Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН 2024: Девице желе аферу, Јарчевима преокрет после две године

Према астролошким прогнозама, месец јун доноси многим знаковима срећу и успех, али биће и великих промена...

1717248223_ff3701da73365cd0eca6f09be1907694a264fc7d.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

ОВАН

Тензија која постоји у вашим емотивним и брачним односима ће коначно бити мања. Осетићете стару снагу и имаћете много више енергије. Имаћете прилику да упознате нове људе, од којих ће неки сматрати да су вам потенцијални партнери. Ви просто умете да пошаљете погрешне сигнале и тако правите ситуацију која збуњује.

Средином месеца очекују вас путовања и боравак ван куће. Велика је вероватноћа да ћете посетити далеке дестинације и истражити потпуно нове пределе. Финансијски аспект ће у овом делу месеца бити изузетно проблематичан, али уз позајмице пријатеља и породице ћете превазићи све препреке.

Ако сте заузети, други део месеца ће бити изузетно проблематичан, пун искушења. Покушајте да се исконтролишете и да не дозовлите да вам страсти управљају судбином.

БИК

Већ на почетку јуна, осетићте да се мрачни облаци разилазе. Почећете да се осећате боље, а пробудиће се и ваш стари ентузијазам и оптимизам. Партнер ће проналазити праве речи и повлачити праве потезе, како бисте обоје функсионисали складње. Љубавни однос ће вам бити изузетно важан током месеца, коначно ћете тај аспект сместити на прво место и то ће вам пријати.

У пословном сегменту пред вама је доста променљив месец, тек током треће декаде осетићете смирење. Промене ће бити веома честе, дешаваће вам се да сте један дан задовољни послом, док већ наредног желите да дате отказ. Несигурност ће бити константно присутна.

Пријатељски односи ће наилазити на велика искушења и препреке. Могуће је да ћете имати проблем са неразумевањем и да ћете због тога губити неке људе који су већ дуго у вашим животима. Нагомилалли су се проблеми током претходних година и сада је дошло време да их или решите или просто прекинте контакте. Са породицом ћете имати неслагања.

БЛИЗАНЦИ

До 20. јуна све ће бити усмерено на љубав и партнерске односе. Спремите се на једно велико "чишћење" лоших ситуација и односа са вољеном особом. То неће баш бити угодно у сваком моменту, али кроз ту ситуацију морате да прођете како бисте знали шта да очекујете од партнера.

Препорука је да не дижете руке од особа које су вам значајне. тешко ћете прихватити поразе, раскиде и остављања, уколико их буде.

Средина месеца доноси крупне финансијске проблеме из којих ћете се веома тешко извући. Биће вам потребна помоћ породице или пријатеља, али у неке од њих ћете се у великој мери разочарати.

Последња недеља у месецу доноси велике пословне успехе. Ако сте планирали велике пројекте, остварићете их без много компликација. Избегавајте сарадњу са Јарцем и Шкорпијом, иако ће вам се указати веома примамљива понуда.

РАК

Почетком месеца учврстићете све везе са особама око вас, примарно са породицом и партнером. Вољена особа ће почети да улаже много више у ваш однос, па очекујте пријатна изненађења у виду путовања или одлазака на романтичне вечере.

Страсти ће се распламсати и поново ћете осетити лептириће у стомаку. Ако сте слободни, будите пажљиви, неко од вама блиских људи ће покушати да ступи у везу са вама, али из користи. Ви сте на моћном положају и појединци то желе да искористе.

Веома је изражено поље креативности, што значи да ћете бити иновативни, али истовремено и веома неоргнизовани. Не успевате да се снађете, па због тога одустајете од циљева. Десиће се побољшање односа са колегама, а појавиће се и солидне финансијске могућности. Бројне задатке ћете завршавати у последњем тренутку, уз доста панике. То ће изазивати стрес и довести до проблема на здравственом плану. Немате навику да размишљате "на дуге стазе", а у јуну ће вам то бити потребно.

ЛАВ

Ваш владар је у пољу љубави, деце, креативности и доброг расположења. У емотивним и брачним релацијама ће владати фини односи и разумевање. Имаћете времена да се посветите партнеру баш како треба.

Појачаћете изласке, шетње, путовања и дружења. Комуникација са партнером ће бити на завидном нивоу. Могуће је да ће крај месеца обома донети неке веће обавезе, па ћете бити уморни и мање расположени за лудовања. Што се слободних Лавова тиче, у већем делу месеца бићете изузетно шармантни и неодољиви супротном полу. Једноставно, љубавна срећа ће вас пратити и у овом периоду можете освојити особу која вам се допада.

Неки од вас могу ући у прилично озбиљан однос и јако се заљубити у особу са којом можете одмах планирати "на дуже стазе".

На пословном плану ћете доживети неуспех и непријатне ситуације, нарочито у другом делу месеца. Понекад ћете баш ви бити први за критиковање од стране надређених. Немојте да вас то изненади, ви солидно обављате свој посао, али ће проблеми настајати због других.

Улазите у вишегодишњи период у ком ћете се много озбиљније и одговорније односити према себи и свом здрављу. Схватили сте колике последице имате јер сте занемарили здравствене прегледе.

ДЕВИЦА

Јун ће вам донети много лепих ствари на послобном плану. Спремите се за пријатна путовања или догађаје у којима ћете уживати. Коначно ћете створити осећај да је све на свом месту и да сте својим трудом дошли до високих позиција. Не будите брзоплети у доношењу финансијских одлука. Понуде вам изгледају примамљиво, али врло је ризично да их олако прихватите. Ваш однос према новцу је свакако веома специфичан и можете имати проблеме због тога што не располажете добро финансијама.

У љубави су могуће афере, бићете склони авантурама и преварама. Слободне Девице ће бити усмерене ка краткотрајним везама, без перспективе. Враћаћете се у односе од раније са идејом да поправите ствари, али све ће бити кратког века. Грешке које сте направили покушаваћете да исправите, нарочито средино месеца, али већ крај месеца ће вам донети разрешење ситуације.

Добре су предиспозиције за бављење спортом или неким активностима у природи. Постићи ћете жељене резултате веома брзо и то ће вам дати мотивацију да наставите даље. Ваша енергија ће бити на високом нивоу и потрудите се да је искористите у праве сврхе.

ВАГА

Није повољан тренутак за финансијске ризике. Ако сте планирали куповину некретнине, одложите планове за следећи месец. Каријера ће бити у успону, али ту су бројне препреке које ћете морати да превазиђете. Истрошићете енергију у потпуности, а крајем месеца вас чекају важни догађаји попут венчања најближих пријатеља.

Нисте научили да постављате приоритете и то се у великој мери одражава на вашу везу. Не умете да одложите активности које нису примарне, сматрате да је посао на првом месту и зато је партнер често незадовољан. Имаћете несугласице крајем месеца које ће само квалитетне везе успети да поднесу. Многи неће опстати и доћи ће до раскида, мада ће у неким случајевима он бити само привремен.

Усамљени представници знака не би требало да улазе у романтичне односе. Веза коју започнете у јуну ће највероватније довести до фаталних последица. Могуће је да ће вам неко бити привлачан у пословном окружењу, али ако се опустите и почнете да флертујете, могуће је да ће се све завршити тако што ћете бити повређени. То може да изазове и бројна психосоматска обољења, као и менталну нестабилност и несаницу.

ШКОРПИЈА

Не плашите се да ризикујете, пред вама је време промена и великих могућности за развој каријере. Особе које нису биле задовољне вашим радом су коначно спустиле лопту и не виде више проблем у свему, а и ви сте научили како да се носите са различитим проблематичним ситуацијама.

У љубавном односу ће се јавити бројне сумње, али већ средином месеца ћете схватити да је у вашем односу све под контролом. Што се слободних Шкорпија тиче, цео овај месец у који улазите биће изузетно погодан за нова љубавна дешавања. Код неких од вас – бивши партнер за којег су вас везивале јаке страсти може се изненада јавити и овде би могло доћи до поновног сусрета, али је мало вероватно да ћете пожелети да продубљујете однос. У суштини, мало сте расположени за старо, неупоредиво више вам пријају нови људи у вашем животу, поготово што сте сада спремни да се заљубите, дубоко, снажно и страсно како само ви умете.

Од 20. јуна финансијска ситуација ће бити доста олакшана. Ипак, трудите се да не заборавите какве грешке сте правили и да из њих извучете корисне лекције. Могући су заокрети у каријери и промена посла, али не и веилки финансијски напредак. Ипак, приливи новца ће стизати са других страна, а биће вам враћен и новац који сте давно позајмили пријатељима.

СТРЕЛАЦ

Морате да се вратите неколико корака уназад да бисте схватили у чему је проблем са вашим партнерским односом. Није све настало преко ноћи, а ви ћете током целог месеца имати такав осећај, као да се нешто дешава одједном. Партнер мисли да је све у реду, што ће додатно да вас фрустрира. Крајем месеца ће проблеми бити додатно појачани јер ће расти ваше жеље за флертовањем и авантурама. Понекад просто морате да поставите приоритете, а то вам није својствено. Слушате само срце и лако се предајете емоцијама, а разум остављате по страни.

На послу ће вам бити тешко да се снађете, бићете неорганизовани и нећете постићи планиране рокове. Имате превише обавеза, а нећете на време потражити или добити помоћ. И поред тога, месец ћете успешно завршти и већина обавеза ће бити испуњена. Није добро време да почињете са било каквим радовима у стану или кући. Одложите их за наредни месец.

Промене времена ће доста утицати на ваше расположење, а на вама је увек видљиво када се лоше осећате, па ћете преносити негативну енергију и на људе око себе. Покушајте да будете редовни када су прегледи у питању, нарочито посветите пажњу гинеколошким и уролошким проблемима.

ЈАРАЦ

Више од две године је трајао период у ком је доминантна била подсвест, тајне и страхови. Улазите у месец који ће учинити да се осећате зрелије, стабилније и одговорније. Коначно преузимате оговорност за своје поступке и све у животу.

Изложени сте емотивним и еротским искушењима, али јун ће вам донети стабилност и осећај да заиста чврсто стојите на земљи. Партнер ће то приметити и то ће знатно утицати на ваш однос у позитивном смислу. Слободнима ће последња декада емсеца донети праву и велику љубав, која ће бити испуњена страшћу, али и поверењем и озбиљним плановима.

Пословни успеси вас неће заобићи, али ће се већином сводити на похвале од стране надређених и добру сарадњу са колегама. Финансијски моменат ће изостати, што ћете врло тешко поднети. Помоћ од стране партнера ће вам и у овом погледу бити значајна.

Бићете изузетно витални и пуни енергије. Осећаћете свеопшту срећу, па ће се то позитивно одразити и на ваше здравствено стање. Могући су проблеми са притиском, али ће бити пролазни и лако решиви.

ВОДОЛИЈА

Несугласице са емотивним или брачним партнером постојаће почетком јуна, али оне неће угрозити интегритет вашег односа. Мораћете да извучете на дневни ред нешто што сте до сада гурали под тепих, а што се може везивати или за сумње у верност, или за финансијски сегмент и располагање новцем.

Такође, могу се повести питања колико сте и ви и вољена особа посвећени вези и колико радите на њој. Но, све ово ће прилично кратко трајати, а комплетан остатак овог месеца доноси и вама и партнеру добро расположење и доста заједнички проведеног времена у неким забавним активностима.

Можете се више дружити и излазити, а могуће је да се половином овог периода одлучите и за неки краћи пут. Ви лично ћете у трећој декади јуна бити нешто више расположени за флерт, па се потрудите да у тим данима не урадите нешто због чега бисте се касније покајали. Што се тиче слободних Водолија, вама се током јуна смеше и нове, али и старе емотивне прилике.

Рачунајте на повећан обим посла у овом месецу, што ће вам веома тешко пасти, али навешће вас на то да коначно заузмете свој став и научите да одбијете неке задатке. Могуће је да ћете имати понуде за рад са странцима, што ће вам поправити финансијску ситуацију.

РИБЕ

Функционисање са вољеном особом ће бити врло променљиво. У почетку ће све бити изузетно стабилно, али временом ће доћи до промена које ће вам узбуркати однос. Тешко ћете пронаћи заједнички језик и настаће неслагања око крупних ствари.

Појавиће се особе које ће код вас изазвати љубомору и неповерење према партнеру. Врло је вероватно да ће особа из вашег блиског окружења урадити нешто како би вас повредила. Трудите се да не говорите другима о својим циљевима, у стању су све да покваре из љубоморе. То важи и за пословни план, колеге су приметиле да напредујете, али нико не види колико труда улажете. Нисте стекли славу преко ноћи, али многима ће тако изгледати.

Јун ће вам бити уопштено напоран месец и имаћете осећај да време веома брзо пролази. Нећете стићи да звршите све што сте планирали. Најуспешнији ћете бити у приватним пословима и било којој врсти самосталног рада. Са колегама нећете функционисати добро и то вас у великој мери кочи да напредуејте и да се развијате.

(Курир.рс/Лепа и Срећна)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas