· · Коментари: 0
ИГРИЦЕ

УВЕК ИГРАЈУ ИГРИЦЕ: Ово су хороскопски знакови који највише МАНИПУЛИШУ другима

Како би постигли своје циљеве, искоришћавају друге и манипулишу њиховим осећањима.

1595837358_romantic-1934223_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Кад људи манипулишу вама ради властитих користи, то је велики показатељ да их морате држати изван свог живота. Таквих људи има свугде у овом свету. Натераће вас да радите различите ствари за своје добро, а затим ће вас напустити кад њихов посао буде завршен. Врло су манипулативни и често не размишљају о туђим осећањима. Према астрологији, неки хороскопски знакови су велики манипулатори у свом животу. Они израђују стратегије да вас натерају да радите оно што желе.

Прочитајте још: Хороскоп за 27. јул: Раку стижу НЕПРИЈАТНЕ ВЕСТИ, а два знака чека ФИНАНСИЈСКА ДОБИТ

Ево који су то знаци:

Шкорпија

Шкорпије су врло тајновите и конкурентне. Дакле, често их можете пронаћи како се играју с умовима и осећањима људи. И они то само раде како би добили оно што желе. То често могу да учине и ненамерно.

Девица 

Играће се с вашим умом само кад им нешто затреба. Од њих немојте да очекујете да ће вам се захвалити на учињеној услузи. Након што обави свој посао, девицама више нећете требати у свом животу.

Прочитајте још: Откријте свој БРОЈ и сазнајте какви сте кад ВОЛИТЕ : ДОСАДНИ или имате више ЉУБАВНИХ ВЕЗА?

Јарац 

Ти људи искоришћавају добру природу људи. Они чак могу вас сматрати одговорним за њихов бес. Али они ту моћ играња с мислима људи схватају као позитивну вештину, јер могу учинити да људе раде све што они желе.

Водолија

Овај хороскопски знак може да вам да лажну наду. Водолије воле да се играју са туђим умом терајући их да верују у лажна обећања. И они ће свој посао обавити пре него што то схватите.

Прочитајте још: Направите нумеролошку АМАЈЛИЈУ која ће вас ЧУВАТИ ОД БОЛЕСТИ!

Риба 

Они рођени у знаку Рибе ће се људи играти са вашим умом користећи пасивну агресију. Увек сматрају зајам као поклон. Дакле, немојте очекивати ​​гаранцију враћања од Риба.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.