знака којима се смеши најбоље ЛЕТО до сад: Њима ће цветати руже на свим пољима

Погледајте о којим знацима је реч

1686408219_horoskop-leto.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астролози верују да не постоје случајности - све што нам се дешава је већ унапред "записано" у звездама. Па тако и невероватна срећа која очекује три знака хороскопа, а која ће их задесеити у наредна два, три месеца! Ево које хороскопске знаке ће фортуна здушно гурати напред у наредном периоду, за њих је 2023. година можда и најсрећнија у односу на остале представнике Зодијака!

Ован

У мају 2023. овај ватрени знак ће у великој мери побољшати однос са вољеном особом. Сви неспоразуми, а који су се чак чинили нерешивим и непремостивим, биће као руком однесени. Овнови са партнером постижу склад о каквом одувек сањају. Такође, јавиће се прилике на послу које ће их винути у небеса - очекује их велики успех.

Бик

Бик би требало да очекује чудо у августу 2023. Последњи месец лета биће један од најуспешнијих у години за представнике овог земљаног знака. Астролози су сигурни да ће управо у августу Бик схватити да сав рад у који су уложили "крв и сузе", није био узалудан. Појавиће се нове прилике а које ће овом хороскопском знаку дозволити да покаже сав потенцијал и таленат. Велика финансијска срећа их прати.

Рак

Август ће бити повољан месец не само за Бикове, већ и за Ракове. Последњи летњи месец донеће неочекивани просперитет, али и наглашене емоције овом воденом знаку. Понос, задовољство и мотивисаност да се још боље покажу, још више постигну на пољу каријере биће наглашени у осмом месецу. Очекује их напредовање, а са њим и већа плата. Такође, следи им и бољитак у породичнин односима, а биће и путовања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas