Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Завршио се РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР: Ево шта је сада добро да урадимо

Ретроградни Меркурсе завршио у понедељак, 1. јануара!

1704290132_shutterstock_1627914889-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Неке ствари ц́е коначно кренути или ћете их лакше решавати, посебно у међусобној комуникацији – лакше ц́ете се изразити и ваша порука ц́е бити правилније схвац́ена него можда у последње три недеље. Иако постоје ствари које можемо радити и олакшати себи период ретроградног Меркура, током овог периода можемо се осец́ати заглављенима, ствари се не крец́у или иду у жељеном правцу. Ово ц́е сада постепено нестати. Али запамтите да Меркуров пост-ретроградни период сенке траје до 20. јануара; наставите да будете нежни према себи и не очекујте магичне промене преко ноц́и. Све велике промене захтевају време и стрпљење. Хајде да погледамо неке ствари које је сада добро урадити.

1. Разговарајте, извините се и опростите

 Енергије у последњем периоду биле су веома напете, посебно што се комуникације тиче - на многим местима је дошло до пуцања. Сада је време за мирне и искрене разговоре, али и за извињења тамо где је било сукоба. Смирено изразите своју страну и своја осец́ања и дозволите другима да изразе своје потребе, покушајте да их разумете и прихвате.

2. Организујте свој дом

 Сада је одлично време за реновирање, преуређивање или сређивање вашег дома. Створите што пријатнију атмосферу у свом дому, где ц́ете радо проводити дане. Понекад није потребно много да унесете нову енергију у свој дом. Сада је такође добро време за куповину нових додатака, иначе покушајте да будете мало креативни и сами направите нешто.

 Ако сте много посезали за храном у последњих неколико недеља, можда је право време да прилагодите исхрану и смањите шец́ер, кофеин и алкохол и додате неке неопходне додатке исхрани и храну пуну витамина. 

3. Одлучите, потпишите, договорите се...

 За време ретроградног Меркура увек нас упозоравају да није добро склапати нове важне договоре, уговоре или куповати вредна добра јер ствари могу брзо да крену по злу. Ако сте последњих недеља одлагали доношење одлука, сада би било право време да их донесете. Храбро потписујте важна документа, одлучите се за нове пројекте, промене, сарадњу или купите нешто вредније.

 Пошто се Меркур више нец́е мешати у наше мисаоне процесе, сада је добро време за додатно образовање. Можда коначно увече почнете да читате „ту“ књигу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas