· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Лавове једна особа жели САМО ЗА СЕБЕ, пред Овновима БУРАН ВИКЕНД

Бикове очекују свађе са партнером

1665044072_308769266_416039843947592_4162614479736599083_n.jpg
фото: Профимедиа

Ован

Припремите се за буран викенд. Све што сте гурали под тепих сада излази напоље. На вама је да покушате да немате бурне реакције и да схватите да нисте увек ви у праву.

Бик

Свађе са патнером достижу врхунац. Такође и ситуација у кући је напета. Ви нисте неко ко реагује одмах на прву лопту. Покушајте да тако буде и за викенд. Од наредне радне недеље ситуација се поправља.

Близанци

Мозак вам ради двеста на сат. Убрзали сте се и не знате где ћете пре. За викенд је неопходан један рестарт. Застаните и схватите да је и вама потребан одмор од самог себе, тј. својих мисли и планова.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ОКТОБАР 2022: Ови хороскопски знакови ће бирати између прошлости и будоћности

Рак

Емотивно и пословно сте задовољни. Све ствари, тј. ситуације се полако смирују. Вама то даје мир и спокој што је вама најбитније. За викенд ораганизујте породичну вечеру. Свима ће значити, а поготово вама.

Лав

Пуни сте позитивне енергије. Не осећате умор и стижете на сто страна. Ипак једна особа вас жели само за себе. Барем један дан викенда посветите само њој.

Девица

Вама је акценат на породици. Можда по први пут њу стављате испред посла и обавеза. То ваша породица осећа, а ви осећате њихову чаробну енергију. Викенд посветите њима и тако ћете се и ви напунити дивном енергијом.

Вага

Уживате у свакодневном животу и обавезама. Све обављате са лакоћом. Склони сте флерту и шаљете погрешне сигнале заузетој особи. Може се десити да за викенд имате незгодан разговор. Немојте бити изненађени!

Шкорпија

Задовољни сте протеклом недељом. Доста ствари сте завршили и сада за викенд покушајте да угодите себи јер сте заслужили.

Стрелац

Очекујете разрешење пословних ствари. Све помало касни, а ви живите за сутра. Тај осећај чекања вас фрустрира . Полако, у суботу и недељу се релаксирајте и покушајте да уживате у садашњем тренутку.

Јарац

Љубав вам је у фокусу. Дешава се удварање на послу. Ви уживате у том флерту. Очекујте позив за викенд! Никако га немојте пропустити!

Прочитајте још: На ове мушкарце се не можете ослонити: Ово су 3 највећа СЛАБИЋА ЗОДИЈАКА

Водолија

Тензије на послу су и даље присутне. Али ви сте научили да се склоните и да мудро чекате прави моменат. Од понедељка се ствари поправљају.

Рибе

Жељни сте лаганих разговора и необавзних пријатељских провода. Овог викенда ви организујте провод.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.