Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Викенд хороскоп: Рибе очекује буран викенд, а ДВА ЗНАКА треба да остану смирена

Шта су нам припремиле звезде за суботу и недељу пред нама

1663253975_woman-g208f90856_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Тензије на послу се смирују, али и ваш приступ је другачији. Ваше окружење осећа вашу промену. У викенд улазите растерећени.

Бик

Они који реновирају дом за викенд могу да очекују изненадне трошкове јер не иде све по плану. Бикови генерално овог викенда треба са се посвете себи, поготово женски Бикови.

Близанци

Замара вас тренутна ситуација. Превише је свега и сви очекују да ви предузмете први корак. Уморни сте и овај викенд покушајте да подредите себи и да га проведете у миру и тишини.

Прочитајте још: Они су највећи ЛЕЊИВЦИ Зодијака: Не извршавају ОБАВЕЗЕ на време, а највише времена проводе одмарајући

Рак

Љубав вам даје снагу. Ви блистате. Под руку партнера и правац спа викенд. Све обавезе оставите за почетак радне недеље.

Лав

Ви нисте паничар, али ако ваше пословно окружење све оставља за задњи час вас тада хвата њихова енергија. На послу је хаотично и да не би ту енергију пренели на викенд ви се дистанцирајте!

Девица

Породични односи се смирују. Ви можете да одахнете. Доста сте изгубили енергије потребно је да је повратите. За викенд само људи и догађаји који вас не оптерећују.

Вага

Партнер није задовољан вашим понашањем. Осећа да се нешто дешава и жели објашњење. За викенд очекујте разговор пун оправдане љутње!

Шкорпија

Време вам пролази и нагомилава вам се стрес. Ако не проговорите ништа се неће решити. Смирено и храбро овог викенда.

Стрелац

Можете да очекујете разрешење љубавне ситуације за викенд. Све ће бити ко на тацни сервирано на вама је коначна одлука.

Јарац

Радна недеља се приводи крају. Дуго нисте били овако задовољни вашим животом. Лепа енергија ће вас пратити и за викенд. На вама је са киме ћете га провести и како.

Прочитајте још: Привуците МУШКАРЦА о коме сањате: Савети који ће вам помоћи да остварите здраву ЉУБАВНУ везу

Водолија

Природа је за вас опуштајућа. Имате позив од особе из прошлости. Ако желите да се баш опустите ви прихватите позив, али ви бирајте место. Уживајте!

Рибе

Породични односи се не смирују. Ви реагујете унутрашњим осећајем. Тако и овог пута поступите. Очекујте поприлично буран и напет викенд.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas