Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Стрелчеве очекују романтични тренуци, а Лавови ће морати да припазе на прекомерно трошење новца

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене овог викенда

1689342508_vikend-horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп за викенд од 14. до 16. јула 2023. године!

Ован

Викенд ће вам донети прилику за опуштање и обнављање енергије. Искористите време за своје хобије и активности које вас испуњавају. Романтични тренуци могу вас очекивати ако сте у вези, док слободни Овнови могу привући нове људе.

Бик

Викенд ће бити фокусиран на породицу и дом. Посветите време вољенима и уживајте у мирном окружењу. Размислите о променама у своом дому или уређењу простора. Финансијска стабилност ће вас пратити.

Близанци

Викенд ће бити динамичан и пун комуникације. Искористите време за дружење са пријатељима или породицом. Такође, будите отворени за нове идеје и могућности. У љубави, отворен разговор ће бити кључан.

Рак

Викенд ће вам донети осећај сигурности и емотивне повезаности. Фокусирајте се на своје емоционалне потребе и проведите време са блиским особама. Обратите пажњу на интуицију која ће вам помоћи у доношењу одлука.

Лав

Викенд ће бити испуњен активностима и друштвеним догађањима. Уживајте у својој популарности и искористите прилике за умрежавање. Романтични тренуци су могући, али пазите на претерано трошење новца.

Девица

Викенд ће бити време за одмор и обнову енергије. Потребно вам је време за себе и рефлексију. Размислите о својим циљевима и усмерите се на самоостварење. Брините се о свом телу и здрављу.

Вага

Викенд ће бити посвећен друштвеним активностима и уживању у лепоти око вас. Искористите време за сусрете са пријатељима и уживање у уметности или музици. Ваша енергија ће привући позитивне људе.

Шкорпија

Викенд ће донети дубље интроспекције и саморазумевање. Проведите време у самоћи и размислите о својим животним путевима. У љубави, отворено разговарајте о својим осећањима и жељама.

Стрелац

Викенд ће бити испуњен авантурама и истраживањем. Отворите се ка новим искуствима и путовањима. Повежите се са људима из различитих култура и ширите своје видике. Романтични тренуци су и те како могући.

Јарац

Викенд ће бити посвећен породици и постизању равнотеже између посла и приватног живота. Фокусирајте се на дом и пружите подршку вољенима. Такође, будите нежни према себи и одвојите време за опуштање.

Водолија

Викенд ће донети друштвене активности и ангажман у заједници. Учествујте у групним пројектима и покажите своју хуманост. Будите отворени за нове пријатеље и могућност романтичне везе.

Рибе

Викенд ће бити посвећен унутрашњем миру и духовности. Потражите тишину и медитацију како бисте се повезали са својим вишим ЈА. Интуиција ће вам бити снажна, па је искористите за доношење одлука.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas