Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТУРСКИ ХОРОСКОП: Неке припаднике Зодијака очекује ЈЕСЕН из снова - све ће им ићи од руке

Погледајте о којим хороскопским знацима се ради

1693824880_Foto-Shuttertsock-turski-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Јесен ће бити стабилнија од лета, а ова четири знака пратиће срећа у свим сегметнима живота.

Аслан (Лав)

Лавови ће дефинитивно бити међу најсрећнијима. Пуцаће од позитивне енергије која ће им помоћи да остваре готово све што пожеле, па чак и да пронађу љубав. Захваљујући невероватној харизми, оставиће добар утисак на саговорнике, што ће им умногоме помоћи не само на пољу љубави и пријатељства, већ и у финансијској сфери. Уопштено, друга половина године ће за Лавове бити период великих победа.

Баşак (Девица)

Девице су иначе веома обазриве и методичне. Њихове главне планете заштитници – Меркур и Сатурн – у наредној години ће се налазити у прилично повољном положају. У другој половини 2023. години држаће све конце у својим рукама, све ће бити под њиховом контролом, што ће им подићи самопоуздање и учинити их још агилнијим. Осим тога, а успеће да реше велике и важне проблеме, и то постепено, један по један.

Акреп (Шкорпија)

Сјајан период за Шкорпије које ће у другој половини 2023. години моћи да остваре најважније циљеве. Ако постоји неки стари сан, нешто о чему дуго маштају и што дуго прижељкују, сада ће или остварити свој наум или ће бити на корак од испуњења жеље. Све се дешава убрзано. Шкорпија неће имати времена за оклевање, а што ће се испоставити да је боље за њу.

Балик (Рибе)

Рибе су у невероватно позитивном таласу, за њих нема препрека. Наоштриле су се да остваре све своје науме, савладају све препреке и не дозвољавају да им ико стане на пут. У овоме имају помоћ звезда које ће их буквално штитити на свком кораку и у свакој ситуацији. Охрабрене овом подршком, Рибе ће се у наредном периоду. са лакоћом носити са свим потешкоћама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas