Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Близанци могу упасти у непријатне расправе, а Девицама се смеши нови посао

Погледајте како су вам звезде наклоњене овог викенда

1682692415_vikend-hhoroskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Уколико имате проблематичне односе у радном окружењу овај дан вам доноси право откровење. Након прерасподеле задужења, стиже вам неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није била пријатељски наклоњена. Што се тиче вас, све сте урадили како је требало и немате око чега да се преиспитујете. То је ваш став и без претераног тензирања завршавате неке пријатељске односе. Ако бисте били самокритични увидели бисте да сте престроги, можда и тврдоглави. 

БИК

Сведите своју нестрпљивост и импулсивност на минимум како бисте избегли веће невоље. Себи дајете слободу да полажете право на заслуге које нисте зарадили. Време је да пронађете лепоту у одрицању и давању, макар симболично поклањали ситнице. Прижељкујете конкретне ствари. Посао вам је досадио, а ни у кући нису бољи односи. Не посустајте, меланхолија је пролазна. 

БЛИЗАНЦИ

У љубавним односима сте превише ноншалантни. Ваша жудња за слободом може бити окидач за непријатне расправе. Уколико се не уозбиљите и не прихватите критике, обична расправа може прерасти у озбиљан сукоб после кога следи разлаз. Имате шансу да вам се током дана укаже прилика да преузмете вођство у једном пословном подухвату који се припрема. Ако се пажљиво организујете ова прилика би могла прерасти у животну.

РАК

Успешни сте и предузимљиви, позитивна енергија вас носи тако да се и неке друге ствари решавају саме од себе. У налету еуфорије заборављате на оне људе који су вас бодрили када је било најтеже. Будите приземнији. Изненадни сусрет отвара могућност да једно давно познанство прерасте у романсу. Стрпљиво превази|ите могуће потешкоће на почетку јер ће све деловати веома хаотично. 

ЛАВ

Упетљали сте се у зачарани круг. Решење вам се налази испред носа, али ви се упорно држите старе приче која оправдава сву блокаду у којој сте се нашли. Одговорност сваљујете на ближње, превиђате да сте ви креатор своје среће, а не они. Сплет околности вас доводи на место где ваша промишљена природа долази до потпуног изражаја. У прилици сте да кратким саветом решите велику збрку, али нисте сигурни да ли треба да се умешате. Више верујте у себе, нема потребе да толико анализирате.

ДЕВИЦА

Свој љубавни живот сте математички израчунали па, по вашем мишљењу, не постоји шанса да ствари не буду онакве како сте их ви замислили. Превиђате да није лако предвидети развој догађаја, нарочито ако су у односе укључене и емоције. Постоји шанса да се ваша жеља за променом радног места оствари. Водите рачуна, морате  бити свесни, да ако то учините након тога улазите у потпуно нови живот после чега нема повратка на старо. Размислите да ли је то оно што управо желите.

ВАГА

Превише дајете значај људима који о вама суде само из сопствене досаде. Ваша љубавна веза је само ваша, о њој не треба да води рачуна ваша околина. Ако занемарите шта други причају, схватићете да вашој љубавној вези ништа не недостаје. Могућа је понуда за партнерство са утицајном особом која вам се у живот враћа као неко од кога сте некада давно много научили. Можда вам идеја не делује примамливо јер не нуди брз успех. Не оклевајте, јер ћете на такву шансу још дуго чекати.

ШКОРПИЈА

Бежите из реалности тако што се препуштате царству маште и снова. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим благонаклоним понашањем шаље сигнал да вас поштује, а ви верујете да је у изгледу кокетирање и најава љубавне авантуре. Привлачи вас особа с којом је љубавна веза немогућа. Велика мотивација вас инспирише за одличне пословне потезе који ће вам донети осећај правог задовољства.

СТРЕЛАЦ

Имате превише идеја како да унапредите свој живот, али ни једна није довољно добра да бисте се коначно одлучили. У том колебању пролази време. Можда је неко био бржи од вас и сада увелико ниже успехе. Није повољан дан за уговоре. Одложите све на кратко јер ако сада започнете нове преговоре могу вас сачекати велике компликације. Тренутно, изван вашег видокруга се налазе информације које су од пресудног значаја за ваш пројекат.

ЈАРАЦ

Обавезе од вас захтевају концентрацију и пун ментални ангажман. Фрустрира вас сукоб изме|у дужности према другима и потребе да угодите себи. Ако прона|ете задовољство у раду, ослободићете се грча а самим тим и непријатног осећаја да сте искоришћени. Мучи вас сумњичавост па дижете зидове око себе. Уместо љубоморе, приберите се и повратите своје самопоуздање. Партнер ће вас вишеструко наградити, а ви ћете пронаћи нову љубав у себи, ону за коју сте мислили да не постоји. Верујте у себе и успећете.

ВОДОЛИЈА

Транзити указују на могу}ност да упаднете у сукоб с ближњима. Криза унутар породице може потрајати ако се не потрудите и не предузмете конкретне кораке, макар били и непријатни по вас. Не заборавите да вам они нису непријатељи. Могући су потези који ће из корена променити ваш професионални пут. Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас након потписивања уговора сачекати непријатна клаузула коју нисте приметили на време.

РИБЕ

Бег од реалности је најлакши ако се фокусирате на туђ живот и проблеме који не припадају вама. Иако верујете да сте у светој мисији спасавања других људи, у позадини ви уствари само избегавате суочавање с сопственим проблемима који чекају само вас. Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи с шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност спавају.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas