Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

За њих је крај нови ПОЧЕТАК: Овим знацима се до краја године живот мења из корена

Астролози су одредили која 4 хороскопска знака до краја године мењају свој живот

1661843590_person-gdc3c89d47_1920.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Иако је још далеко, крај године доноси сјајне шансе за 4 хороскопска знака. Десеиће се важне промене и искуства која ће обогатити њихов живот и омогућити им срећу и успех у многим сферама живота. Ево ко су миљеници планета у наредном периоду.

Близанци

Ове године сте имали доста шанси и успели сте да се осамосталите. Чак иако нисте успели да урадите све што сте планирали, до краја године имаћете прилике да, уз ослањање на сопствене снаге, остварите своје циљеве. Верујте у себе! Открићете да имате довољно снаге и одлучности да истрајете и станете иза својих одлука. Када се будете суочили с тешким одлукама, сами ћете их донети без проблема. Планете су на вашој страни за све што будете желели да урадите!

Лав

Већина људи верује да само зато што сте Лав морате да пуцате од самопоуздања. Ово је само делимично тачно јер и Лавови имају тренутке сумње. То је повезано са чињеницом да ваше самопоуздање тренутно зависи од реакција других људи И од тога шта они мисле. Имате потребу да добијете признање, одобрење. Срећом, до краја године планете сун а вашој страни- добићете тако дуго жељену сигурност у себе, у своје одлуке, независно од мишљења других. Постаћете самопоуздана особа, баш онаква какву вас доживљавају, што ће вам омогућити да живите онако како желите.

Прочитајте још: Ово је НАЈОПАСНИЈИ хороскопски знак: Они имају највеће шансе да буду са друге стране закона, да ли сте ви међу њима?

Вага

Тренутно сте окружени конфликтима и много енергије трошите на постизање баланса и компромиса. Не желите никога да увредите, па на све начине покушавате да пронађете решење сукоба. Ускоро ће се све решити, ваш унутрашањи мир остаће нетакнут. Моћи ћете да остварите планове, чак и оне који су били одложени до даљњег. Све је на вама, а планете вам пружају подршку за све што одлучите. Време је за промене!

Стрелац

До краја године, ствари почињу да се развијају набоље за вас. Иако сте склони да лутате И стално мењате места И људе, ваши ставови се могу променити. Промене ће вас натерати да искорачите из своје сигурне зоне, да радите нешто што вам је раније било незамисливо. Бићете активни, али ћете добити и слободу којој тежите и у исто време остварити хармоничан однос с људима које волите. Искористићете сваку прилику која вам се нуди И коначно ћете пронаћи оно што вас чини срећним!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas