Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ЛЕТЊИ ХОРОСКОП ЗА 2023. ГОДИНУ: Овновима се враћа бивша љубав, а Водолије очекују потреси и буре

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене до краја лета

1688721892_letnji-horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Профимедиа
Oglas

Лето је већ у пуном јеку, а врућина полако расте. Ситуација на небу је поприлично занимљива и узбудљива. Шест планета биће ретроградно овог лета: Меркур у Девици, Венера у Лаву, Јупитер у Бику, Уран у Бику, Сатурн у Рибама, Нептун у Рибама, Плутон у Водолији и Јарцу.

Осећаћемо се помало заглављенима у ситуацијама све док се енергија не промени пред крај лета. Романтична планета, Венера, креће ретроградно у страственом знаку Лава од 22. јула до 3. септембра, због чега преиспитујемо своје везе. Срећом, звездана тачка Венера у Лаву 13. августа је тренутак у којем можемо видјети изван измаглице и збрке у љубави и доносити одлуке о партнерству, пише миxер.хр.

Ретроградни Меркур у Девици почиње од 23. августа до 15. септембра, нудећи нам прилику да размислимо и разумемо своју прошлост, што ће нам помоћи да кренемо напред. Најбољи дан ретроградног Меркура је 6. септембар, када се Сунце и Меркур поравнају — користите то као датум за предузимање радњи. Ретроградни Уран у Бику од 28. августа до 26. јула 2024. тражи од нас да полако уводимо промене и раст у своје животе. Редак Плави Месец у Рибама (други Пун Месец у месецу) појављује се 30. августа, тражећи од нас да своје снове и визије претворимо у стварност. Ретроградни Јупитер у Бику почиње 4. септембра и траје до 30. децембра, доносећи нам срећу и обиље опуштеним темпом.

Ован

Бивша љубав жели да се врати у ваш живот. Послушајте шта имају да вам кажу и уверите се да су њихове изјаве љубави у складу с њиховим делима. Ако то ураде, требало би да им опростите и поново изађете с њима. Међутим, ако не осећате да је то, што је брже могуће побегните из њихових руку.

Бик

Иако се опирете расту, ширите своје хоризонте и развијате свој укус. Будући да сте стоички и крути Бик какав јесте, можда ћете осетити да је промена у супротности с вашим природним инстинктима. Одуприте се унутарњем страху и научите да идете низ воду. Кад лето заврши, моћи ћете да кренете напред и трансцендирате се у особу која вам је суђено да постанете у овом тренутку.

Близанци

Ово је ваше лето радости! Не постоји догађај на који нећете бити позвани и позив који ћете одбити. Будући да сте друштвени лептир, битно је осигурати да сви ваши пријатељи долазе заједно ради забаве — зато преузмите узде и проширите вест у групном цхату како бисте били сигурни да нису искључени из догађаја.

Рак

Сад кад немате обвеза, тражите активност која ће вам заокупити време, а која не укључује пуно обвеза које вам се не раде. Испробајте неку креативну занимацију која је у складу с вашом урођеном уметником природом, емоцијама и интуицијом. Узмите празно платно и почните да сликате у природи. Изненадићете се колико је природа инспиративна и колико волите да се изражавате четкицом. Ово може постати ваш нови омиљени хоби или чак животни позив.

Лав

Ово је сезона истраживања, путовања и авантура. Спакујте кофер, узмите пасош и планирајте одмор с неколико својих најбољих пријатеља. Чак и ако се одлучите на кратко путовање, осећаћете се слободно и пуни узбуђења да видите нова места. Осим тога, имаћете много веселих и лепих фотографија које можете додати на свој Инстаграм или клипове за ТикТок како бисте показали врхунце свог невероватног одмора.

 

Девица

Хладно, одговорно, скромно лето не значи да се нећете стално дружити — само да уравнотежујете забаве на плажи са својим дневним обавезама како бисте били сигурни да нећете претерано допуштати да вас ометају летње свирке. Истини за вољу, желите да се дружите са својим пријатељима – али само викендом и повремено увече.

Вага

Нова група пријатеља дочекује вас раширених руку. Међутим, то не значи да бисте требало да се одмакнете од своје тренутне екипе и дружити се с људима које сте управо упознали. Будите друштвена веза између две групе окупљајући их заједно. Будући да сте миротворац, требало би да организујете окупљање које ће све ујединити. Тако ћете своје старе и нове пријатеље моћи да укључите у своје друштвене активности и излете.

Шкорпија

Заслужујете велико тапшање по рамену за сав рад и труд који сте уложили у свој посао. Напори и истицање могли би довести до могућег унапређења. Зато ће се мучење током следећих неколико месеци исплатити јер би могло да утиче на вашу будућност.

Стрелац

Имате све разлоге да уживате на мору и у одмору. Све док сте вољни да се ухватите у коштац с изазовима и прихватите живот пуним плућима – што би требало да вам буде веома лако – пробијаћете се кроз мање стресове који вам стоје на путу до летњих радости.

Јарац

Заборавите на своје бриге и побегните у своје фантазије — под тим мислимо на штиво за плажу које с ужитком голица ваш интелект и духовитост. Пре него што схватите, писање ваше приче могло би вам одузети много времена. Чак и ако нисте спремни да га неко види, пожелећете да поделите неколико сцена са својим најбољим пријатељима и даћете им да изведу део дијалога. Биће сјајно чути ваше речи на делу.

Водолија

Потреси и буре из дана у дан доносиће промене у партнерским односима. То не значи да се партнерство ближи крају, већ да је у застоју све док обоје не направите компромис и не пронађете средину према којој ћете се кретати. Срећом, успећете да се окупите до задњих дана лета.

Риба

Лето је чаробно годишње доба у којем ћете се осећати као да сте на врху света. Провешћете се фантастично све док сте присутни и вољни да будете у тренутку (уместо да бринете о последицама својих поступака, које су мале). Покушајте да кажете “да” за више активности и настојте да пригрлите прави дух и енергију следећих неколико месеци. Царпе дием, Рибе!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas