Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жене РОЂЕНЕ у овом знаку се никад не заборављају: Има МИСТИЧНУ моћ и лако ће вам се увући под кожу

Када их једном заволите, онда је то заувек

1674476754_Foto-Shutterstock-fatalne-zene.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Овај хороскопски знак је тешко волети, али је скоро немогуће не волети их. Ако сте се заљубили у жену рођену под знаком Риба, онда је ово заувек. А чак и ако кренете различитим путевима, сигурно ћете је дуго памтити, тврде астролози. Њена енергија је топла попут првих зрака пролећног Сунца, освежавајућа као прве киша после суше, радосна као први снег који меким покривачем покрива земљу.

Мистична моћ жене Рибе лежи у чињеници да се она лако увлачи у срце особе. Рибе су знак које симболизује мистерију и романтику. Њена природа је горка и слатка, јер њена љубав може не само да опије, већ и изазове и турбуленције.

Прочитајте још: Четири знака која не могу да ПОБЕДЕ прошлост: Они се обично враћају старим љубавима

Рибе су изузетно осећајан знак и осећају своје партнере на потпуно другачијем нивоу од већине других људи. Имају способност да разумеју без објашњења. Умеју да прихвате и осете целог партнера – са свим његовим недостацима и предностима. Љубав коју жене овог хороскопског знака дају не може се упоредити ни са чим.

Рибе за своје љубавнике постају онај успављујући сан у коме нису ни сањали да буду. Стидљиво се смеју и дају вам осећај топлине и љубави. Рибе су велики романтичари и сањари. Ове жене се са лакоћом крећу у свет фантазије који не само да стварају, већ и живе у њему већину времена. Живот са њима је љубав због које срце трепери. Жене Рибе су необичне, лако се вежете за њих, чувате их и дуго памтите.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas