· · Коментари: 0
ВЕРОВАЊЕ

Вечерас је ПУН МЕСЕЦ: Пред спавање треба да урадите ЈЕДНУ СТВАР, како би вам кренуло на свим пољима

Пун Месец у Рибама је јако магичан тренутак.

1632234309_moon-6365467_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Вечерас ће бити један од чаробнијих тренутака ове године, а у питању је пун Месец у Рибама. Пун месец у знаку Риба достиже свој врхунац 21. септембра.

Пун Месец у Рибама је један од најмагичнијих и најсањивијих у години. Нуди дубоко креативне, интуитивне и искрене вибрације, помажући нам да проширимо нашу свест о суптилнијим фреквенцијама.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур повлачи ручну: Сада договорите и планирајте, а ево када ћете реализовати!

Нептун, планета духовности и илузија, веома је активна под утицајем овог септембарског пуног Месеца.

Како бисте искористили максимум из овог тренутка, одратите следећи ритуал, саветује "Сенса". Овај ритуал је осмишљен да вам помогне да се повежете са својим духовним центром кроз своје снове. Омогућава вам да искључите ум и све ментално "брбљање" и да предузмете нешто у земљи снова.

Медитација за овај ритуал је савршена да вас уведе у дубоко стање опуштености, тако да можете да уживате у мирној, складној ноћи током сна, док у том процесу пуните своје духовно тело. Ритуал је најбоље обавити пред спавање.

Ритуал пред спавање

Потребно вам је:

- Разно биље/биљке (сува, свежа или чак етерична уља) нпр. лаванде, пупољци камилице, босиљак, оригано, рузмарин, нана, жалфија, мајчина душица, еукалиптус, кришке лимуна, каранфилић, зелени чај и морска со.

- Бела пиџама/ мајица

- Дневник и оловка

Упутство:

Овај ритуал је потребно обавити непосредно пре спавања.

1. Одаберите све биљке за чишћење које вам одговарају. Можете користити једну или комбинацију биљака, само идите за својим инстинктом и користите оно што вам је при руци. Комбинујте све своје биље у чинију и додајте у топлу воду за купање. Ако немате каду, можете помешати биље са водом у врчу да бисте се прелили том водом под тушем.

Док се купате, понављајте следећу мантру девет пута. Ову мантру можете поновити и док мешате зачинско биље. Слободно учините своје купање што опуштенијим уз свеће, музику, па чак и комад чоколаде. Мантра гласи: "Снага ових биљака чисти, храни и обнавља моју душу. Нека извуку ствари које су непотребне и напуне енергију мог ума, тела и душе."

2. Када завршите са купањем/туширањем, пресвуците се у белу пиџаму или чак у белу мајицу. Бела боја држи вибрацију чистоће и духовности и помоћи ће вам да наставите процес чишћења док спавате. Ако немате ништа бело за облачење, следећа најбоља опција је да спавате голи.

3. Кад легнете у кревет, изговорите следећу молитву или напишите своју: „Док спавам, добићу јасноћу (наведите шта год желите да буде јасно). Док спавам, хтео бих да се пробудим са осећајима (наведи 3 емоције). Док спавам, молим свој тим Божанског Духа да ми помогне да очистим, напуним и нахраним моју душу, тако да се осећам усклађеним на свом највишем путу и да ​​знам најбољи следећи корак који треба предузети. Док спавам, тражим да се опоравим од главе до пете. Хвала, хвала, хвала."

4. Лепо и удобно се сместите у кревет и започните своју Медитацију за снове. Ако заспите током ове медитације, то је сасвим у реду! Само пазите да свој дневник и оловку оставите поред кревета, јер ћете их користити ујутру.

5. Чим се ујутру пробудите, узмите дневник и почните да записујете прве ствари које вам падну на памет. Можете записати све снове које сте имали, како се осећате или било које друге мисли које се појаве. За најбоље резултате, покушајте да напишете 3-4 странице напред и назад без подизања оловке са папира. Само наставите са писањем, чак и ако нема смисла или морате да пишете бесмислице. Дозволите проток свести.

6. Након што завршите са писањем, размислите о свим порукама или увидима који су вам се јавили и узмите кристал који иначе користите.

7. Остатак дана будите нежни према себи и пијте пуно воде. Ваш ритуал је сада завршен.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.