Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУЛ 2023. ГОДИНЕ: Бикове очекује занимљива романса, а Девице ће морати да приштеде новац

Детаљан хороскоп за сваки знак Зодијака

1688126049_horoskopp.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Пред Овнивима је мирнији месец, након интензивног периода на пољу приватног живота пружа вам се прилика да одморите и посветите време себи. Покушајте да останете у балансу, немојте склизнути у самоћу останите окружени вољеним људима. Дозволите вољенима да покрену позитивну енергију у вама и да вам буду подршка док одмарате и прикупљате енергију за нове пословне и приватне циљеве. Генерално гледано, на пољу љубави јул месец вам не доноси велике промене било да сте слободни или заузети.

Сјајна је прилика за размишљање о новим пословним подухватима које можете покренути на самом почетку јесени. Немојте сумњати у себе, направите детаљан план који ће вас водити до успеха. Овог пута желите да покажете свету свој пун потенцијал у другом делу године, зато јул искористите за стварање конкретног плана- нећете се покајати. Очекује вас финансијски прилив на самом почетку месеца који ће вам пружити одређену дозу сигурности.

Немојте се преједати.

БИК

Летњи месеци у вама буде жељу за одмором, за уживањем у храни и квалитетном сну. Уколико можете искористите другу половину јула за одмор али немојте ући у деструктивни круг препуштања свакодневним задовољствима тако да у потпуности изгубите жељу за радом. Усмерите пажњу на кућне пословне, на потребе и жеље партнера и будите корисни својој породици. Пред слободним Биковима је занимљива, кратка романса.

Бикови који планирају одлазак у иностранство имају прилику да реше административне проблеме, папиролошки део посла. Останите при својим одлукама, немојте се двоумити јер је пред вама заиста добар пословни период. Људи који се баве креативним послом могу напредовати током јула, остварити нове пословне подухвате и зарадити већу количину новца на коју уопште нису рачунали.

Очекује вас стабилно здравствено стање, пише Могу ја то сама.рс.

БЛИЗАНЦИ

Пред Близанцима је инспиративан месец, разбијате меланхолију и желите да уживате у дружењима са пријатељима. Будите иницијатор различитих догађаја, подстакните драге људе да изађу из зоне конфора и да се забаве. Уколико планирате одмор са партнером сама средина месеца је идеална, имате подршку звезда. Слободним Близанцима може се јавити особа из прошлости, резимирајте своје осећања како би схватили да ли овај однос има перспективу.

Лагано се фокус помера са посла на приватан живот, многи Близанци ће у првој половини јула потписати важне пословне уговоре. Овакве промене доносе вам олакшање, можете да се опустите и посветите приватном животу. Истрајост се исплатила! Немојте трошити велике количине новца, покушајте да останете рационални јер није најбољи тренутак за ризик.

Нема већих промена на здравственом плану.

РАК

Ракови уживају у лету, рођендану и труде се да остану позитивни. На вама је да видите позитивну страну соло живота, уживајте максимално. Људе који су у вези очекују мањи изазови на пољу комуникације, морате саслушати партнера и створити компромис. У супротном, јул месец ће бити прожет негативном енергијом у кући што вам никако не одговара.

Тренутно није фокус на пословним активностима, јул месец не доноси велике промене на пословном плану. Очекују вас стандардне обавезе, које вас неће претерано оптерећивати. Потрудите се да останете доступни ако неко од колега затражи вашу помоћ или ваше мишљење у вези деликатних пословних проблема. Пружите радном окружењу адекватну подршку и охрабрење! Очекује вас стабилна финансијска ситуација.

Осетљив вам је доњи део леђа, пријају вам вежбе истезања.

ЛАВ

Прва половина јула доноси у живот слободних Лавова екстравертну особу, која ужива у путовањима и која оставља добар утисак где год да се појави. Питање је да ли сте ви спремни на везу, летњу авантуру или необавезно ћаскање- сами поставите јасне границе. Лавове у вези и браку очекује стабилна енергија, нема већих промена задовољни сте свакодневницом коју водите.

Потребан вам је одмор, прва половина године била је изузетно интензивна. Покушајте да организујете важне пословне састанке у првој половини месеца како би се касније опустили и уживали. Генерално гледано очекује вас позитиван месец на финансијском и пословном плану, нема већих помена које би од вас тражиле додатна улагања енергије али и новца ако водите приватне пројекте.

Очекује вас добро здравствено стање.

ДЕВИЦА

У области љубави, јул ће донети неке занимљиве изазове. Ако сте у вези, могуће су мање тензије или неспоразуми са партнером. Важно је да комуницирате отворено и искрено како бисте превазишли ове проблеме. Слободне Девице могу очекују сусрети и привлачност према некој особи из њиховог окружења. Будите отворени за нова познанства и дозволите себи да се препустите романтичним искуство. Уколико желите да започети однос усмерите ка озбиљно вези отворено поразговарајте у другој половини јула са особом која вам се допала.

У финансијском сегменту, јул ће бити повољан за Девице. Можете очекивати повећање прихода или могућност да зарадите додатни новац кроз нове пројекте или пословне сарадње. Међутим, будите опрезни са трошковима и пажљиво планирајте своје буџете. Саветујемо вам да направите неки дугорочни финансијски план и да штедите како бисте се осигурали за будућност.

Очекује вас добро здравствено стање.

ВАГА

У области љубави, јул ће донети стабилност и хармонију за Ваге. Ако сте у вези, ваш однос са партнером ће бити снажан и пун љубави. Обоје ћете се трудити да разумете једно друго и подржавате се у свим ситуацијама. Слободне Ваге могу очекивати романтичне сусрете и могућност да уплове у нову љубавну везу. Будите отворени и искористите ове прилике за емотивно испуњење.

Ово је добар период за преговоре о повишици или новим пословним пројектима који могу донети већи приход. Међутим, будите опрезни са трошковима и пажљиво планирајте своје финансије. Будите свесни важности штедње и дугорочног финансијског планирања. Генерално гледано вама је 2023. година наклоњена када су пословни успеси у питању а самим тим и јул месец може бити крајње продуктиван.

Стрес и напетост могу утицати на ваше емоционално и физичко стање. Важно је да се посветите себи и својој добробити!

ШКОРПИЈА

У области љубави, јул ће донети дубље емотивне везе и интензивне промене за Шкорпије. Ако сте у вези, може се јавити потреба за дубљим повезивањем са партнером. Отворена комуникација ће бити кључна како бисте превазишли евентуалне неспоразуме или тензије. Слободне Шкорпије могу очекивати снажну привлачност према некој особи из њиховог окружења. Будите отворени за љубав и спремни да се препустите новим искуствима.

У сфери посла, јул ће бити врло продуктиван за Шкорпије. Бићете мотивисани и фокусирани на постизање својих циљева. Ваше способности ће бити примећене и цењене од стране колега и надређених. Ово је добар период за преузимање одговорности, иницирање нових пројеката и доношење важних одлука. Будите стратешки и користите своју интуицију како бисте остварили успех.

Очекује вас стабилно здравствено стање.

СТРЕЛАЦ

Пред вама је интезиван и занимљив месец, препустите се свом авантуристичком духу. Стрелчеви који су слободни уживаће у новим познанствима, имате прилику да упознате креативне људе који ће у вама подстакнути позитивну енергију. Заузете припаднике знака очекује стабилан месец на љубавном плану, уживате у стварању планова и циљева за наредни период који ће ојачати вашу везу или брак. Само напред!

Јул месец је резервисан за уживање, склања фокус са пословних обавеза. Уколико је ваш посао везан за иностранство очекује вас занимљив сусрет и прилика за потписивање нових пословних уговора у другој половини месеца. Улажите новац паметно, останите неколико корака испред пословних сарадника. Покажите се у најбољем могућем светлу приликом пословних састанака, водите комуникацију храбро.

Нема већих промена на здравственом плану.

ЈАРАЦ

Јарчеви су под дејство ретроградног хода Сатурна који се вратио у њихово сазвежђе да их подсети на старе животне лекције. Немојте понављати грешке из прошлости и улазити у однос са особом која је заузета. Јарчеви у вези и браку могу имати мање несугласице са партнером, имате утисак да вас партнер не поштује и да не жели да чује ваше жеље а заправо сте ви ти који потенцирате на свађи уместо да смирено попричате и дођете до компромиса.

Јарчеве на пословном плану током лета не очекују значајне промене. Јул месец пролази у стандардној радној атмосфери, на одређеном нивоу вам прија колотечни јер напокон можете да се посветите себе и приватном животу. Предлажемо вам да завршите са важним пословним задацима у првој половини месеца. Останите отворени за нове пословне подухвате, ваши пословни сарадници могу вам понудити додатан хонорарни ангажман.

Осетљив вам је желудац.

ВОДОЛИЈА

Савет за овај месец је да се фокусирате на равнотежу између својих потреба и потреба других људи. Немојте се оптерећивати свакодневницом, размислите о томе шта вам доноси дугорочну корист и какво вам понашање олакшава живот и пружа мир на дуже стазе. Останите отворени у комуникацији, останите спремни да чујете мишљење супротне стране. Слободне Водолије не очекују велике промене током јула.

У сфери посла, јул ће бити врло инспиративан и донети вам нове могућности за развој. Ваше идеје ће бити цењене и подржане од стране колега и надређених. Ово је добар период за иновације и експериментисање са новим приступима. Припазите на детаље и будите организовани како бисте остварили жељене резултате. Сарадња са тимом ће бити кључна за успех, па се потрудите да одржите добре односе.

Добро се осећате.

РИБЕ

У области љубави, јул ће бити веома важан и романтичан за Рибе. Ако сте у вези, очекујте дубоко емоционалне тренутке и повезивање са партнером на дубљем нивоу. Будите искрени у изражавању својих осећања и будите спремни да саслушате партнера. Слободне Рибе могу очекивати снажну привлачност према некој особи која ће се појавити у њиховом животу. Будите отворени за љубав и пружите себи прилику за емотивно испуњење.

Ваше креативне способности ће бити на врхунцу, па искористите овај период да изразите своју уметничку страну. Отворите се за сарадњу са колегама и размењујте идеје. Ово је добар период за започињање нових пројеката и искоришћавање прилика које вам се пружају. Имајте поверења у своје таленте и следите своје страсти.

Будите свесни својих емоционалних потреба и пронађите активности које вам помажу да се ослободите стреса.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas