Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Израчунајте свој БРОЈ за 2024. годину: Сазнајте какве изазове ће вам донети и које лекције ћете научити

Лични број за 2024. годину се рачуна на основу датума рођења

1697468314_Foto-Shutterstock-numerologija.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ако се питате који број вам је додељен за наредну годину и које лекције носи, имамо одговор. За почетак, потребно је да израчунате број 2024, који затим треба додати вашем личном броју, датуму рођења. Број 2024 је 8 (2 + 0 + 2 + 4 = 8). Затим израчунајте свој број, на пример ако сте рођени 16. августа 1977. године. прво додајте цифре дана и месеца (1 + 6 + 8 = 15). Затим смањите тај број на једноцифрене цифре (1 + 5 = 6). Након тога, по истом систему, годину рођења свести на једноцифрени број (1+ 9 + 7 + 7 = 22 тј. 2 + 2 = 4). Затим додајте и додајте ове бројеве док поново не добијете једноцифрени број. Дакле: 8 + 6 + 4 = 18, односно 1 + 8 = 9. Ваш број је 9!

Шта вам говори ове године? Нумерологија има одговоре.

Година у броју 1

Много је промена пред вама, а да бисте искористили њихов потенцијал, потребно је очистити орман. И физички и на личном нивоу. Време је да се пронађе нова перспектива из које се може приступити ситуацијама. Загрлите ову годину као што грлите пролеће. Уроните у нове изазове пуни позитивне енергије и жеље да путујете у иностранство.

Година у броју 2

Овај број доноси нову енергију у ваш живот. Чини се да ћете мање предузимати иницијативе и ослањати се на сарадњу са дипломатским приступом. То је добар став, али имајте на уму да ћете његове плодове убрати тек након што се одрекнете неких делова себе који су вам заиста важни. Размислите шта желите да жртвујете и зашто.

Година у броју 3

Ви сте срећници који владају 2024. годином. Можда су вашим животом доминирали захтеви и жеље других, али ово време је искључиво за вас. То не значи да више нећете имати досадне обавезе, али не дозволите себи да гледате на свет очима и потребама других. Слушајте савете оних који вас воле и цене и искористите овај период да ослободите своју машту. Јер инспирације вам сигурно неће недостајати.

Година у броју 4

Ово је година постављања темеља на којима ће се градити ваша будућност. Папирологију и обавезе треба пажљиво и детаљно поступати. Не дозволите себи да правите грешке. Окрените се породици и не дозволите никоме да вас потцени. Они који су то урадили видеће своју грешку. Поред кључног броја 4, ове године за вас су повезане две речи: пажљиво планирање.

Година у броју 5

Улазите у период у коме је промена неопходна да би се постигао напредак. Створиће се могућности за нова путовања, познанства, радна места. То ће само запалити вашу жељу за новим авантурама. Прихватите слободу коју вам нуди ова година и број. То не значи да свако искуство мора бити јединствено, али покушајте да приуштите што је могуће више слободе.

Година у броју 6

Осећаћете изузетну одговорност према породичним и пословним улогама. Важно је запамтити да ове године ништа неће бити остварено ако затворите себе и свој дом и не искористите предности друштвених веза. У породичним односима дозволите себи да откријете истину и послужите као пример онима који не знају да виде стварност или онима који не знају да вербализују своја осећања. Приђите мирно свима које сретнете и не дозволите никоме да вас избаци из равнотеже.

Година у броју 7

Година одмора ти се смеши. После свих изазова текуће године, свакако заслужујете прилику да опоравите тело и дух. Нека се неко други побрине за ствари које сте до сада првенствено радили ви, јер ове године то можете. Важно је одвојити време за себе, медитацију и посвећеност свом унутрашњем бићу. Ако се осећате усамљено или мислите да губите снагу да остварите неке планове, знајте да ово стање неће потрајати. Пријатељи би могли помислити да немате времена за њих. Могуће је да ће се управо то десити, али свима нам је понекад потребна промена да бисмо расли.

Година у броју 8

Финансије ће бити приоритетна тема. Јасно је да прво треба улагати у нове концепте, али размислити колико и зашто. Обавезно проверите инвестициони план неколико пута или чак одустаните од неког износа или избора. Како вам је ово време жетве, а посејали сте семе које је дало богате плодове, знајте да вас чека награда за протеклих седам година. Потражите савет искуснијих, а ако вам се укаже прилика везана за некретнине - зграбите је.

Година у броју 9

Затварате деветогодишњи циклус. Уђите у ново удаљавајући се од свега што вас гуши, чини незадовољним или вам једноставно не одговара. Прерасли сте многе ситуације и људе и не морате да будете ничија жртва, поготово не сами. Такође не задржавајте се на онима којима је потребна ваша слобода. Ово је процес затварања и отварања поглавља и одлучите да будете аутор своје приче. Важно је да попуните све рупе које још имате и удахнете свеж ваздух.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas