· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Викенд хороскоп: Биковима се спрема пријатно изненађење, а Близанцима нова пословна понуда

Погледајте шта вам доноси викенд

1656584928_photography-2213362_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy

 

Ован

Турбуленције на послу ове недеље достижу врхунац. Стало вам је да направите добар бизнис план. За викенд првенствено покушајте да се одморите, од понедељка полако у осмишљавајте бизнис план.

Бик

Очекује вас лепе промене када је љубав у питању. Партнер вам спрема изненађење за викенд. Само се препустите емоцијама, нека вас оне воде.

Близанци

Немојте се оптерећивати новчаном ситуацијом. Пристиже вам нова пословна понуда која ће ваше финансије подићи на виши ниво. За викенд се посветите проучавању пословне понуде.

Рак

Породични односи су главна тема. Покушајте да се дистанцирате од свих, да саберете мисли и за дане викенда да их презентујете својој породици. Савет је да кажете баш све што вам је на срцу.

Лав

Имајте веру у себе и прихватите све изазове на послу. Покажите да сте дорасли ситуацији. Мир и подршку можете наћи у вољеној особи. Њена подршка вам пуно значи.

Прочитајте још: Три знака у ЈУЛУ морају да ставе ТАЧКУ НА ПАРТНЕРСКЕ ОДНОСЕ: Стиже им опомена

Девица

Овај викенд посветите партнеру и породици. Сада посао оставите по страни.

Вага

Ваши најближи сарадници немају капацитет да испрате пословни темпо. Одустају и ви све преузимате на себе. Застаните. Овај викен писветите себи и покушајте да се одморите.

Шкорпија

После дужег времена пословни и емотивни живот је усклађен. Напетост вас попушта и сада је право време да се посветите себи. Викенд искористите за то.

Стрелац

Превише ствари сте преузели на себе. То сада увиђате како се приближава крај радне недеље. Савет старије женске особе из вашег личног окружења је злата вредан. Дане викенда ако сте у прилици проведите у природи.

Јарац

На послу долазе нови пословни пројекти и то вас весели. Били сте упали у колотечину без изазова а ви то не волите. Викенд ће протећи у радној атмосфери.

Водолија

Ваше залагање на послу уродило је плодом. Мирно можете да испланирате остатак лета. Одмор је ту а за викенд погледајте туристичке аранжмане за годишњи одмор.

Рибе

Сада можете да одахнете јер сте све своје и пословне и приватне обавезе заврши на време. Викенд пред вама проведите са пријатељима у опуштеној атмосфери.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.