Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2024: Обележиће га ретроградни Меркур, али неће помрсити конце свима

Прочитајте месечни хороскоп за април 2024. године и сазнајте шта вам звезде спремају

1710597370_horoskop--1-.jpeg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Прочитајте месечни хороскоп за април 2024. године и сазнајте шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље.

ОВАН

Посао

Месечни хороскоп за април 2024. године каже да сезона помрачења може да резултира финансијским преварама и великим богатством. Све зависи од ваших навика. Ово време се зове кармичко, али ће вам дати шансу да промените свој живот набоље. Покушајте да се придржавате свог буџета. Средином месеца вас чека сјајно изненађење на послу!

Љубав

Енергије ватре су јаче него икад, па ако желите страсну љубав, сада је време за акцију. Ажурирајте своје профиле на друштвеним мрежама и 8. априла, током младог Месеца и помрачења Сунца у вашем знаку, не седите код куће. Очекују вас занимљива познанства. Овновима који су већ упознали своју љубав, Пун Месец у Шкорпији 24. априла помоћи ће да анализирају своје односе и сагледају разлоге за неке пропусте. Ово је одлична прилика да добијете оно што желите у љубави.

Здравље

Обратите пажњу на ментално здравље. Одмарајте се, медитирајте и одредите приоритете.

БИК

Посао

Јупитер, планета експанзије, врло брзо ће прећи из вашег знака у знак Близанаца, што значи да би коначно требало да покушате да повећате своје финансије. Можда имате нове идеје или већ дуго размишљате о обуци која ће вам омогућити да се квалификујете за већу зараду? Добро размислите, консултујте се са искусним људима и ако су ризици оправдани, крените у акцију!

Љубав

Венера прелази у ваш знак 29. априла 2024, али толико ћете бити заокупљени комуникацијом са пријатељима да вас уопште неће привлачити састанци. Уместо да се склањате од особа којима сте запали за око, позовите их на друштвена окупљања. Што више људи, то боље! Уколико сте већ у срећној вези, долази најлепше доба године!

Здравље

Јачајте имунитет и чувајте се прехладе. Могући проблеми са алергијом.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Током помрачења, од 25. марта до 8. априла, може да вас обузме разочарање у ваш пословни пројекат или осећај неиспуњености. То ће довести до жеље за променом посла. Месечни хороскоп за април 2024. године вас саветује да сачекате 25. април, када се ваша владајућа планета врати у директно кретање. Размислите о одлуци поново и, ако јој останете верни, реагујте!

Љубав

У априлу покажите своју опуштену, друштвену и авантуристичку страну. Ваша спонтаност је та која ће привући праву особу за вас. Близанци који су већ пронашли своју сродну душу, сада би требало да се воде мантром "размисли двапут пре него што проговориш". То је зато што је Меркур, ваша владајућа планета, у ретроградном стању скоро цео април, што значи да комуникација може да буде нарушена. Покушајте да избегавате свађе.

Здравље

Пронађите хоби који ће вас ослободити стреса због ретроградног Меркура.

РАК

Посао

Ствари које су ван ваше контроле, било да се ради о скоку цена или трошковима за изненада покварене кућне апарате, "поједу" већину вашег буџета. Ипак, када планета Меркур изађе из ретроградног стања на крају месеца, моћи ћете да вратите своје финансије у ред. И не само то, моћи ћете да приуштите лепу куповину. Одличан месец за сарадњу са странцима!

Љубав

Ако сретнете некога и осетите искру, не пропустите прилику да га позовете на састанак. Енергије Овна у априлу позива на одлучност, а тада се догађа успех. Срећно заљубљени Ракови би требало да искористе енергију пуног Месеца у Шкорпији 24. априла да разјасне своје намере. Шкорпија подстиче дубоке разговоре, дискусију о проблемима и помирење након дуготрајних свађа.

Здравље

Могући проблеми са несаницом, уведите физичку активност.

ЛАВ

Посао

Месечни хороскоп за април 2024. године каже да је период ретроградног Меркура од 1. до 25. априла ризичан по питању спонтаног трошења, а Лавови који су навикли да праве велике гестове и не брину о финансијама, у овом тренутку треба посебно да прате своје трошкове и приходе. Ипак, ово је добар тренутак да себи поставите нова финансијска правила.

Љубав

Осећаћете се посебно привлачно и самоуверено овог месеца захваљујући Венери у ватреном Овну. Ипак, ваша искреност може да изненади друге. Покушајте да што прецизније изразите своје мисли како не бисте били погрешно схваћени. Одлично време за заузете Лавове, преиспитајте одлуке и развијте корисне навике попут међусобног давања комплимената.

Здравље

Могуће повреде, водите рачуна приликом вежбања.

ДЕВИЦА

Посао

Док је Меркур, ваша владајућа планета, ретроградна, смањују се шансе за финансијски раст, иако изузетак могу да буду отплаћени дугови. Све преговоре око бонуса и повећања плате боље је да одложите за период после 25. априла. На крају месеца имаћете прилику да покажете све своје вештине.

Љубав

Април је савршено време да разговарате о својим осећањима, јер вам енергија Овна даје храброст и одлучност. Позовите особу која вам се допада! Не седите код куће, јер су велике шансе да упознате некога ко је посебно занимљив. Девице које су већ срећне у љубави,, мораће да разговарају о финансијским питањима са својим партнером.

Здравље

Без тегоба, здравље ће бити добро.

(Мондо)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas