Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НУМЕРОЛОЗИ ОТКРИВАЈУ: Уколико је ово број вашег животног пута, срећа ће вас пратити током целог живота

Израчунајте број свог животног пута и погледајте да ли сте и ви међу овом групом срећника

1699781709_Foto-Shutterstock-numerologija2.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Према нумерологији, бројеви и слова садрже енергетске вибрације и сматра се да те вибрације утичу на наш смер у животу. Једном када израчунате своју нумеролошку карту и сазнате број свог животног пута, помоћу ње ћете боље разумети своју личност, снаге и слабости.

Откривамо животни пут броја 8.

Јако је једноставно израчунати број свог животног пута. Све што треба је да саберете бројеве датума вашег рођења (обавезно напишите целу годину рођења).

У првом сабирању ћете добити двоцифрени број који опет треба сабрати док не добијете једноцифрени број – број вашег пута.

На пример, ако је ваш рођендан 29. март 1969. године, то би изгледало овако:

Како пронаћи број свог животног пута

2 + 9 + 3 + 1 + 9 + 6 + 9 = 39

3 + 9 = 12

1 + 2 = 3

Дакле, 3 је број вашег животног пута.

Израчунали сте да је број вашег животног пута 8?

Ево што то за вас значи:

Амбиција

Осмице су врло амбициозне, каже за МБГ нумеролог и ауторка књиге ‘Ти си космички код’ Кејтлин Керхарт. И премда амбиција може бити добра ствар, она додаје да може постојати тенденција претераног материјалистичког и препотентног става.

Дисциплина и марљивост

Керхарт додаје да су осмице изузетно дисциплиноване. То их чини изврсним вођама који могу да утичу на стварне промене. Такође, интуитивно разумеју енергетску динамику моћи и новца.

Лако стварају сами свој пут

Нумеролог Мишел Бјукенон објашњава да будући да је 8 моћан број за манифестацију, они с овим бројем животног пута имају тенденцију да привуку све на шта усмеравају пажњу. Та способност је сјајна ствар када осмице живе усклађено и свесни својих мисли и осећања, али ствари се мого нагло погоршати ‘кад су песимистични, окренути материјализму, конкурентни или имају менталитет жртве’.

– Они могу да привуку оно што не желе брже од било којег другог броја – додаје.

Богатство

Животни пут броја 8 познат је као моћна снага, а Керхарт каже да је 8 једини број повезан с новцем.

– Никад нисам видела да осмица не долази у значајном изобиљу – каже она.

Доминација

Осмице су такође познате по томе што су зависне о контроли и ауторитативне у односима.

– Људи с бројем осам су велики ауторитет у било којем пољу у којем желе да буду – каже Керхарт. Иако вођство може бити вредно дивљења, важно је да ови људи избегавају да негативно проводе своју моћ и увек је користе за бољитак свих, напомиње она.

Каријера

Важно је да ови људи преузму узде у било којој каријери коју одаберу. Као што Керхарт објашњава, ‘никада не желим да ограничим ниједан број на једно поље, али рећи ћу да осмице морају да раде саме за себе’.

Бјукенон то понавља, додајући да осмице имају тенденцију да добро функционишу у управљачким улогама и на местима на којима морају да доносе одлуке и имају контролу над целим пословањем.

– Не воле кад им се наређује, нарочито кад не поштују одговорну особу, стога је пожељно самозапошљавање – објашњава.

Без обзира јесу ли самостални фризери или извршни директор велике међународне корпорације, додаје она, они само желе да имају контролу.

– Најприкладније индустрије за животни пут људи рођених у броју 8 одређују се бројем судбине, душе и зрелости. На пример, судбински број 3 означава креативну, уметничку или комуникацијску индустрију попут лепоте, моде, дизајна, забаве – рекла је за МБГ, а преноси 24сата.

Романтична компатибилност

Као што Бјукенон објашњава, гледање нечије целе карте основних бројева личности пружиће већу прецизност када је у питању нумеролошка компатибилност, ‘али уопштено говорећи, 8 је снажан и мужеван број који се инкарнирао за рад на питањима ‘моћи’ – стога неке осмице морају да имају контролу и могу бити доминантни у везама’.

Керхарт напомиње да је природна потреба да контролишу све око себе фактор којег морају да буду и пазите како га манифестују.

– Желе да ствари буду по њиховом, а кад не успеју, могу да се понашају попут диктатора – додаје.

Међутим, осмице у животу морају да пронађу равнотежу, а они који то знају обично имају добре везе с правим партнерима – каже Бјукенон.

Људи рођени под бројем 8 су најкомпатибилнији с људима рођенима у бројевима 4, 6 или 8. Али Керхарт додаје да на крају ‘било који број може бити с било којим бројем’.

Предности животног пута осмице:

Организовани
Самомотивисани
Упорни
Снажни
Поуздани
Марљиви
Праведни

Слабости животног пута осмице:

Радохоличари
Егоистични
Материјалистички оријентисани
Доминантни
Манипулативни
Похлепни
Нетолерантни
Површни

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas