Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ГОДИШЊИ ХОРОСКОП ЗА СВАКИ ЗНАК: Ево како ће вам звезде бити наклоњене током 2024. године

Детаљан годишњи хороскоп за 2024. годину

1703241926_Foto-Shutterstck-horoskop-za-2024-godinu.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Хороскоп за 2024. годину обећава значајне промене. Шта вашем знаку доноси година сазнајет у великом годишњем хороскопу.

ОВАН

ЉУБАВ: Током већине године можете очекивати сасвим солидан и релативно миран љубавни живот. Нема лоших транзита по вашу приватност, осим што ћете у дане око 8.априла за веме помрачења Сунца у вашем знаку, вероватно интензивно размишљати о себи, о својој позицији како у свету, тако у односима. Све остало ће бити добро, а последња два месеца ваш ће приватни и љубавни живот ће се нешто више интензивирати, биће више догађаја, због транзита Марса кроз вашу 5. кући љубави. Знаћете квалитетно и ефикасно да комуницирате. То ће бити добитна комбинација за оне који још траже сродну душу. Будите отворени какви јесте искрени. Повољан положај Венере ће вам још више помоћи од 1.до 24.јануара, од 8. до 30.априла кад је у вашем знаку, а потом опет од 12.јула до 6.августа, те од 18.октобра до 12.новембра.

КАРИЈЕРА: Многи међу вама ће само наставити да граде оно што су успешно започели последњих годину, две. Ништа вас неће зауставити, а понека сетна мисао нека само буде блага кочница опреза да се не залећете. Држите се реалних процена, али не одустајте од својих снова. Само их постављајте у реалне оквире и врата ће се отварати. Због коњункције Јупитера и Урана у вашој природној 2. кући новца могућ је неочекивано велик добитак током пролећа. Немојте се опуштати, него предано радите даље. Посебно добро у наставку су постављени сви послови повезани са контактима, комуникацијом, медијима, интернетом, краћим путовањима, изражавањем.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Имаћете довољно снаге током целе године, а посебно последња два месеца. Здравље ће вас служити добро, а највећи изазов на ту тему биће повремене и пролазне тужњикаве мисли. Сетите се оне “Удри бригу на весеље” и све ће бити супер.

БИК

ЉУБАВ: Због Јупитера у вашем знаку од почетка године па све до 26.маја, бићете добре воље. Отворени, срдачни и пријемчиви за све врсте позитивног дружења. Тако ће сви они који су још сами лакше наћи неког ко ће им улепшати дане. Они у стабилним везама због свог оптимистичног приступа, побољшаће своје односе са вољеном особом, а и неке околности ће им у том смислу ићи на руку. И у наставку године осећаћете се добро уз понеку трзавицу због још увек присутног Урана у вашем знаку. Многа пријатељства ће бити на тесту, а нека ћете и прекинути или запустити. Последња два месеца у години ћете се ангажовати око уређења дома или нечег повезаног са том темом. Добру Венеру искористите од 24.јануара до 17.фебруара, од 30.априла до 24.маја кад је у Бику, од 6. до 30.августа, те од 12.новембра до 8.децембра

КАРИЈЕРА: Јупитер вам је дао прилике које се не пропуштају па ћете бити у пословном узлету или ћете бар у души бити задовољни постигнутим, као и оним што радите. Нећете тражити длаку у јајету, него ћете више играти на поверење. Улазак Плутона у вашу природну 10. кућу каријере појачаће ваш утицај на друге у том смислу, али код многих ће се то догађати постепено, чак ће вам се чинити невидљиво. Тек касније ћете постати свесни колико делује. Биће и тема у послу са чијим плодовима нећете бити задовољни јер не досежу ваше амбиције, али објективно за то немате правог разлога. Две еклипсе у вашем 6. пољу службе можда донесу неке промене на радном месту, у дане око 25.марта и око 2.октобра

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Пролазићете кроз сасвим различите фазе – биће ту осећаја немоћи, онда нервозе, па усхићења, радости, све једно за другим или чак и у пакету. Увек бирајте оно од чега се осећате добро, а остало пустите нек’ иде што даље од вас. Такве ствари занемарите.

БЛИЗАНЦИ

ЉУБАВ: До маја ћете вероватно балансирати са строгим критеријима или немогућим захевима према другој страни, а онда ћете, након 26.маја, постати пријатнији, срдачнији, отворенији и толерантнији. Уз понеку пролазну гунђајућу ламентацију, али занемаривог карактера. Због оптимизма који ће целе године добијати битку са песимизмом, успеваћете да одржите добро расположење како у себи, тако и у друштву особе до које вам је стало. И самци ће тако лакше налазити неког за себе. Нема ничег што би вас спутавало на путу до среће у приватном животу осим вас самих. Значи да од вас то и озависи. Уживајте у данима када вам је наклоњена Венера између 17.фебруара и 12. марта, посебно од 24.маја до 18.јуна кад је у вашем знаку, од 30.августа до 24.септембра, те од 8.децембра до краја године.

КАРИЈЕРА: Проблеми са шефом, старијим људима или ауторитетима пратиће вас већи део године. Будите мудри и увек преиспитујте своју лествицу вредности и приоритета, па ако вам нешто баш није битно, пустите да на једно ухо уђе, а не друго нека изађе. Јупитер у вашем знаку од 26. маја, па све до краја године ублажиће споменуте ситуације и са свиме ћете се носити лакше, а пред вама ће се отворити и лепе прилике за раст и развој у професионалном погледу. Будите будни и искористите све најбоље што можете и знате. Последња два месеца године ћете провести у интензивној комуникацији, а могућа су и честа путовања повезана послом или бар рад на терену. Како волите кретање, ви ћете у томе уживати.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Понекада ће вас мучити низ питања на које нећете одмах знати одговоре. Ваша знатижеља ће бити у озбиљним искушењима, али не журите са разоткривањем, јер ће неке ствари моћи да осветли само стрпљење и реалан однос према животу. Не заборавите на то.

РАК

ЉУБАВ: Ништа битно или узнемирујуће неће пореметити ваш складан приватни и љубавни живот. Ако сте у дужој вези, тиоком ове године свој  однос ћете још више учврстити, а ако сте још сами, имаћете сасвим довољно самопоуздањада се отворите и зближите са драгом вам особом. Укратко, љубав ове године могла би се описати једном речју – стабилна. Они који студирају или уче, вероватно ће морати да уложе мало више напора или ће им амбиције бити израженије на том плану па је могуће да ће љубав мало стављати по страни. Стога, ако сте у вези, једино пазите да баш не запоставите вољену особу. Током пролећа је могућ неочекивани срећан сусрет са неким старим пријатељем или пријатељицом који ће вас истински испунити. Венера вам је наклоњена од 12.марта до 8.априла, од 18.јуна до 12.јула кад је у Раку, те од 24.септембра до 18.октобра.

КАРИЈЕРА: Ваши интереси и теме које ће вас претежно заокупљати током ове године неће бити фокусирани на посао. Стога ће многи одрађивати оно што треба и биће им више мање добро. Оно што ће вас више занимати ће бити истраживања нових подручја којима ћете приступати  студиозно и озбиљно. Неки ће добити стипендије за професионално усавршавање или ће поћи на неки пут где ће досећи нова знања. Све то ће се догађати планирано и биће углавном стабилно, а чиниће вас задовољнијом особом. Данима око 8.априла кад се догађа Сунчева еклипса у вашој природној 10. кући каријере могуће су промене са којим ћете се добро носити. Одлуке у вези тога доносите бар дан касније након што еклипса прође.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Сваким даном осећаћете како се у вама све више ствара темељ за неко лепше И сигурније сутра. Резултат је то неких стабилизирајућих дужих транзита због којих ће вам порасти самопоуздање, а моћи ћете и да планирате на дуже стазе. Будите мудри.

ЛАВ

ЉУБАВ: Тек што се ваше љубавно небо очистило од захевних планетарних утицаја протеклих година, и имате осећај да су се нека врата отворила, на прагу истих учвршћује се опозициони Плутон који ће све оно што Сатурн пре није устоличио, избрусити до краја, али постепено и готово невидљиво. И даље ћете морати да се понашате зрело, нема глупирања, нико вам неће прогледати кроз прсте. Они у везама балансираће између детиње жеље за циркуским наступима и стварности која поставља захтеве да све буде јасно, чисто, промишљено. Правац који себи задате било ви, било заједно, неће трпети никакве лудорије. Имајте то на памети и кад се неком удварате, ако сте још сами. Али ипак, сад знате шта желите, па ће бити лакше. Венера вам је повољна од 1.до 24.јануара од 8. до 30.априла, од 12.јула до 6.августа кад је у Лаву, те од 18.октобра до 12.новембра.

КАРИЈЕРА: Биће лепих прилика за развој каријере и ваше позиције у послу, али само пазите да све не упрскате због нервозе, журбе или неких утопијских идеја. Будите реални, држите се задатих образаца и једноставно радите, резултати су ту, неће изостати. Штавише, током пролећа, због коњункције Јупитера и Урана у вашој природној 10. кући каријере, могуће је изненадно и неочекивано напредовање или нека прилика коју нисте ни сањали. Такође је важно да не рачунате на улагања других и да не узимате кредите јер ће вас исцрпети више него што бисте њима добили. Последња два месеца у години радићете сто на сат због Марса у вашем знаку, па пазите да не сагорите. Ред активности, ред одмора, и све ће бити у реду.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Ништа и нитко неће бити баш против вас, али нити за вас. У вама ће то изазивати бес јер ће изостати оно што ви највише волите – да сте у центру пажње. Прилике су то да се мало повучете и проанализирате онако изнутра, шта ће вас онда учинити занимљивијим и другима.

ДЕВИЦА

ЉУБАВ: И даље ће вас повремено мучити опозициони Сатурн у вашој природној 7. кући брака и дужих веза. Истина, неки су већ научили да се носе са њим, путем хумора, гледајући такве садржаје, призивајући ка себи позитивне и ведре мисли.. Наставите тако, нарочито кад дођу они сиви дани. Од вас се тражи ред, стрпљење, зрелост, одговорност, па све то и прихватите. Покажите се као одрасла особа. Касније ће вам бити драго. Месечева еклипса 18.септембра у вашој природној 7. кући ће изнедрити нека питања или емоције са којима ће вам бити захтевно да се носите. Стрпљен, спашен. Ако никако друкчије, онда тако. Не чачкајте тамо где не треба. Свакако искористите дане кад вам је Венера наклоњена, а то ће бити од 24.јануара до 17.фебруара, од 30.априла до 24. маја, посебно од 6. до 30.августа кад је у вашем знаку, те од 12.новембра до 8.децембра.

КАРИЈЕРА: Сарадње и уговарања послова током целе године ће захтевати од вас максимум промишљености, професионалности и суздржаности. Проверавајте чињенице и држите се задатих образаца, па ће све бити добро. С друге стране, нова знања и нови хоризонти у професији којом се бавите биће вам отворени. Неки ће кренути у усавршавање својих професионалних знања, а пролеће ће бити посебно добар период за то. Биће и оних који ће због свега поћи у иностранство, али пре свега де нешто науче. Ако још студирате то је време добро за планирање и размену у вези студирања. Након 26.маја због Јупитера у вашој природној 10. кући каријере могуће су добре прилике за развој, крупнији посао или напредовање.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Мање бриге ће долазити споља, од других људи, а посебно од старијих или ауторитета. Не расправљајте и на анализирајте превише, јер ћете само изгубити енергију. Узимајте ствари као чињенице и носите се са њима на дневној бази. Већ следећи дан ће бити лакше. Корак по корак.

ВАГА

ЉУБАВ: Две еклипсе у вашем знаку, 25. марта (Мјесечева) и 2.октобра (Сунчева) ставиће вас у средиште пажње. Тих дана интензивно ћете размишљати и осећати о себи, о својој позицији у неком односу, или ћете морати да се ангажујете на ту тему. Битно је да одлуке, које ће вам бити важне, доносите барем дан након што еклипса прође, јер ће вам тада све бити јасније. 8.априла је такође еклипса (Сунчева) у Овну, а у вашој природној 7. кући брака и дужих веза, па за те дане важи више мање исто, с тим да ће фокус бити више према другој страни. Ова година ће вам бити важна јер ће изнедрити неке новине, битне одреднице, а на вама је да паметно извагате слушајући пре свега себе и свој унутрашњи глас. Повољна вам је Венера од 17.фебруара до 12.марта, од 24.маја до 18.јуна, од 30.августа до 24.септембра кад је у Ваги, те од 8.децембра до краја године.

КАРИЈЕРА: Атмосфера на радном месту ће постајати све туробнија, захтјевнија, а односи са колегама тражиће стрпљење, зрелост и промишљеност. Утолико ће вам бити мало теже, али паметним балансирањем све ћете знати да поставите на своје место. Истовремено и необично је да је могућ изненадни неочекивани добитак или подршка од стране других (то нису колеге нити подређени, него неко изван тога) током пролећа, што ће вас испунити додатним полетом за рад. Дати вам добар ветар у леђа. Након 26.маја кад Јупитер пређе у знак Близанца, све ће вам бити лакше, а могуће је да ћете ојачати послове и контакте са иностранством, што ће отворити лепе прилике за професионални развој. Они који уче биће на добитку.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Иако ће вам се понекада чинити да имате веће захтеве него што можда заслужујете, дугорочно гледајући, пред вама је период кад ће вам многе ствари ићи на руку. Вероватно то нећете одмах видети, али како време буде пролазило, постајаће све очигледније. Без бриге.

ШКОРПИЈА

ЉУБАВ: Већ сте се навикли на Уран контра вас који свако мало донесе неку исхитреност или екстраваганцију у односу. Ове године љубавни маркери ће се појачати са Сатурном и Нептуном у вашој природној 5. кући љубави, па ће незаобилазна нервоза место уступити и понекој зрелости, неуобичајеној озбиљности, захтвности типа да се тражи стрпљење или слично. Оно што је битно јесте да ћете се са свиме носити и више него добро, штавише, такве ситуације ће допринети учвршћивању ваших односа и на неки ће их начин чак стабилизоватии. Као хладнокрвни по природи, све прихватите, и изаћићете као победник. Само издржите. Јупитер у Бику до 26.маја ће све то и ублажити. Искористите повољно аспектирану Венеру од 12.марта до 8.априла, потом од 18.јуна до 12.јула, те посебно од 24.септембра до 18.октобра кад је у вашем знаку.

КАРИЈЕРА: Током пролећа могућ је неочекивано добар уговор који ће вас изненадити или договор неке сарадње која ће имати исти ефекат. Будите спремни и отворениза такве могућности. Истина, исто то пролеће доноси и једну еклипсу, 8.априла, у вашем 6. пољу службе и радног места, па тих дана можете очекивати неке новости или промене. Све остало догађаће се стандардно и више мање уходано, а ви ћете балансирати најбоље што знате. Ваш фокус ове ће године бити више на приватним темама или оним повезним са децом и младима, а посао ћете (осим споменутих ситуација) одрађивати некад чак и напамет. Ипак будите будни, како добру пролећну прилика или промену не би дочекали неспремни.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Са свим нервозама знаћете да се суочите на прави начин јер ћете имати довољно аспеката који вас подржавају да испливате. Зато ће борбе које будете водили бити на крају вама у корист, и то ако будете свесни да трчите маратон, а не спринт.

СТРЕЛАЦ

ЉУБАВ: У личним односима неће бити ни плус ни минус, него више мање све стандардно и уходано. Многи ће зато током ове године учврстити своје везе, а они који још траже сродну душу, имаће потребно самопоуздање да се неком приближе и обратно. Оно што је добро и ипак ће донети неку љубавну експанзију јесте улазак Јупитера у Близанца 26. маја, а то је ваша природна 7. кућа брака и дужих веза. С једне стране, немојте да будете лењи, јер ћете с друге стране, имати лепе прилике за складни развој љубавних односа. Мањи проблеми ће бити повезани са кућом или станом, односно решењем стамбеног питања, које ће ове године од вас захтевати одговорност и озбиљан приступ. Добра Венера доноси склад од 1. до 24.јануара кад је у Стрелцу, од 8. до 30.априла, од 12јула. до 6.августа , те опет у Стелцу од 18. окотобра до 12.новембра.

КАРИЈЕРА: Сви који раде од куће или имају приватни бизнис пожелеће да прошире хоризонте и посао јер се код куће неће осећати довољно добро, односно имаће осећај да су спутани. Ипак, оно што ћете морати  да одрадите, одрадите најозбиљније. С друге стране, сви остали ће имати сјајну прилику за нешто ново и изазовно на радном месту током пролећа, па нека буду будни. Сви запослени у услужним делатностима ће бити на добитку. Последња два месеца у години вероватно ћете свој фокус ставити на сарадњу са иностранством или ћете се ту максимално ангажирати. Ако сте студент или још учите, тада ћете уложити мало веће напоре да постигнете оно што желите. Имат ћете довољно снаге да у томе и успијете.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Уз спорт и здраве навике, посебно боравка и излета у природу, ви ћете успешно надилазити мање мрачне мисли које ће повремено долазити. Занемарите их и свој фокус увек држите не оном од чега се осећате лијепо и добро па ће све тако и бити.

ЈАРАЦ

ЉУБАВ: Изгледа да ћете се ове године претворити у правог Јарца. Ваш фокус ће бити најмање на љубави. То не значи да љубави неће бити, напротив, али транзити планета нити вам ту иду посебно на руку, нити контра руке. Значи, ако сте у стабилној вези, учврстићете је, под једним условом – да због свега другог не запостављате вољену особу. Сетите се и покажите јој (му) неки знак пажње, пуно ће им значити, а вама ће бити лакше јер ћете избећи сувишна питања шта сада радиш, колико ће то трајати, докад и слично. Будите искрени и љубазни. Они који су још сами, нека пак не забораве да је лепше удвоје, па нека који пут погледају и око себе. Повољна Венера вам је од 24.јануара до 17.фебрура кад је у Јарцу, од 30.априла до 24.маја, од 6. до 30.августа, те од 12.новембра до 8.децембра – опет у Јарцу.

КАРИЈЕРА: Пословни односи ће постати озбиљни, игра захевнија, а ви у приликама да остварите важне контакте. За вас ће то бити потребан изазов и пут којим ћете остварити напредак. Две еклипсе у вашем природном 10. пољу каријере, 25.марта и 2.октобра сигурно ће донети нове прилике кроз одређене новости и промене, а на вама је да паметно одлучујете шта подразумева и то да то чините бар дан након што еклипсе прођу. Улазак Јупитера у вашу природну 6. кућу службе и радног места након 26.маја па све до краја године, донеће пак угодну и позитивну атмосферу, добре односе са колегама, неку лепу прилику или посао у ком ћете спојити угодно са корисним..

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Доста позитивних транзита на ваш знак током већег дела године даваће вам снагу и вољу да идете даље. Будите и останите реалиста, јер ћете тако проћи најбоље. То не значи да занемарите своју машту коју имате, него да је паметно уклопите у стварност.

ВОДОЛИЈА

ЉУБАВ: Неће бити значајнијих промена у вашем љубавном статусу ако сте већ у вези – она ће се развијати стабилно. Ту срећу можда ће повремено пореметити додатни напори које ћете морати да уложите како би обезбедили новацпотребан за живот удвоје. С друге стране, током пролећа могућа је неочекивано добра прилика за решење стамбеног питања. Након 26.маја кад Јупитер уђе у Близанца (вашу природну 5. кућу љубави) и љубавни живот постаће богатији, а ви и вољена особа можда ћете се опет заљубити. Они који још траже сродну душу највеће изгледе за то имаће од споменутог датума па све до краја године. Последња два јесеца опозициони Марс донеће неке додатне љубавне активности или понеку свађу. Добра вам је Венера од 17. фебруара до 12. марта, од 24. маја до 18.јуна, од 30.августа до 24.септембра , те од 8.децембра до краја године.

КАРИЈЕРА: Премда ће ваш фокус ове године бити на људима, односима, комуникацији, правди и сличним вредностима, што се посла тиче, чувајте оно што имате и зарадите, јер ћете сваки новчић морати да заслужите. До њега ћете доћи само преданим радом. Никакве вратоломије нису пожељне. Након 26.маја добро су постављени послови са младима, децом, спортом, креативношћу, приказивачким уметностима, све пред публиком, али не на типично ризичан начин, него више планирано и промишљено. Последња два месеца такође се тражи стрпљење и такт, а поготово у склапању сарадњи. Водите рачуна да се тад не залећете и двапут промислите пре него потписујете неки уговор. На тај начин ће све бити у реду.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Сада када знате шта хоћете, лакше је ићи даље, јер знате да се оријентишетеи. Следите свој унутрашњи глас и не заборавите шта сте све прошли протеклих година. То ће вам ојачати мотивацију и допринети лепоти сваког јутра кад се пробудите, те са осмехом дочекате нови дан.

РИБЕ

ЉУБАВ: Можда вам је већ доста Сатурна у вашем знаку који вас бруси, али притискаће вас још целе ове године па је најбоље да то стоички прихватите. Сетите се да без њега нема одрастања, па кад дођу сиви дани, ви са вољеном особом погледајте неки смешни филм, окрените главу према Сунцу, вриштите да испразните бес. Месечева помрчина у вашем знаку 18.сеептембра све ће додатно подићи на квадрат, можда ће вам се плакати па да знате да ће то проћи и не дајте се. Хумор је моћан и лечи све. Дигните главу и идите даље. Под оваквим транзитом везе постају још чвршће, а код самаца се кристалише тачно оно шта желе. Зато ћете у наставку профитирати. Добра вам је Венера од 12.марта до 8.априла у вашем знаку, од 18.јуна до 12.јула, те од 24.септембра до 18.октобра.

КАРИЈЕРА: Оно чиме ћете се током ове године највише бавити јесте ви сами, ваше место у свету и света у вама, потом порукама, контактима, писмима, кореспонденцијом. Кроз све то изражаваћете себе и своје унутрашње стање. Да не затупите, понеки кућни посао (посебно након 26.маја) донеће вам право освежење. Посао који радите одрађиваћете рутински, осим последња два месеца кад ћете  морати додатно да се ангажујете. Биће тада повећаних захтева па ћете  морати да уложите и додатне напоре. Све ће вам бити лакше ако не постављате превише питања. Знајте да је овај период пролазан.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Без обзира на тежину коју ћете повремено осећати, увек за себе оставите неки комадић светлости. Не заборавите да себи напишете неку лепу мисао или све оно што вас весели. Добро ће доћи у тренуцима кад наиђе туга, а онда је само заборавите и провртите те записане мисли. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas