Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

23. март 2023. године доноси СУДБИНСКЕ ПРОМЕНЕ: Нумеролог открива које тајно значење носи данашњи датум

На једну групу људи ће посебно утицати

1679493586_numerologija-mart.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Дошло је време да зимску апатију оставимо иза себе и да испред себе прокрчимо пут новој јави. Како најављује нумеролог Тихомир Јовановић, датум 23.3.2023. носи понављање броја 23 два пута, први број дана 23 и задњи број текуће године. Управо од тог датума, према његовим речима, крећу судбинске промене!

Дакле, сви рођени 23. у месецу, а нарочито 23. марта могу очекивати велике судбинске промене, поготово што су у 2023. години. Низ кодова из овог датума 8-7-6 говори да ће већини рођених овог дана престати досадашња карма, оптерећења и недаћа. Сви који носе овај код могу очекивати промене, као и они чији је лични број 8. Много тога зависи и од других бројева у датуму рођења, али уопштено промене ће се осетити - каже Јовановић.

Према његовим речима, од овога дана универзум рођенима 23. у месецу, а поготово 23. марта отвара нова животна поглавља. На првом месту покрећу им се финансије, а раме уз раме покреће се и љубавни живот.

Приметићете да се другачије осећате, да почињете неке ствари другачијим очима да гледате. Како дани и недеље буду одмицали путеви ће вам се сами отварати, а она врата која нису водила никуда, сама ће се затварати - истиче наш нумеролог

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas