· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Кога шкорпије треба да се клоне, а који знак треба да раскине везу која умара

Откријте шта звезде имају да вам кажу.

1674848434_18592_horoskop-nedeljni_ig.jpg
Фото: Профимедиа

Ован - партнер очекује да ви преузмете иницијативу у односу. Превише сте се ослонили на њега и њему то смета. Пре него што донесете идеје за заједичко време  ипак помислите шта и њему прија. Викенд посветите вашем љубавном животу.

Бик - викенд посветите себи и својим плановима. Не дозволите да вам се ико меша. Они који су у тајној вези викенд проводе заједно.

Близанци - ако неко зна игру речи знате ви. Од вас се очекује да покренете разговор који је везан за породицу. Урадите то овог викенда.

Рак - поједини Ракови остају у вези која их умара, то се може променити овог викенда ако ви то желите. На послу колега тражи од вас искрен савет. Посветите му време.

Лав - љубавне варнице на послу су све јаче и јаче. Да ли можете да останете имуни? Викенд је тест за вас!

Девица - ако се потрудите однос са децом се може поправити овог викенда, искористите га. Слободне Девице улазе у лепу љубавну причу.

Вага - проблеми на послу се гомилају. Ви лично нисте криви али осећате притисак околине. Да би се рестартивали проведите викенд са људима који немају никакву везу са послом тј бизнисом. 

Шкорпија - понекад а то је сада за викенд вама не треба нико осим вас самих и својих мисли. Уживајте!

Стрелац - ако се потрудите овај викенд можете да проведете са пријатељима. Потребно је да прихватите њихов позив. Што даље од људи који вам црпе енергију.

Јарац - ваша љубомора је нешто што јако оптерећује партнера. Много је боља опција да искрено попричате и ако нисте једно за друго да се на леп и миран начин разиђете. 

Водолија - поведите рачуна са киме причате и о чему причате на послу. Ваше речи могу бити погрешно протумачене. Водолије које траже други посао могу да очекују позив и конкретну понуду средином радне недеље.

Рибе - ваш викенд и време за љубав и завођење. Плените, Венера је у вашем знаку и заиста вам се дешавају чаробне ствари. Лепе промене на послу крајем недеље.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.