Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НА СЛЕДЕЋИ НАЧИН САЗНАЈТЕ КОЈА ГОДИНА ВАМ ЈЕ КЉУЧНА У ЖИВОТУ: Нумеролози сматрају да вас тад чекају СУДБИНСКЕ ПРОМЕНЕ

Према нумерологију, бројеви имају веома јаку симболику у нашим животима

1672577800_shutterstock_2097219334-numerologija-naslov.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Како бисте сазнали које су то најбитније године вашег живота, потребно је да израчунате важан број помоћу датума рођења. На основу њега ћете добити низ година у којима вас чекају велике животне промене, зато пратите добро знаке поред пута.
Поступак је следећи:

На пример, рођени сте 09.11.1986. Потребно је да узмете последњу цифру године рођења, нумерички јој додате месец и дан. Сабирате 6+1+1+0+9=17. Години рођења 1986. додајемо 17, добијамо 2003. Ово је прва важна година у вашем животу. Затим понављамо операцију: 3+1+1+0+9=14. 14+2003=2017. И тако даље рачунате све док не добијете низ важних година.

Прочитајте још: Недеља- Сунчев дан 01.јануар 2023: Венера је владарка жеља, ЗАМИСЛИТЕ СВОЈУ БУДУЋНОСТ

Фото: Схуттерстоцк

Прочитајте још: ОДРЕЂЕНИ БРОЈЕВИ У НОВЧАНИКУ МОГУ ПРИВУЋИ НОВАЦ КАО МАГНЕТ: Сазнајте који је ваш лични код и напишите га на папир

Ако сабирање дана и месеца резултира бројем мањим од 6, односно 1, 2, 3, 4 или 5, онда ћете морати да додате исти број години рођења, једнак збиру цифара месеца, дана и последње цифре године. Грубо говорећи, бројите једном и сваки пут додајете исти број. На пример, рођени сте 01.12.1999. 1+2+0+1=4. То значи да је ваш лични број судбине 4 + последња цифра године, односно 9. 4 + 9 = 13. Важне године за вас ће се понављати на сваких 13 година. 1999+13+13+13 и тако даље: 2012, 2025, 2038.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas