Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Стрелчеви ће имати проблем са љубомором, а Водолије очекује свађа са члановима породице

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене последњег викенда у марту

1711727834_Foto-Shutterstock-horoskop-vikend.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Викенд хороскоп за 30. и 31. март препоручује свима да се за викенд одморе после бурне недеље, а неким знацима неопходан је одмор од свега - чак и од партнера.

Ован

Не покушавајте да убедите друге да вас разумеју и уђу у вашу кожу. Не оглашавајте своје планове и жељу за променом. Било би добро да мање причате, а више радите, те да отпутујете на излет са породицом..

Бик

Покушајте да не идете у крајности. Биц́ете превише осетљиви. Нема потребе да се жртвујете. Не одбијајте помоц́ пријатеља и колега. Верујте својим вољенима, поверите им се и организујте вечеру. 

Близанци

Ово је повољан период да оживите своје смеле планове и креативне идеје, да направите искорак. Пртнер ц́е вас  подржавати целе седмице, а недеља је дан за опуштање, спорт, релаксацију и путовање.

Рак

Успех на послу пратиц́е вас целе недеље, а субота се само надовезује и биц́е пуна вреве. Имац́ете прилику да се одморите тек у недељу, искористите је паметно.

Лав

Недеља је била напорна, али донела је задовољство. Више верујте својим осец́ањима, нец́е вас преварити. Организујте вечеру за пријатеље и породицу - много им недостајете.

Девица

Ове недеље ваше везе и познанства играле су одлучујуц́у улогу, постали сте друштвенији и лежернији, а викенд би требало да проведете са својом породицом - ужом и широм. Родитељи су вас жељни.

Вага

Морац́ете да одговарате за своје грешке. Не би требало да улепшавате стварност. Ако не дозволите себи опуштање за викенд, ризикујете да пропустите неку јединствену шансу у свом личном животу.

Шкорпија

Без напора управљате људима и постижете успех - па треба да се довољно одморирте. За викенд можете лако да решите мање проблеме и средите дом, али покушајте да се не претерате и нађете времена за излазак и шетњу.

Стрелац

Објективно процените сопствене способности и нагомилани умор. Занемарите информације које вам стигну у петак - могу бити нетачне, а љубомора неоснована. Препоручљиво је да проведете викенд са децом.

Јарац

У животу дођу тренуци када треба бар накратко да застанете и размислите... Крајем недеље пожелећете да се посветирте себи, да одете код фризера и повратите лепоту себи, а ред и удобност код куц́е, те да се видите са пријатељима и рођацима.

Водолија

После гужве и огромног стреса и мањих финансијских губитака, напуните за викенд каду, опустите се ибинџујте серије. Имајте на уму да импулсивност и тврдоглавост могу изазвати свађе између вас и вољених. У недељу избегавајте критике и породичне свађе.

Рибе

Размислите о свом вољеном и себи. Имате пуно ствари које треба да урадите и нерешених проблема, време је да дођете до тога. Али почните од најважније ствари. У вези вас чека много свађа, љубоморе и преваре - па је најбоље да се раздвојите за викенд.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas