Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Ретроградни Меркур "урнише" Близанце, Лаву емотивни сусрет преко посла

Ретроградни Меркур морамо да истрпимо до краја годинe

1703412905_shutterstock_2265491265.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Веома је важно да не доносимо одлуке на брзину јер лако могу да буду погрешне

 

ОВАН

Посао  - Ретроградни Меркур вам и даље ствара стресне ситуације на послу, па не разумете шта колеге желе од вас. То ствара конфузије у комуникацији. Сезона Јарца вам не прија, јер ће пословне обавезе преузети примат у односу на остале области вашег живота. Имаћете утисак да радите под притиском.

Љубав - Венера у Шкорпији уноси вам немир у љубавни живот, па сте принуђени да се правдате партнеру за своје поступке. Уколико сте слободни, можете лако да улетите у страствену романсу.

 

БИК

Посао - Иако нисте задовољни финансијском ситуацијом, указаће вам се прилика за путовање. Ту можете да спојите лепо и корисно. У наредном периоду ћете имати прилику да научите нешто ново о послу који радите. Одлични контакти са иностраним фирмама.

Љубав - Марс у Стрелцу доноси вам пуно расправа, импулсивних догађаја али и потенцијалних разочарења. Бацили сте око на особу која је на неки начин позната јавности, али и веома компликована. У овом период сте љубоморнији и имате велика очекивања од особа које вам се допадају.

Здравље - Добро.

 

БЛИЗАНЦИ

Посао - Ретроградни Меркур доноси вам велике проблеме, нарочито ако имате партнера у послу. Због погрешне процене или тешких речи можете да нарушите пословне односе који су вам важни. Налазите се у периоду у којем је присутна криза на радном месту и због због ћете све чешће размишљати о промени посла.

Љубав - Партнер се труди да вас подржи у свему, али често мењате расположења, а и мишљења, па правите погрешне потезе. Обратите пажњу на који начин се обраћате особама које волите јер можете дебело да погрешите у периоду до краја године.

Здравље - Лошије.

 

РАК

Посао - Ретроградни Меркур се вратио у Стрелца, па је комуникација на послу још тежа. Најбоље је да не покушавате да истерујете правду до краја месеца јер ће односи бити конфузни. Имате пуно обавеза, али све чешће имате осећај да немате на кога да се ослоните. Лош период за потписивање уговора.

Љубав  - Посао вам је главни центар збивања, али имате велика очекивања у љубави.  Пун Месец у вашем знаку 27. децембра је аларм да не доносите погрешне одлуке у афекту, јер ћете имати потребу партнеру све отворено да кажете.

Здравље - Пазите на исхрану.

 

ЛАВ

Посао - Сунце улази у озбиљног Јарца, тако да је пред вама недеља у којој ћете бити више концентрисани на посао. Пословних обавеза ћете имати преко главе, а ретроградни Меркур успорава исплате до краја године. Пазите шта потписујете и коме шта обећавате у вези новца, јер тренутно ништа није онако како изгледа да јесте.

Љубав - Биће неочекиваних сусрета и то преко пословних контаката. Привлачни су вам Стрелчеви, односно особе које су авантуристичког духа, али и оне које су остварене у каријери. Посао ће вам бити важнији него осећања у наредним данима.

Здравље - Костобоље.

 

ДЕВИЦА

Посао - Ретроградни Меркур вам задаје проблеме, тако да ће бити неспоразума у комуникацији. Због Марса у Стрелцу вас је лако избацити из такта, тако да је савет да не улазите у расправе до краја године, јер нећете променити ништа на боље под утицајем оваквог положаја планета.

Љубав - Због ретро Меркура сте сетни, заборавни и размишљате о старој љубави. Није добар моменат да се враћате у прошлост. Венера у Шкорпији ће вам донети изјаве љубави преко порука као и лагани флерт, али ће много тога остати на празним речима.

Здравље - Лошије.

 

ВАГА

Посао - Искористите Венеру у Шкорпији да увећате зараду до краја године. Принуђени сте да водите важне разговоре, а најрадије бисте пресекли контакте са одређеним људима. Комуникација ће бити појачана до краја године. Могућа су краћа путовања.

Љубав - Марс у трећем пољу доноси неспоразуме у комуникацији, тако да ће партнер бити расположен да вас критикује. Због погрешних речи можете да донесете одлуке због којих бисте касније могли да се покајете. Уколико сте слободни, интензивно ћете размишљати о особи која се налази у вашем окружењу.

Здравље - Добро.

 

ШКОРПИЈА

Посао - Марс у другом пољу доноси вам незадовољство због финансијског стања, јер сматрате да заслужујете више новца. Венера у вашем знаку може да се искористи за креативне пројекте, тако да не заборавите да уз помоћ шарма можете много тога да постигнете.

Љубав - Венера до краја године борави у вашем знаку, тако да ће вас обасипати пажњом и поклонима. Можете лако да започнете нову романсу на основу велике привлчаности. Очекују вас нова познанства до краја године.

Здравље - Добро.

 

СТРЕЛАЦ

Посао - Венера 29. децембра улази у ваш знак, тако да ћете званично од тог датума преузети ствари у своје руке и показати снажну иницијативу на радном месту. Тако да, почетком недеље можете да делујете одстуно, али ће се врло брзо ствари променити у вашу корист.

Љубав - Ретроградни Меркур указује да размишљате о особи из прошлости. Примићете и позив од особе коју сте некада волели. Од 29. децембра Венера улази у ваш знак и доноси велики преокрет у љубави јер ћете имати гомилу прилика за флерт, али и нову романсу.

Здравље - Осетљиво.

 

ЈАРАЦ

Посао - Сунце у вашем знаку доноси вам бољу организацију али и фокус на обавезе које су вам важне. Наглашено дванаесто поље указује да се борите са одређеним страховима или бринете да ствари на послу нису испале како сте очекивали. Такво стање можете да очекујете до краја године, а онда ће да стигне преокрет.

Љубав - Гајите осећања према особи која вам је пријатељ. Због тога мешате пријатељство и љубав. Повремено сте несигурни у себе, а не одајете такав утисак. Шкорпије ће вам бити привлачне,  Стрелчеви ће вам задавати главобољу.

Здравље - Боље.

 

ВОДОЛИЈА

Посао - У фази сте када сматрате да се ризик исплати. Уз све то имате и добру подршку пријатеља у послу, тако да ће вам недеља пред Нову годину бриит продуктивна, а нећете имати много обавеза. Због ретроградног Меркура треба да пазите коме поклањате поверење.

Љубав - Сунце улази у поље тајни, па вам доноси нејасан однос са партнером. Вероватно ћете имати утисак да партнер није искрен према вама или да крије неку тајну. Ако сте слободни, привлачиће вас мистериозне особе које не откривају све о себи.

Здравље - Добро.

 

РИБЕ

Посао - Тензија на радном месту ће се осећати до краја недеље и то ће вам сметати. Међутим, преко пријатеља у знаку Јарца чућете за пословну могућност која ће вам бити примамљива. Пословно партнерство које имате ће бити на тесту до 3. јануара 2024. године.

Љубав - Ретроградни Мекрур вам не прија, тако да ће вам се јавити стара љубав, као и особа коју сте некада упознали преко посла. Све у свему, замараће вас особе из прошлости. Није добра недеља за почетак нове романсе.

Здравље - Слабије.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas