Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ ЗА 6 ЗНАКОВА! Неочекивани почетак јуна 2024, хороскоп открива какве промене стижу

Ако сте на списку хороскопских знакова који следе у наставку, Цветни Месец у јуну 2024. вам доноси драматичне промене!

1716288330_3fb640b20a40129c926bd45e0cc81d3b23b364b0.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Цветни Месец је име предстојећег пуног Месеца у Стрелцу који почиње 23. маја 2024. године. У ово доба године почели су да се отварају цветни пупољци, због чега после Ружичастог Месеца долази Цветни Месец. Овога пута ће бити у Стрелцу - немирном, активном, а понекад и авантуристичком хороскопском знаку. Ово су знаци хороскопа којима ће Пун Месец у Стрелцу донети драматичне промене!

ОВАН


Пун Месец у Стрелцу ће проћи кроз ваше девето поље. Срећа ће свакако бити на вашој страни! Ово је одличан тренутак да окушате своју срећу и испробате се у нечему што је потпуно ново за вас. Све ћете лако успети да урадите, зато је важно да искористите енергију Цветног Месеца.

БИК


Енергија Месеца у Стрелцу ће проћи кроз ваше осмо поље, забрањене теме. Можда ћете желети да доживите нова искуства у вези. Обавезно разговарајте о томе са својим партнером. Запамтите да поред себе имате људе који су спремни да вас подрже у тешким тренуцима. Немојте се плашити да им се обратите за савет.

БЛИЗАНЦИ


Крај маја биће пун догађаја за вас! Пун Месец у Стрелцу ће се кретати кроз ваш сектор дугорочних партнерстава и брака. Ако сте већ у вези, покушајте да изненадите своју другу половину новим изласком. Кратко заједничко путовање је одлична опција! Ако сте сами, онда не брините. Цветни Месец и транзити Венере и Јупитера крајем маја 2024. сигурно вам неће дозволити да будете сами.

РАК


Ако већ дуго размишљате о курсевима додатне обуке, онда би требало да се пријавите крајем маја! Пун Месец ће утицати на ваш сектор равнотеже између посла и личног живота, као и на односе са колегама. Хороскоп вас саветује да пажљиво размотрите информације које добијате у овом периоду. Ако преузмете иницијативу, Стрелац ће вас наградити по питању образовања.

СТРЕЛАЦ


Цветни Месец у Срелцу вас саветује да не остајете код куће током пуног Месеца! Покушајте да испуните дане новим сазнањима и познанствима. Ваш животни стил пролази кроз трансформацију. Ово је тренутак када ћете увести здравије навике, бавити се собом и бити задовољни новом енергијом.

ВОДОЛИЈА


Ваши животни планови могу драстично да се промените. Током пуног Месеца можете да стекнете нова знања која ће вас натерати да промените своју визију живота. Пошто је једанаесто поље повезано и са вашим окружењем, будите спремни да упознате нове људе. Запамтите и да ћете морати да се одрекнете старих ствари да бисте створили нове. Не плашите се промене!

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas