Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Рибе осећају налет енергије, Бикови треба да се посвете себи

Какве промене овај викенд доноси хороскопским знаковима

1676711444_shutterstock_1589994361.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Припремите се и опустите јер овај викенд вам доноси мир и спокој. Улазите потпуно растерећени и нећете дозволити да вам ништа поквари леп исећај и енергију.

Бик

Дани пред вам вам поручују да се опустите и радите само оно шта вама прија. Партнер има план за викенд, ако вам не одговара, реците не и уживајте у сваком тренутку.

Близанци

Недеља иза вас је била изазовна. Порадили сте на комуникацији и одмах видите резултате. Овај викенд завршите све започете ствари како би мирно дочекали радну недељу.

Рак

Пустите ствари да се дешавају без ваше реакцији. Околина очекује супротно. Тек тада ћете видети права лица. Дане викенда посветите људима који су то заслужили.

Лав

Одлазак ван места боравка вам пуно значи. Тако и урадите. Ако партнер не жели да вам се прикључи имајте разумевања. Уживајте у себи и свом времену.

Девица

Слободне Девице ступају у однос са особом из друге земље. То је изазов за вас у који треба да се упустите. Поведите рачуна о здрављу.

Вага

Бежање од реалности вам неће помоћи. Овог викенда се припремите да се суочите са оним од чега бежите. Ситуација на послу се смирује. То вас чини мање нервозним.

Шкорпија

Енергија са којим завршавате радну недељу се прелива и на викенд. Уживаћете у моментима са драгим људима а заузети ће се поново заљубити у свог партнера.

Стрелац

Ако се потрудите овај викенд може да буде заиста чаробан. Отпустите све негативне емоције и видећете како се потпуно нова енергија ствара за вас.

Јарац

Са послом сте задовољни. Ипак поведите рачуна о финансијама и суздржите се од беспотребног трошења. За викенд ако сте слободни прихватите позив за сусрет на невиђено. Нећете се покајати, напротив!

Водолија

Бег у природу вам је преко потребан. И имаћете га али да би сте уживали посао и проблеме барем на два дана морате да оставите по страни.

Рибе

Ви ћете осећати налет енегије која од вас жели промену. Немојте кренути па се вратити два корака уназад. Баш сада за викенд је право време да окренете нови лист!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas