Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: ЈАРАЦ може да одахне, РИБЕ убирају плодове рада

Викенд хороскоп Бикове и Стрелчеве упозорава на проблеме у љубави

1655979450_horoskop.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Ован

Турбуленције на послу сте савршено превазишли. Полако стварате јасну слику. Викенд посветите целокупној теми везано за посао а савет колегинице која је старија слободно прихватите.

Прочитајте још: Како се понашају хороскопски знаци када су заљубљени? Близанци не могу да сакрију, а Рибе су осетљиве и нежне

 

Бик

Љубавни живот је уздрман. Главни “кривац” сте ви јер сте допустили да стрес са посла пренесете на партнера. Викенд посветите вама и уживајте.

Близанци

Ваше комуникацијске вештине одлично примењујете на све проблеме. Ствари долазе на своје , ви сте задовољни и овај викенд одморите од свега. Радите само оно што ви желите.

Рак

Дане викенда поклоните породици. Жељни су вас. Од наредне седмице чека вас гомила обавеза како приватних тако и пословних.

Лав

Партнер очекује од вас максималну посвећеност. Са друге стране то и посоа очекује од вас. Пронађите баланс за викенд.

Девица

Породични односи колико год се ви трудили се не смирују. За викенд можете да очекујете озбиљан разговор који неће бити пријатан. Али после њега многе ствари ће се решити.

Вага

Ваге које се баве јавним послом или медијима могу да очекују феноменалну пословну понуду. Прихватите позив за викенд.

Шкорпија

Цела недеља вам је била емотивно напорна. Одлажете разговор али сада за викенд ћете морати да га обавите. Само слушајте свој унутрашњи глас.

Стрелац

Поприлично сте не задовољни партнерским односом. То није од скоро. Дуго кључа у вама. За викенд хладне главе и смирено поразговарајте са партнером.

Јарац

Они који реновирају животни простор могу да одахну. Прошла недеља им је задала много стреса али од викенда баш све креће узлазном путањом.

Водолија

Задовољни сте послом и својим емотивним статусом. Уживате у сваком тренутку. Ваша позитивна енегија је заразна тако да за викенд очекујте позиве пријатеља, родбине и једне “заборављене” љубави.

Прочитајте још: Пет НАЈОПАСНИЈИХ хороскопских знакова: Воле доминацију, а њиховог беса се треба чувати

Рибе

И даље убирате плодове свога рада. Сијате од задовољства. После дужег времена живите баш онако како желите. Лепа енергија се преноси и на викенд. Наставите истим темпом и уживајте.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas