Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жене рођене у овом хороскопском знаку ТЕШКО ПРОНАЛАЗЕ ЉУБАВ: Често остају саме до краја живота

Астролози су издвојили један знак који има најмање среће у љубави

1684054300_shutterstock_2003674943.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп може много тога да открије о љубави, о браку и проналажењу правог партнера. Док неки људи сматрају да је то врло једноставно, други тешко налазе некога ко им одговара.

Али, један хороскопски знак има толико изражајне критеријуме који их нажалост, често осуде на самоц́у. То је жена Јарац.

Њен став према животу је реалан. Она воли стабилност и цени само оне људе који имају одређене вредности у складу са њиховим уверењима. Жена Јарац не воли да губи време у животу на безначајне или безвредне ситуације. Она презире сањарења и маштовите разговоре. Она је реалиста. Жена рођена у знаку Јарца тачно може да процени ток појединих догађаја и добар је организатор. У послу, као и у животу, она не жели да привуче пажњу других људи на било који начин. Она је дискретна и ради вредно као мрав. Усамљеност је њено уточиште. Она одлучује да сама живи и некако по страни. Не можемо рец́и да је врло оптимистична, а живот је нешто веома озбиљно за њу.

Жена рођена у знаку Јарца не очекује пуно радости и среће од свог партнера, она не верује у чуда. Када дође до задовољства, она не прихвата то као обавезу вец́ као прави поклон. Жена у знаку Јарца ретко доживљава велику и искрену љубав. Када воли или још боље, кад одлучи да призна да воли то обично бива након дугог упознавања са мушкарцем. Љубав долази споро и ретко са њом. Кад одлучи да направи важан корак, то је обично за цео живот. Њен партнер мора бити максимално стрпљив.

Међутим, треба да знате да многи припадници овог знака често остају сами цео живот. Чак и када се венчају, а то се често дешава у зрелим годинама, више то раде из неког разлога, него због срца и искрених осећања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas