Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Рибе ће продубити однос са вољеном особом, а Водолије очекују свађе са блиским особама

Сазнајте шта хороскоп за викенд од 12. до 14. април 2024. године доноси вашем знаку

1712924484_Foto-Shutterstock-horoscope.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Викенд хороскоп од 12. до 14. априла 2024. године!

Ован

Овај викенд је идеално време да преузмете иницијативу и истражите нове авантуре. Будите храбри и искористите своју енергију да истражите нешто што вас занима. Можда је то нова активност или чак путовање на нову дестинацију. Нека вас ваша страст води и отворите се новим могућностима.

Бик

Опустите се и уживајте у малим стварима овог викенда. Ово је време за уживање свим чулима, било да је у питању укусан оброк, опуштајућа масажа или шетња природом.

Пронађите начин да се повежете са својим телом и уживајте у тренутку. Такође, покажите иницијативу у стварању хармоније и стабилности у љубавној вези. Размислите о томе како можете на практичан начин изразите своју љубав и бригу према партнеру.

Близанци

Овај викенд је савршен за дружење и комуникацију. Организујте састанак са пријатељима или породицом и проведите време у пријатном разговору и смеху. Будите отворени за нове идеје и будите спремни да их размењујете са другима. Ово је идеалан викенд за размишљање о вашим потребама и сновима, као и за постављање емоционалних граница тамо где је то потребно.

Рак

Успех на послу пратиц́е вас целе недеље, а субота се само надовезује. Имац́ете прилику да се одморите тек у недељу, искористите је паметно.

Лав

Пронађите активност или пројекат који вам омогућава да покажете свој таленат и страст свету на свој јединствен начин. Можда је то излазак на сцену и показивање ваше уметности или лидерства у вођењу пројекта. Овај викенд је идеалан за исказивање ваше урођене креативности и самопоуздања. Немојте се плашити да будете у центру пажње и покажите своје праве боје. Додирните своју унутрашњу ватру и пустите да ваша светлост сија, јер свету треба ваша инспирација.

Девица

Посветите се равнотежи између продуктивности и опуштања. Уживајте у организацији и планирању, али не заборавите да је важно и да себи дате времена за одмор и опуштање. Дозволите себи да се одмакнете од свакодневних обавеза и успорите темпо. 

Вага

Ослободите своју креативност и откријте нове начине да уживате у лепоти живота. Размислите о организовању необичне активности са пријатељима или вољеном особом, као што је пикник на необичној локацији или посета уметничкој галерији коју раније нисте истраживали. Будите отворени за нова искуства и идеје које вам се нуде.

Шкорпија

Дозволите себи да се потпуно препустите комфору. Можете резервисати викенд за опуштајуће активности као што су спа третмани, медитација или читање омиљене књиге. Важно је да се физички и емоционално одморите да бисте напунили батерије и осећали се освежено. 

Стрелац

Будите мотивисани да се посветите задацима које сте можда одложили или који захтевају вашу пажњу. Поставите јасне циљеве за оно што желите да постигнете и организујте своје време да их постигнете. Будите проактивни у решавању проблема и препрека које се могу појавити. Важно је не плашити се изазова, већ их видети као прилике за раст и напредак. 

Јарац

Размислите о корацима које морате предузети да бисте остварили своје дугорочне планове. Можда је време да направите нову листу приоритета и развијете стратегију за постизање својих циљева. Будите дисциплиновани и посвећени својим обавезама, али не занемарите ни време за одмор и опуштање.

Водолија

После гужве и огромног стреса и мањих финансијских губитака, напуните за викенд каду, опустите се и бинџујте серије. Имајте на уму да импулсивност и тврдоглавост могу изазвати свађе између вас и вољених. У недељу избегавајте критике и породичне свађе.

Рибе

Будите храбри и започните разговоре или активности које ће продубити ваш однос са вољеном особом. Покажите своју љубав и подршку на конкретан начин, било кроз мале гестове пажње или организовањем романтичног састанка. Такође, будите отворени за нове љубавне могућности и допустите интуицији да вас води у избору партнера или откривању нових могућности за љубав.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas