· · Коментари: 0

Израчунајте свој венчани број и погледајте које слабости имате у браку и како да их решите

Нумерологија вам може много помоћи у браку

1657649094_wedding-1867318_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy

Према нумерологији, наш брачни број открива много тога о љубавном односу. 

Према древним веровањима, разни бројеви присутни у нашем животу имају велики утицај на нас, а њиховим проучавањем бави се нумерологија.

Тако, на пример, наш брачни број игра велику улогу у развоју брака. Нумеролози сматрају да брачни број открива највеће слабости пара, а када смо их свесни лакше ћемо се с њима носити.

Проверите које вам слабости приписују нумеролози и како да се с њима ухватите у коштац.

РАЧУНАЊЕ БРАЧНОГ БРОЈА

Најпре сазнајте који је ваш лични број и вашег партнера (сабирањем датума рођења док не дођете до једноцифреног броја) и затим саберите та два броја.

На пример, ваш број је 5, а лични број вашег партнера 3. Напослетку сте добили број 8. Не заборавите да двоцифрени број увек морате свести на једноцифрени. На пример, 7 + 4 = 11, 1 + 1 = 2.

Сада саберите цифре датума венчања и додајте га збиру личних бројева.

На пример, зброј личних бројева је 8, а венчали сте се 12.08.2018.

1+2+0+8+2-0+1+8=22
2 + 2 = 4
4 + 8 = 12
1 + 2 = брачни број 3

БРАЧНИ БРОЈ 1

СЛАБОСТИ: Склоност комуникацији у пасивно-агресивном тону уместо директне и искрене комуникације која би помогла да се пар ухвати у коштац с проблемима. Велику улогу у односу игра его ког партнери тешко спутају у кључним тренуцима. Једна половина пара преузима доминантну улогу, а друга је бојажљива.

САВЕТ: Научите да решавате проблеме својим самопоуздањем радећи оно што волите, а не радећи нешто да бисте били вољени. Не можете увек имати контролу над свим стварима. Морате да прихватите партнера са свим његовим врлинама и манама и да имате на уму да нико није савршен.

Прочитајте још: ВЕЛИКИ ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ДО 17. ЈУЛА: Ваге чекају ИСКУШЕЊА, Раковима се враћа БИВШИ ПАРТНЕР

БРАЧНИ БРОЈ 2

СЛАБОСТИ: Општи недостатак комуникације. Превише сте сентиментални и често не знате одвојити емоције од разума што доводи до доношења кривих одлука. Проблеми у комуникацији доводе до отуђивања.

САВЕТ: Љубавни однос карактеришу заједништво и партнерство. Нисте сами у браку, све делите с другом особом и немојте то да заборавите. Управо је осећај заједништва оно што треба да јачате да бисте пребродили проблеме у односу.

БРАЧНИ БРОЈ 3

СЛАБОСТИ: Тешко опраштате и никада не заборављате. Понекад сматрате да нисте довољно добри, али то прикривате сарказмом који вам у комуникацији с партнером доноси више штете него користи. Склоност давању обећања која нећете испунити.

САВЕТ: Морате искоренити своје личне несигурности пре него што кренете да решавате заједничке проблеме. Једино ћете тако моћи да остварите квалитетну љубавну везу. Нека искреност постане приоритет у комуникацији јер без отвореног разговора нећете установити што је прави узрок несугласица.

БРАЧНИ БРОЈ 4

СЛАБОСТИ: Тврдоглавост и потреба за контролисањем. За разлику од парова с брачним бројем 2 који пречесто реагују у складу с емоцијама, а недовољно у складу с разумом, парови с брачним бројем 4 премало узимају у обзир емоције.

САВЕТ: Опустите се, постаните флексибилнији и више уважавајте међусобне ставове. Прихватите чињеницу да без компромиса једноставно нема успешног љубавног односа.

БРАЧНИ БРОЈ 5

СЛАБОСТИ: Импулсивни сте и често недоследни. Спремни на нагле промене, али заправо се с њима лоше носите.

САВЕТ: Смањите апетите и успорите. Не пренагљујте с одлукама него добро размислите пре него што направите неку промену и обавезно се пре тога посаветујте с партнером. Не искључујте једно друго из потенцијално преломних животних одлука.

БРАЧНИ БРОЈ 6

СЛАБОСТИ: Прави сте перфекционисти у свему па и у љубави. Очекујете савршен однос, а када то не успете да постигнете препуштате се туговању, али не и раду на браку. Превише оклевате на свим животним пољима.

САВЕТ: У тренуцима када се догоде проблеми на љубавном плану, брак вам мора постати приоритет. Не гурајте проблеме под тепих – суочите се с њима.

БРАЧНИ БРОЈ 7

СЛАБОСТИ: Нестрпљиви сте, склони променама расположења и имате потребу да увек будете у праву. Сумњичаве сте природе и лако губите поверење.

САВЕТ: Покушајте да будете попустљивији и да имате више разумевања. Разговор с партнером није такмичење у ком морате победити, то је алат који јача вашу везу.

БРАЧНИ БРОЈ 8

СЛАБОСТИ: Лако планете и након тога се повлачите у себе уместо да разумно смирите сукоб. Стицање материјалних добара на листи је приоритета оба партнера, а проблеми на финансијском подручју могу негативно утицати на њихов однос.

САВЕТ: Материјална добра су важна, али не доносе нужно срећу. Истинска срећа не извире из новца, него из ваше личности. Купити можете само краткотрајну срећу. У кључним тренуцима током размирица, финансије ставите на страну и фокусирајте се на емоције.

БРАЧНИ БРОЈ 9

СЛАБОСТИ: Врло сте емотивни, у сталној потрази за емотивним узбуђењем, способни пронаћи драму тамо где је нема или је сами створити.

САВЕТ: Не јурите у смеру олује јер је најлепше пловити по мирном мору. Сваком браку треба мало узбуђења, али немојте га стварати негативним понашањем и потенцирањем негативног размишљања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.