Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три знака којима ће се срећа осмехнути: Чекају их ПРОМЕНЕ које ће им помоћи да остваре ЦИЉЕВЕ

Од 21. јануара јављају се нове идеје

1674220541_Foto-Shutterstock-horoskop5.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Коначно је прошао период који нам компликује и најмање ситнице, због којих смо се свакодневно нервирали. У суботу, 21. јануара, млад Месец у Водолији натераће нас да размишљамо ван оквира. Јављаће се нове идеје, због чега ће многи од нас осетити жељу да промене рутину.

Хороскоп открива да је ово идеално време да радите на остварењу својих циљева. Такође саветује да не размишљате о туђим коментарима и осуди околине, јер Водолија чини да се супротставите важећим правилима. Сви хороскопски знаци осетиће утицај младог Месеца у Водолији, али три ће имати посебне користи. Ево о којим знацима је реч:

БЛИЗАНЦИ

Сунце и Месец повезаће се у вашој деветој кући. Ви сте увек спремни за нова искуства, али овај аспект ће учинити да размишљате на неуобичајен начин. Пружиће вам се прилике за лични развој, зато је важно да препознате шта је узбудљиво за вас. Уколико планирате да кренете на неки курс или едукацију, ово је идеална прилика. Такође, хороскоп предвиђа да ће многи људи рођени у знаку Близанаца променити посао или отићи на путовање које ће им променити живот.

Прочитајте још: Најмистериознији знакови хороскопа: Они су професионалци у прикривању осећања

ВАГА

Млад Месец у Вагама буди креативност. Он ће бити усклађен са Јупитером и то у пољу партнерства, а то значи да ће највише утицати на ваш љубавни живот. Хороскоп предвиђа да ће многи људи рођени у знаку Ваге отпочети ново поглавље, због чега следи занимљиво познанство вредно пажње. Ово је време када треба да испробате нове ствари, али и да пробудите дете у себи.

ВОДОЛИЈА

У суботу креће нови почетак за све Водолије. Ово је јединствена прилика да се фокусирате на циљеве! Уколико сте дуго размишљали да започнете нешто ново, не мозгајте - крените у реализацију. Млад Месец у Водолији ће вас натерати да мењате ствари којима нисте задовољни и да себе коначно ставите на прво место. Ваш живот добија потпуно нови правац!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas