Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Овнове очекују спонтане авантуре, а Рибе нова познанства

Ево како ће вам звезде бити наклоњене овог викенда

1694774817_shutterstock_2127612920--7-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сазнајте што хороскоп за викенд од 15. до 17. септембра 2023. доноси вашем знаку!

Ован

Овај викенд ће бити пун узбуђења! Планирајте спонтане авантуре и истражите непознате територије. Можда ћете се упустити у нешто ново и узбудљиво - будите спремни за изазове. Ваша енергија ће бити на врхунцу па искористите викенд за физичку активност и пустоловине на отвореном.

Бик

Овај викенд фокусирајте се на удобност и уживање. Одлична је идеја да позовете пријатеље на опуштајућу вечеру. Препустите се романтичним тренуцима с вољеном особом.

Близанци

Викенд је време за комуникацију и дружење с разним људима. Отворени сте за нова познанства и идеје па се придружите друштвеним догађањима или онлине заједницама. Очекујте занимљиве разговоре и смех с пријатељима.

Рак

Овај викенд усмерите се на породичне односе. Уживајте у кућним активностима с вољенима, кувајте омиљене оброке или организирајте породични пикник. Ваша емпатија ће бити снажна и бићете подршка онима који су вам блиски.

Лав

Викенд је време за забаву и сјајне тренутке! Изразите своју креативност, изађите с пријатељима или се посветите својим страстима. Бићете пуни енергије и самопоуздања, што ће привлачити позорност других.

Девица

Овај викенд ће бити идеалан да решите преостале пословне обавезе. То ће вам помоћи да се осећате мирно и задовољно. Такође, обратите пажњу на своје здравље.

Вага

Посветите се партнерству и блиским односима. Организирајте романтичну вечеру или идите на излет с вољеном особом. 

Шкорпија

Овај викенд ће бити идеалан за лични напредак и рад на себи. Будите отворени за трансформацију и промене које вам могу донети дубље разумевање себе.

Стрелац

Поставите планове за будућност и радите на остваривању својих професионалних циљева. Ваша упорност ће вам помоћи да напредујете према својим сновима.

Јарац

Учествујте у групним пројектима или организујте дружење с пријатељима. Ваша оригиналност ће бити цењена и будите спремни да поделите своје идеје с другима.

Водолија

Медитирајте, цртајте, или се опустите уз музику. Такође, будите пажљиви према својим интуицијама и сновима јер вам могу пружити вредне увиде.

Рибе

Могли бисте упознати особу која дели ваше интересе и дубоке вредности. Будите отворени за нова познанства и љубазно прихватите прилику за блискост. Ко зна, можда је то почетак нечег посебног.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas