Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ВЕЛИКИ МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА МАРТ 2024. ГОДИНЕ: Кога чека нова љубав, а кога пословни успех?

Шта нам доноси први месец пролећа?

1708437734_shutterstock_2217915983.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Људи који припадају хороскопском знаку, проћи ће кроз емотивну вожњу ролеркостером према месечном хороскопу. Добиће добре прилике у каријери, љубави и финансијама, али ће све време осећати напетост и нелагодност. Провођење времена са партнером помоћи ће вам да превазиђете проблеме са којима се суочавате. 

Бик

Према мартовском хороскопу ваш живот је пун изазова и успона и падова. Због негативног утицаја Сунца на Рибе, искусићете нервозу мањка самопоштовања. Због тога ће вам бити тешко да комуницирате са другима. Иако морате да се суочите са много изазова, наћи ћете на љубав и доживећете велики успон у каријери.

Близанци

Месечни хороскоп Близанаца за март обећава неке вести у погледу љубавног живота и каријере. Самци ће упознати своје будуће партнере. У међувремену, брачни пар или они који су у вези наћи ће начине да реше проблеме. Када је у питању каријера, можда ћете добити прилику да своју страст претворите у додатни извор прихода.

Рак

Март се чини обећавајућим људима који припадају овом хороскопском знаку. Можете очекивати нове почетке и добре промене у свом животу.

Ракови би се могли суочити са обећавајућом будућношћу у свом професионалном животу. У вашем приватном животу биће мира и спокоја када се потрудите да решите проблеме са партнером и фокусирате се на јачање везе.

Лав

Неки Лавови ће можда пронаћи љубав, а неки други ће наћи решења за проблеме у свом брачном животу. Средином месеца треба да водите рачуна о својим финансијама тако што не правите никаква велика улагања или куповине. Ово ће вам помоћи да останете финансијски стабилни.

Девица

Март је позитиван месец за Девице, са приликама за љубав, раст у каријери и финансијски успех. Вероватније је да ће Девице пронаћи љубав овог месеца када допусте да их емоције воде.

Средином месеца могли би да се суочоте са неким проблемима у каријери, али видеће добар напредак у превазилажењу тих проблема.

Вага

Овај месец ће бити динамичан и непредвидив за Ваге. Биће мешавина романтике, изазова и прилика за раст.

Ваге треба да се припреме за емоционалне успоне и падове, јер ће месец донети низ осећања од ентузијазма до депресије.Ова емоционална флуктуација ће такође утицати на ваш професионални живот, али то можете превазићи тако што ћете дати приоритет својој каријери.

Када су у питању ваше финансије, једна погрешна одлука може имати огроман утицај, зато водите рачуна да избегавате ризике. Морате обратити посебну пажњу на своје здравље, јер ће положај Марса у Рибама негативно утицати на ваше здравље.

Шкорпија

Ово је време да се Шкорпије више фокусирају на самооткривање, можда кроз вођење дневника или уметничку терапију. Снажна воља, коју појачава Венера у Водолији, водиће вас кроз изазове и помоћи да остварите своје циљеве.

Стрелац

Стрелчеви би могли добити прилику да своју везу подигну на виши ниво.  Бићете пуни енергије и продуктивностиу првој половини овог месеца. Током друге половине овог месеца, морате бити опрезни у доношењу важних одлука како бисте избегли проблеме.

Јарац

Јарчеви ће доживети налет страсти и романтике, а биће успешни у послу и каријери. Ипак, треба да буду опрезни и избегавају импулсивне одлуке и да воде рачуна о свом здрављу, посебно о својој кожи. 

Водолија

Водолије треба да имају на уму да доносе тешке одлуке, да избегавају непромишљено понашање и да не пропуштају прилике због недостатка фокуса. Да би успешно наставиле са овим месецом, Водолије треба да траже помоћ када је то потребно, пишу са сајта Беттер халф.

Рибе

Иако почетак месеца може бити изазован због одређених астролошких разлога, фокусирање на позитивне циљеве и визуелизација могу превазићи препреке. 

Елегантна пословна гардероба ће подићи самопоуздање, али Венера у Водолији може изазвати немир и потребу за променом, нарушавајући ваше навике. Психолошки тренинг може помоћи да се прилагодите овим променама и постигнете унутрашњи склад и мир.

(Сенса)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas