· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: РАК у проблему са емоцијама, ЈАРЧЕВИМА прошлост куца на врата

Сазнајте како су вам звезде наклоњене овог викенда

1642701667_sreca.jpg
Фото: Пиxабаy

Ован

Пролазе вам разне идеје кроз главу. Добијате понуде и не знате за коју да се одлучите. За викенд се искључиво себи посветите и ппсветите се својим мислима. Одлука ће сама доћи.

Прочитајте још: Ово је НАЈБРУТАЛНИЈИ хороскоп из 1979. године: ЛАВ се љуби у огледалу, ВАГЕ мушкарци су ништа (ФОТО)

 

Бик

Сада је оно време да ако не одреагујете, не покжате зубе притисак ће бити неиздржив. То вам ремети ваш мир који је за вас драгоцен.


Близанци

Полако све излази на површину. Све што сте желели да сазнате долази до вас. Немојте се изненадити информација, поготово од људи од којих их будете добили.


Рак

Емоције су вам напете. Осећате се као “балон” који само што није пукао. За викенд иде последњи удар, после тога ствари почињу да долазе на своје место.


Лав

Брине вас каријера и репутација у друштву. Осећате негативну енергију на послу и желите да се удаљите. Ако можете узмите продужени викенд , ако не можете онда викенд искористите искључиво само за себе!


Девица

Вама следи леп и релаксирајући викенд. Време проведите са пријатељима. Слободни ће упознати веома занимљиву особу која се може дуго задржати у вашем животу.


Вага

Ваше “вагање” тренутне ситуације на послу ће да да резултате само ако причате са надређеном особом и када јој прецизно изнесете своје дилеме и проблеме. 


Шкорпија

Никада вас интуиција није изневерила тако ће бити и овај пут! Само њу послушајте и радите у складу са њом.


Стрелац

Имате пад енергије што се не уклапа у вашу оптимистичну природу. Викенд је време када треба да подвучете црту и прекинете односе са токсичним људима.


Јарац

Прошлост је ту. Ствари су се десиле али ви и даље не можете да донесете одлуку како даље. У недељу поразговарајте са особом од поверења и слободно усвојите њено мишљење.

Водолија

Окружење у породици је лепо после дужег времена. Неке ствари су завршиле свој циклус и сада је време да растерећено кренете даље.

Прочитајте још: Његова НАЈБОЉЕ ЧУВАНА ТАЈНА, према хороскопском знаку: Ове ствари никад не би желео да откријете!

 


Рибе

Вама је енергија феноменална. Прија вам време које проводите са драгим људима. Викенд вам пружа сјајан провод и много удварања. Под руку са пријатељима и правац у клуб!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.