Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРИ НАЈЕМОТИВНИЈА ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: За један никад не би ни помислили, али такви се чувају за ЦЕО ЖИВОТ!

Ево с ким морате бити опрезни када су осећања у питању

1633517873_milos-bikovic.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/Јужниветар 2
Oglas

Неки хороскопски знаци имају виши праг толеранције, у стању су да потисну емоције и скоро никад их нећете видети да плачу. С друге стране, ту су и они којима љутња не пада тешко. 

На првом месту Рибе

Имају јаку емпатију. Ако неко може душом да осети другог човека онда су то Рибе. Није реткост да када је особа у проблему било које врсте поготово љубавном да ће прво позвати Рибу.

Њихова душа је ко паукова опна која осећа сваку вибрацију. Поред тога што су емпатичне, Рибе нису слабе, напротив оне имају свој јасна утабан пут у животу од кога не одустаку. То је пут љубави, емпатије и поштења а такви људи су најјачи.

Затим следе Ракови

Поготово Рачице! Њихов пут је љубав, дом , породица и деца. Када неко има Месец у знаку Рака у наталној карти кажемо да је тај Месец егзалтиран тј. да је у свом најбољем положају да се ту најлепше осећа. Ракови су такође и велики родољуби!

Рак својом нежном душом привлачи људе јер става осећај оне парве атмосфере дома, када све мирише на најлепше колаче од вишања, партнеру даје огромну сигурност и љубав а као мајка је неприкосновена. Такође, свако ко једно уђе у дом Рака има осећај да је нашао мир и спокој. 

Његово величанство, Лав

Јак, тежак, сујетан и са огромним егом! Али зато срце и душа Лава је нешто што је толико јако и велико да је не могуће обгрлити ту емоцију који Лав даје.

Траже пуно, захтевни су. Када им дате то што очекују дају многоструко више. То је јак карактер који душом гине за све своје!

За породицу, партнера, децу а поготова пријатеља. Ко их има за пријатеља прави је срећник. Такви људи се чувају по цени живота!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas