Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Ваге очекују велике промене, а Јарчевима се враћа стара љубав

Погледајте како су вам звезде наклоњене овог викенда

1682084606_horoskop-vikend-22-i-23-april.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Немате разумевање за вољену особу па су могуће несугласице у којима можете, у афекту, повући потезе због којих ћете се касније кајати. Покушајте да на безболнији начин савладате пролазну меланхолију јер она долази из досаде. Расејани сте. Обузети сте бригама које сте сами смислили и решавате проблеме који би тек могли да се догоде. Ваша деконцентрисаност и понашаwе на послу вас могу много коштати, па је боље да се благовремено тргнете и одвојите реалност од маште.

БИК

Повукли сте брзоплете потезе па сте се због тога нашли у привидно безизлазној ситуацији. Блефирање није успело па је пред вама непријатан разговор с претпоставqеним лицем. Да бисте ублажили последице, добровоqно преузмите одговорност и разрешите проблем. Надменим ставом иритирате околину која све мање има стрпљења за ваше гафове. Уколико се не пресаберете на време, током дана можете доживети веома непријатну ситуацију која ће вас посрамити. Успорите темпо и прилагодите брзину.

БЛИЗАНЦИ

Мучи вас атмосфера у дому па вам се чини да су сви остали проблеми неважни. Чини вам се као да вас нико не разуме, јер је изостала захвалност укућана за сав ваш труд који сте уложили да им удовољите. Преосетљиви сте. Доносите одлуку која вам нуди само привремено решење. Иако знате да ствари не иду онако како сте прижељкивали, задовољавате се тренутним решењем. Идеално би било када бисте све одложили и дали себи времена да још једном добро размислите.

РАК

Неконтролисано можете планути па је извесна озбиљна расправа са непознатим лицима на јавном месту. Такође, могући су контакти са људима с друге стране закона. Да бисте избегли евентуалне непријатности, викенд проведите у друштву вољене особе. Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити. Будите брзи јер цео посао би могао да измакне, нарочито ако у то уплетете још неког. Не мешајте интерес и пријатељство да не бисте остали разочарани.

ЛАВ 

Поље комуникације долази до потпуног изражаја. У једном тренутку наћи ћете се усред велике групе људи, уплетени у разне разговоре који се тичу ваше професионалне оријентације. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена. Стално говорите о променама па то постаје напорно за ваше окружење, нарочито за сараднике. Своје страхове највише пројектујете на женски део популације. Неопрезном изјавом можете изазвати жестоки сукоб, иако верујете да сте добронамерни.

ДЕВИЦА

Иако сте у искушењу да коначно довршите неке заостале послове, одолите искушењу и све одложите за неко време, јер све што урадите, радићете поново. Свесни сте своје брзоплетости, али то је јаче од вас. Самоконтрола је неопходна уколико желите да избегнете сукоб с претпостављеним лицима од којих вам следи чак и казна. Не радите другим људима оно што не желите да неко ради вама.

ВАГА

Измишљате разлоге за своје незадовољство. Можда су ваши планови били преамбициозни па део успеха који је остварен не дожовљавате као нешто позитивно. Ако нисте добили све, за вас је то као да нисте добили ништа. Не претерујте. Могући су потези који ће из корена променити ваш професионални пут. Уколико излаз видите у великим новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас касније изненадити неповољни детаљи које нисте приметили на време.

ШКОРПИЈА

Имате прилику да изгладите старе неспоразуме и освежите контакт с људима које сте раније елиминисали. Ваша убедљивост доноси добре резултате, али не претерујте у томе јер ћете на тај начин преузети и ону одговорност која није ваша. Мучи вас променљивост расположења које ни ви не можете да испратите. Поред тога, могућа главобоља утиче на општу психофизичку форму. Не тражите разлоге у нечему конкретном, пре било каквих закључака добро се одморите и наспавајте. 

СТРЕЛАЦ

Имате воље да разрешите породичну заврзламу која се искомпликовала. Ако сведете ствари на сушту реалност, бићете задовољни постигнутим резултатима, нарочито ако изађете из сенке и ствари јасно поставите тамо где им је место. Очекују вас повољни уговори, успешне куповине као и стабилизација на пољу финансија. Ако доносите неку важну одлуку, ово је правипериод за то. Будите истрајни, не одустајте од покретања нових пројеката јер се слична прилика неће скоро поновити.

ЈАРАЦ

Прихватили сте се обавеза које нису у складу с вашом природом. Тешите се тако што на све то гледате као на привремени пројекат који, када се заврши, доноси нове могућности, али будите опрезни, расподела улога би могла да пређе у навику. Може вам се учинити примамљива идеја да се поново вратите у љубавну везу с особом с којом се то исто у прошлости завршило на непријатан начин. Пре него што подлегнете искушењу, проверите није ли та ваша потреба дошла из пуке досаде. 

ВОДОЛИЈА

Отворено супротстављање особама које су по статусу изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које нисте у стању да разрешите. Није важно да ли сте у праву, држите се само свога посла а мишљење задржите за себе. Добијате нова задужења. С обзиром на то да је у питању нова област у којој се до сада нисте опробали, покренуће вас велика мотивација. Доказујете себи колико су велике ваше способности. Припазите се, нисте безгрешни.

РИБЕ

Од комарца правите магарца. Усмерили сте се на нешто што је потпуно неважно. На удару је партнер, коме покушавате да демонстрирате своју моћ. Ваша недодирљивост није бескрајна, ако се не зауставите на време, следи прави фијаско. Порука од заборављеног пријатеqа из прошлости вам улепшава викенд. Одложите све што сте планирали за данас и сате проведите у необавезном дружењу. На неки начин, та особа вам наговештава промене које вам стижу у наредном периоду.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas