Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Викенд хороскоп од 20. до 23. октобра: Ракови посветите се партнеру, Јарчевима фокус на послу

Шта су нам звезде припремиле за викенд

1697795082_shutterstock_2116273634.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Овај викенд биће идеалан да се опустите од напорног рада. Бавите се физичком активношћу и проведите време са пријатељима или породицом. У љубави будите спонтани и препустите се тренутку.

Бик

Одморите се током викенда, опустите се код куће и уживајте у удобности. Важно је да комуницирате са породицом и партнером о својим потребама и осећате подршку.

Близанци

Викенд је идеално време за дружење са пријатељима. Користите га за разговор и забаву. Ако сте у вези, изненадите партнера неком неочекиваном активношћу.

Рак

Посветите овај викенд себи и свом породичном кругу. Проведите квалитетно време са вољенима и разговарајте о својим осећањима. Однос са партнером биће освежен дубоким разговорима.

Лав

Уживајте у викенду проводећи време на отвореном или радећи хобије који вас испуњавају. Важно је да изразите своја осећања према својим вољенима и покажете им колико вам значе.

Девица

Одморите свој ум и тело овог викенда. Организујте кућне активности и уживајте у миру. Разговарајте са својом породицом о својим потребама и жељама.

Вага

Викенф је идеалан за дружење са пријатељима и ширење мреже пријатеља. У љубави покушајте да постигнете компромис са партнером.

Шкорпија

Опустите се и уживајте у викенду, али будите отворени за нова искуства. Размислите дубоко о својим осећањима и поставите циљеве за будућност, како у љубави тако иу односима са пријатељима и породицом.

Стрелац

Истражите нове хоризонте овог викенда и путујте ако је могуће. Ако не можете да путујете, одлучите се за авантуристичке активности у природи са пријатељима.

Јарац

Овај викенд се фокусирајте на своју каријеру и пословне циљеве. Али не заборавите да проведете време са својом породицом и партнером како бисте одржали равнотежу.

Водолија

Дружите се са пријатељима и проведите време у друштву које вас инспирише. У љубави буди свој и не оптерећуј се очекивањима других.

Рибе

Овог викенда усмерите пажњу на духовни развој и интроспекцију. Ваш однос са породицом ће бити посебно важан, зато проведите квалитетно време са њима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas