Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Викенд хороскоп: Девице одвојите време за себе, Близанци током викенда направите план

Викенд хороскоп поручује да би викенд требало да посветимо сопственим осећањима

1654803483_woman-gc1541f6e4_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Ован

Полако се ствари на љубавном пољу смирују. После дужег времена тачно знате шта желите. За викенд се посветите себи и љубави.

Бик

Тензије на послу су и даље присутне. Долази крај радне недеље и жељно очекујете викенд како бисте се посветили себи и свом телу. Опуштајућа купка ће вам пријати.

Прочитајте још: Три хороскопска пара који доказују да се супротности привлаче: Да ли се проналазите?

Близанци

Комуникација са окружењем је одлична. Међутим, ви нисте скроз задовољни како се одвијају ствари на послу. За викенд направите план шта да побољшате код себе.

Рак

Породични односи се смирују. Више нема напете енергије која се осећала током целе недеље. Дане викенда посветите себи!

Лав

Лепа, али захтевна недеља је иза вас. Задовољни сте шта сте све постигли. Исто се прелива и на наредну недељу зато викенд искористите да направите приоритет где и коме сте потребни.

Девица

Обавезе завршавате на време. Сада конце држите у својим рукама. То вам ствара мир. За викенд напусите град, пријаће вам.

Вага

Желите да се ресетујете. Задовољни сте, али вам је напорно. Мини одмор је право решење!

Шкорпија

Интуиција вам је наглашена и знате да сте на крају снаге. Најбоље решење је бег у природу. Позив пријатеља за викенд не одбијајте.

Стрелац

Љубавни живот вам даје снагу и сигурност. Од партнера имате велику подршку. Задовољни сте како вам се одвија живот. Викенд је време за вас и партнера!

Прочитајте још: Венера у Бику трајаће до 23. јуна: Највише ће се одразити на ОВА ДВА ЗНАКА, али ће и осталим донети промене

Јарац

Ствари на послу се лепо одвијају. Међутим, љубав вам задаје главобољу. Прошлост је опет ту. За викенд добро размислите да ли отварате или затварате та врата?!

Водолија

Имате јаку жељу да нешто промените у свакодневном животу. Ако сте размишљали о детоксу сада је право време. За викенд се позабавите овом темом.

Рибе

Полако све што сте радили добија круну успеха. Савршено сте свесни себе и својих квалитета. Почетком следеће недеље вас очекује још један састанак који ће бити мало напоран, али вам доноси велику награду. Викенд посветите себи јер вам је потребна снага.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas