Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НУМЕРОЛОГИЈА ЗА ЈЕСЕН: Чека нас период испуњен емотивним искушењима и великим животним променама

Погледајте шта вас очекује ове јесени према мишљењу нумеролога

1694349740_shutterstock_2097219334--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Нумерологија се темељи предвиђању кроз бројеве. Јесен пред нама биће узбудљиво раздобље испуњено бројним емотивним искушењима и животним променама. У зависности од вашег личног броја многи ће доживети кармичке сусрете и судбинске промене после којих ништа неће бити исто. 

Срећна република вам доноси предвиђања нумеролога за септембар, октобар и новембар 2023.

Септембар

Овај месец је у знаку броја 7 што се поклапа са бројем у коме је ова 2023. година. То наговештава да ће субина играти кључну улогу овог месеца који се често доживљава као почетак новог раздобља иако лето календарски траје све до 22. септембра.
До краја овог месеца многи ће мењати место боравка из разних разлога. Немојте да се бојите промена, оне су добре чак и када се то нама у том тренутку не чини тако. Многи ће мењати посао, неки чак и земљу или континент где живе, а већина ће се осећати као на раскршћу живота што ће додатно подићи нервозу и осетљивост.
На основу кармичких манифестација овај септембар отвара питање куће, дома, наследства и свих оних нерешених питања везаних за некретнине. Савет је да не улазите у сукоб са женама без обзира да ли су у питању мајке, сестре, колегинице...

Октобар

За разлику од септембра који ће за многе бити стресан месец, октобар који ће бити у знаку броја 8, доноси смирење нервозе и напетости. Овог месеца многе ствари ће бити јасније. Октобар доноси позитивно раположење, лакоћу комуникације и веру да је све могуће па и остварење најлуђих снова. Овог месеца имаћемо могућност да покажемо своје таленте, да урадимо више за себе, да упознамо неке људе који ће наш живот обојити најлепшим бојама. Љубавне несугласице решаваће се с лакоћом, док ће посебну радост доносити деца којима ће родитељи дати ветар у леђа. 

У другој половини месеца биће и неких тешких момената, туге и депресије, али ће се и ова тешка стања некако лакше подносити. Све је то тест судбине која нас ставља на бројна искушења како би проверила колико смо јаки. 

Новембар

Новембар месец биће у знаку броја 9 који је симбол краја и природних завршетака. Све што не ваља и што је одавно изгубило своју сврху нестаће како би уступило место нечем новом и бољем. Време је да научимо како да устанемо кад паднемо и да из сваког лошег искуства извучемо нешто добро. Искуство је оно што нас обликује и чини да будемо то што јесмо. Ово је месец великих емотивних тензија и преосетљивости, али ће нас научити како да се носимо са сопственим слабостима. Неопходно је да научимо како да се понашамо у тешким ситуацијама, да не реагујемо исхитрено јер ће то нас саме најскупље коштати. Најважнија лекција коју нас учи новембар  је показати снагу упркос тешким околностима. Као резултат добијамо мир, хармонију, смиреност и помирење у случају свађа и сукоба.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas