· · Коментари: 0

НАЈСРЕЋНИЈИ ДАНИ У АПРИЛУ: Датуми који доносе позитивне АСПЕКТЕ - Искористите их на најбољи начин

Неколико датума биће најповољнији током априла

1679821739_shutterstock_2212123845.jpg
Фото: Схуттеростоцк

4. април - датум огледала 4-4 - Број 4 представља у нумерологији комбинацију 4 елемента - Земље, Воде, Ватре и Ваздуха. Покушајте да обратите пажњу на све хитне ствари, а на крају овог дана требало би да се добро одморите. На овај дан можете обавити умерену куповину, упознати нове људе на интернету и у стварном животу, обратити пажњу на пријатеље и породицу.

14. април - Венера у квадрату са Сатурном - Ово је прилично хармоничан аспект, али није увек толико јак. Ово је дан када можете да схватите ка ком циљу да се крећете. Многи људи ће разумети своју сврху и вештине. Имаћете снаге за нове почетке и да завршите ствари. Већина критика које добијете биће конструктивне, па слушајте шта људи имају да вам кажу. Немојте одмах одбијати савете и смернице блиских особа.

22. април - киша метеора Лирида - Астролози примећују да киша метеора Лирида буди оптимизам у људима и чини нас љубазнијим једни према другима. 22. и 23. април биће максимална активност овог тока, али ће 22. бити повољан дан. Ако вам је глава испуњена негативним мислима, онда 22. марта покушајте да се ослободите свега што вас обесхрабрује. Да бисте постали успешнији, важно је показати више љубазности и топлине.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.