· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ ЗОДИЈАКА

У сваком тренутку ПРИСКАЧУ У ПОМОЋ: Ово су најодговорнији и НАЈПОЖРТВОВАНИЈИ хороскопски знаци

За њих је брига о другима готово важнија од бриге о себи

1685913420_335452_shutterstock-2040685925_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Није битно да ли вам је потребна емотивна подршка, или помоћ на делу - на представнике ових хороскопских знакова можете рачунати у сваком тренутку.

Близанци

Можда нису превише одлучни када је у питању практична помоћ - није узалуд ово што је један од најпроменљивијих знакова зодијака. Али Близанци увек имају хиљаду опција у глави. Како решити одређени проблем. И пошто воле пажњу, не могу а да се не јаве и понуде помоћ—ако постоји прилика да остваре неку од својих идеја. Треба само наговестити да се без њихове помоћи не може.

Вага

Прочитајте још: Поклон који никако не смете да унесете у КУЋУ: Фенг шуи стручњаци саветују да га одмах баците или спалите

Миротворци у својој сржи, Ваге мрзе невоље. Они су увек спремни на сарадњу и урадиће скоро све што од њих затражите. Поред тога што Вага не подноси сукобе, обично су веома дружељубиви – имају огроман друштвени круг, а ако сами не могу да вам помогну, онда ће се међу њиховим пријатељима сигурно наћи неко ко може.

Водолија

Водолије се увек залажу за оно у шта верују, чак и ако се сви други не слажу са њима. Ови јединствени људи искрено брину о другима, у души су прави хуманитарци и спремни су да учине много да помогну не само својим најмилијима, већ и друштву у целини. Често постају волонтери, помажући и људима и животињама. А захваљујући свом изузетном типу размишљања, они су у стању да измисле веома нестандардно решење проблема.

Прочитајте још: Ојачајте стабљику ОРХИДЕЈЕ препаратом са белим луком (РЕЦЕПТ)

Рак

Ако вам затреба емоционални проблем, Ракови су увек ту - воле да помажу и брину, чине све да човеку буде удобно и удобно, као код куће. Веома су интуитивни и разумеју без речи шта вам је тренутно потребно. Ракови су великодушни, воле да буду од помоћи - без обзира да ли пружају велику услугу или малу. Такође су одличне комшије.

Бик

Увек траже оно најбоље у човеку, а ако се вежу, толеришу глупост сваког пријатеља све док он не направи потпуно фаталну грешку. Али и након тога, Бик ће сигурно прискочити у помоћ. Као земљани знак, он ће покушати да приступи вашем проблему са рационалне стране. Ако је потребно, Бик ће вас саслушати, помоћи вам да очистите, нахраните, позајмите новац - поред њих постаје лакше.

Девица

Девице имају урођену потребу да буду потребни и пруже руку помоћи кад год имају прилику. Ово, заједно са њиховим невероватним организационим способностима, чини их најљубазнијим знаком зодијака, увек спремним да помогне. Они могу да дају практичне савете и да се баве вашим проблемом - било да се ради о поправци, селидби и било чему другом.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.