Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ОД 22. ДЕЦЕМБРА ДО 20. ЈАНУАРА: Ко треба да слуша своју интуицију да би успео, а кога очекује нова љубавна романса

Сазнајте шта вам владавина Јарца доноси. Ево о чему треба сви хороскопски знаци да поведу рачуна.

1703065419_shutterstock_2044434596.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Велики хороскоп за Владавину Јарца почиње 22. децембра и траје до 20. јануара 2024. године. У овој сезони Јарца, очекује нас ретроградни Меркур. С обзром да је планета комуникације постоји могућност од вербалних сукоба. Такође можемо да имамо потешкоће са изражавањем емоција. Очекују нас путовања и нова упознавања. Сазнајте шта сваком знаку доноси Владавина Јарца.

 

Ован

Док се други опуштају, ви ћете напорно радити. Владавина Јарца шаље вам енергију пуну амбиције. Такође ћете имати доста љубави и подршке од стране блиских особа.

 

Бик

Владавина Јарца вам доноси нову перцепцију размишљања. Бићете истраживачки настројени према свему, доста ћете преиспитивати своја размишљања као и туђа. Имаћете несугласице са члановима породице, потрудите се да то решите.

 

Близанци 

Владавина Јарца вам доноси доста преиспитивања и потребе за самоћом. Очекује вас добар финансијски период. Смеши вам се нова љубавна романса.

 

Рак

Владавина Јарца донеће вам промене на љубавном и пријатељском плану. Потребно је да размислите кога заиста и због чега желите у свом животу. Чувајте се токсичне и негативне енергије.

 

Лав

Мораћете да одаберете своје приоритете. Имате доста обавеза, тако да је потребно да направите добру организацију. Бићете осетљиви и емотивни у наредном периоду. Покушајте да себи обезбедите миран простор у ком ћете моћи да размишљате. Очекују вас добре пословне понуде.

 

Девица

Искористите енергију да остварите све што желите. Порадите на породичним односима. Очекујте доста пажње и љубави од стране вашег партнера.

 

Вага

Владавина Јарца донеће вам инспирацију куда да се упутите када се будете нашли пред преломним одлукама и тренуцима. Битно је да се тада окружите људима који вас воле и подржавају. Енергија ће бити на вашој страни.

 

Шкорпија

Владавина Јарца донеће вам бујицу идеја и ватрене енергије, коју морате да искористите. Битно је да слушате своју интуицију, која ће бити наглашена у предстојећем периоду. Ако вам се укаже прилика за неки креативан пројекат, обавезно га прихватите.

 

Стрелац

У овом периоду размишљаћете куда да кренете. У ком смеру ће ићи ваша каријера и љубавни живот. Усресредите се на пословне подухвате који ће вам се указати. Поведите рачуна о финансијама.

 

Јарац

Очекује вас предивна енергија пуна љубави и пажње. Ако будете слушали своју интуицију, можете остварити доста успеха на свим пољима.

 

Водолија

Да бисте били срећни мораћете да промените окружење. Бићете мотивисани да направите нове промене и да откријете себе у другачијем свелту.

 

Рибе

Владавина Јарца утицаће да се посветите својим сновима и жељама. Добићете доста самопоуздања које ће вам помоћи да спроведете важне одлуке у дело. Размислите о планеру, како бисте боље организовали своје време.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas