Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најсрећнији дани у ЈУНУ: Шест датума биће најповољнија за све знакове

Нумеролози су издвојили најсрећније датуме у јуну, забележите их у календару

1685088369_shutterstock_2295029697.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Јун је моћан месец, у којем ће бити више повољних него неповољних дана.

Астролози откриивају који дани у месецу јуну за вас могу бити најуспешнији и зашто.

5. јун – опозиција Венере и Плутона

Први заиста повољан дан овог месеца и целог лета у целини јесте 5. јун, понедељак.
Тог датума Венера и Плутон ће се спојити у врло повољном аспекту – опозицији.
Најважнија сфера живота овог дана јесте љубав, комуникација.

Биће врло важно да покушају да пронађу снагу у себи како бисте затражили опроштај за нека неугодна дела почињена раније.

Такође ће бити корисно ући у дијалог са својим непријатељима како бисте закопали ратне секире.

6. јун је огледало датум

Огледало датум увек је добар дан за креативни развој, покушаје решавања сложених животних проблема речима, креативношћу, љубазношћу. Агресивност на данашњи дан треба да падне у заборав.

Као и претходног дана, 6. јуна лакше ћемо се навићи на позитивни талас. Животи многих људи добиће смисао, а наши ће циљеви постати стварност.

Главна ствар је не журити с одлукама у овом тренутку.

7. јун – највећи проток Ариетиде

Овај проток је нераскидиво повезан с нашим светоназором. Помоћи ће нам да се решимо стереотипног размишљања, проблема недостатка циљева и инспирације.

На овај дан лакше је постићи успех у креативности. Биће могуће променити имиџ, бавити се обнављањем енергије кроз духовне праксе.

11. јун – Меркур улази у Близанце / Венера у Лаву квадрат Јупитер у Бику

Један је од најважнијих дана у јуну јесте 11. јун – тада ће Меркур ући у Близанце. То ће означити почетак веома важног периода у нашим животима. Ова планета ће врло благотворно деловати на нашу енергију, судбину и срећу.

Овај датум бћеи дан снаге јер ће Меркур вишеструко појачати свој позитиван утицај. То је најбољи дан у месецу за посао, пословне преговоре, пословна путовања, лична путовања. Вероватноћа успеха у послу биће изузетно велика.

Овог 11. јуна имамо и Венеру у Лаву квадрат Јупитер у Бику. Ова енергија спаја савршену количину креативности помешану с предузимањем акције. Понекад можемо бити пасивни с нашим креативним пројектима и визијама, али сад нам космичко небо даје подстицај, подсећајући нас да идемо напред с нашим креацијама.

Ово је изврстан дан да се ухватите укоштац с креативним пројектима које желите довршити, нарочито ако су захтевни.

21. јун – летњи солстициј или равнодневица

Још један врло важан дан у јуну јесте солстициј. То је изузетно повољан дан у месецу.

Бит ће могуће успешно обавити све послове везане за дом, а такође битће повољно све што је везано за трансформацију изгледа и решавање лоших навика.

Продуктивност већине људи значајно ће се повећати, а расположење ће бити једноставно изврсно.

28. јун – врхунац јужних Делта Акварида

Овај 28. јун јесте дан када ће ток јужних Делта Акварида бити најактивнији. Астролози верују да овај ток помаже у постављању правих циљева за будућност.

Можете се сигурно укључити у планирање, те доносити важне одлуке које ће вам променити живот. Главна ствар у исто време јесте не бојати се неуспеха. Страх је најгори непријатељ успеха.

Нека вам овај јун остане у сећању, и то само по нечему добром.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas