Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НУМЕРОЛОЗИ ОТКРИВАЈУ: Веома је важно да ли сте рођени парног или непарног датума

Израчунајте своју нумеролошку комбинацију и поглдаје шта она са собом доноси

1688717540_numerologija-datum-rodjenja.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Нумерологија вам помаже да спознате себе и друге. Сведите свој дан, месец и годину рођења на једноцифрене бројеве и одговор потражите у комбинацијама доле.

На пример: ако сте рођени 14.11.1977. то вам је:

1. Дан = 14 = 1 + 4 = 5

2. Месец = 11 = 1+1 = 2

3. Година = 1 + 9 + 7 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6

Према томе, ваша комбинација 5-2-6 је непар, пар, пар.

1. КОМБИНАЦИЈА непар – непар – непар

Особама које имају овај чисти астролошко-нумеролошки непар, предвиђено је да су њихове тежње усмерене ка свему што је “светло”. Требало би да имате наклоност према уметности, као и да су им врло блиска окултна и друга тајна учења. Сматра се да су осећајни, продуховљени и племенити.

Често се у животу поставе и исказују као велики сањари и неуморни градитељи кула међу облацима. Поприлично се тешко сналазе у практичним пословима. То ни у ком случају не значи да не поседују изузетно квалитетну и креативну енергију.

Рођени у чистом непару су особе које живе за љубав, али и особе које због и од љубави често страдају. Сматра се да на емотивном плану најтеже успостављају равнотежу, односно да су ту најосетљивији и најрањивији. Зато се многима, с правом, чини да ове особе дословно посрћу под бременом властитих осећаја.

Њима је у многим тренуцима тесно у властитој кожи и не знају што би са собом. Тада им се чини да је све потпуно бесмислено и апсолутно без икакве сврхе, па тону до најмрачнијих расположења. Ипак, све је то код њих кратког века и у стању су да се из таквог потпуног мрака у трену трансформишу у особу пуну ведрине и оптимизма, која својом вером и креативном животном енергијом може покренути и преокренути свет.

У правилу, особе чистог астролошко-нумеролошког непара имају дивну и широку душу. Умеју од свег срца да се саосећају с ближњима, удубљују се у њихове проблеме, напросто желе да помогну свима и не штеде себе када су другоме на услузи. Али, ове особе знају да буду и страховито раздражљиве, падају у ватру због најобичнијих и занемаривих ситница које само оне виде и које само њима сметају.

Често када почну да се љуте на друге, ту љутњу могу са свим жаром да пренесу и на себе саме. Догађа им се да у одређеном тренутку желе много више него што се то тада може, па је то и најчешћи повод за нервирање и испаде беса.

2. КОМБИНАЦИЈА непар – непар – пар

Свима који су у дану и месецу непар, а у години – пар, приписује се да су врло емотивни. Само ту њихову емотивност они тако вешто прикривају, да у појединим моментима и сами поверују како су “оперисани” од осећаја.

Како други не знају праву природу ових особа, а оне саме се контра рекламирају, остају крајње загонетне за околину (контра рекламу њихову могу прогутати до краја само ограничени, док остали виде и осећају да нешто ту није у реду). Све док о својим плановима и намерама ове особе не причају или не упознају чак ни своје најближе, све док су на другим темама, за њих “нема зиме”.

Наиме, ћутање је за њих права формула и тајна успеха. Уколико проговоре, остаће потпуно незаштићени и многи ће им без разлога стајати на путу и покушавати да их угрозе и понизе. То је нека врста кажњавања бољег од стране горег, па особе из ове друге комбинације астролошко-нумеролошког пар-непара, морају да рачунају на стални живот под маском. Њих не треба да покушавате да схватите и разоткривате.

Кад год помислите да сте их сатерали у шкрипац и да се морају да се отворе, они вам у највећем поверењу и уз заклињање на поверљивост, увале нову шему као апсолутну истину о себи. Зато је боље да их не притискате да се искрено представе – то је немогуће. Они често без икаквог (наизглед) повода и без икакве користи (стварно) слажу за тако ситне ствари да је то право чудо.

Наиме, они су били сигурно у прилици да нешто искрено кажу или се искрено изразе, а подсвест их је у збрци натерала да слажу. Зато се мисли како они воле да лажу, а не зна се да у тим случајевима није радила свест него подсвест. Уколико стварно пожеле да слажу, то никада и нико не може да открије и докаже.

Уколико им се догоди да се определе за уметничко стваралаштво, неминовно за собом остављају маестрална дела, највише уметничке и естетске вредности.

3. КОМБИНАЦИЈА непар – пар – непар

Свима којима је рођење наменило астролошко-нумеролошки трећу комбинацију пар-непара, суђено је да се у животу исказују као градитељи и ствараоци материјалне културе и уопште опипљиве и реалне вредности.

Из ове комбинације су регрутовани најпознатије светске архитекте и изумитељи, особе које се са огромним успехом могу огледати у свим пословима којима је основа у природним наукама. Опредјељивање за остваривање каријере у некој другој области су доста мање.

Интересантно је да се ове особе могу наћи у врло успешном браку с особом из било које астролошко-нумеролошке пар-непар комбинације. Основа за такво предодређење се налази у чињеници да су ове особе међу најрепрезентативнијим носитељима хармоније склада и јединства. Код њих има свега што је потребно било којој другој комбинацији и зато се могу успешно уклопити са особама из било које комбинације.

Природа ових особа је најбољи ослонац њихове успешности у реалним оквирима. Тада се открива да су по природи отворени, што се многима свиђа, па их дословно усвајају и обожавају.

Како их краси велика динамичност, с њима вам никада не може бити досадно, нити можете у њиховом друштву доспети у безизлазну ситуацију. С обзиром да им је подарена и уверљива сугестивност, они су у стању за своју идеју и пројекат да увере и придобију чак и ‘неверног Тому’.

4. КОМБИНАЦИЈА пар – непар – непар

Мада особе из четврте комбинације астролошко-нумеролошког пар-непара себе сматрају великим практичарима, способним рационалистима и првенствено људима од акције, њима је суђено да латентно нагињу мистицизму и окултним учењима. Мађутим, то им ни најмање не смета при решавању животних проблема. Напротив, то има даје предност у односу на оне који су се опредијелили или за материјално или за духовно царство.

У култној серији ‘Тwин Пеакс’, режисер Лyнцх је свог ФБИ агента Цоопера обликовао баш по овој астролошко-нумеролошкој комбинацији пар-непар. Заиста је добро када неко успе да успостави праву и пуну равнотежу између духовног и физичког света.

Карактеристично је да се особе из ове пар-непар комбинације могу опробати у свим спортским дисциплинама, најразличитијим учењима и наукама, да нема области у животу која им је страна или недоступна, само је питање њихове жеље. Нико као они није у стању да буде у сваком јелу зачин и то онај који даје коначни, завршни укус и арому.

За њих нема битних и небитних ствари, за њих је све подједнако важно и вредно. Они никоме и ничему не дају апсолутно првенство. Имају крајње поливалентна и систематична запажања, и никада и ништа не може их у потпуности везати и зауставити на дуже време.

Претпоставља се да би ове особе требало да се насмеју, макар у виду хобија, као успешни сликари или градитељи. Ту су у позицији да изразе своју природу у свим практичним и мистичним бојама и аспектима.

5. КОМБИНАЦИЈА непар – пар – пар

Родитељи би требало да буду врло срећни када им се роди овакво дете! Наиме, с њим нећете имати мука током одгоја, а ни касније у самосталном животу. Ове особе одликује изванредна умереност на емотивном, душевном и духовном пољу, ако и на свим осталим пољима живљења. У свему код њих доминира пуна уравнотеженост.

Предвиђа им се сигуран успех уколико се буду бавили и посветили природним наукама. Може се рећи да су рођени математичари и суптилни физичари, али да се могу с максималним успехом исказати и као свестрани биолози, посвећени ботаничари, аналитични еколози. Све што има везе с природним наукама, њима је као песмица коју од малена знају и воле.

Само они могу да открију неке теоријске поставке о самој природи и стрпљиво и саставно изграђују до тада непостојећа поглавља и гране појединих наукаи и дисциплина. Својом упорношћу топе и највеће препреке које им се указују на зацртаном путу и увек стижу до одређеног циља.

Они никада и ни под каквим условима не дозвољавају себи бурну реакцију, без обзира на одређене ствари и појаве које излазе из круга нормалности и сврсисходности.

Делују као да их апсолутно ништа не иритира. То није тачно, већ они успевају све и свакога да доведу на праву меру и право место, па не желе да праве непотребни циркус.

У околини се представљају као увек ведре особе којима је стало до општег добра. Врло воле и залажу се за остваривање једноставног и мирног живота. Могу да прогутају пуно тога, али могу и у погодном тренутку да наплатите рачун – с каматом.

6. КОМБИНАЦИЈА пар – непар – пар

Када околина за некога мисли да је хладна особа, највероватније се ради о овој особи. Та спољашња хладноћа, од које многи зазиру, само је последица максималне уравнотежености (каква се ретко среће), која омогућује да се у свакој прилици реагује бритко, хладне главе и крајње одмерено и примерено.

Таква унутрашња поставка према спољном свету, омогућује овим особама да се упусте потпуно супериорно у свако пословање. Посебно им од руке иде они послови где се тражи организација ширих размера. То их чини задовољним и није им тешко каткада и потпуно без накнаде да изврше велику трансакцију или операцију. Само они су у могућности да знају у сваком трену шта се догађа на ком делу опсежне акције и увек имају при руци више спремних алтернатива за сваки проблем или препреку која може искрснути.

С лакоћом и ненаметљивом спонтаношћу и сигурношћу знају да наметну своју вољу околини. Слично се догађа и када пожеле некога да подреде или придобију, довољно им је пар речи и један значајан поглед да од сваког направе свог следбеника и послушника.

Када је у питању ова шеста комбинација, онда се може рећи да су они ти којима су апсолутно непознате икакве духовне кризе. То им даје огромну предност пред особама из свих осталих комбинација, па их ови други сматрају хладним и завиде им. Способност да се савршено успешно носе са свим проблемима је примарна у њиховом животу, па им мирнији периоди могу бити врло досадни и неинтересантни у толикој мери да се често упуштају у велике подухвате од којих унапред знају да неће имати никакве користи.

7. КОМБИНАЦИЈА пар – пар – непар

Чињеница је да у седмој комбинацији астролошко-нумеролошког пар-непара, егзистирају два пара и један непар. То упућује на закључак да је овим особама ближи и приступачнији физички свет. Међутим, неће се код њих изгубити та једна фина жица виших спознаја. То посебно долази до изражаја уколико ове особе одлуче да направе каријеру као лекари, хирурзи, психолози или психијатри. Њихова дијагностика је фантастична.

Невероватно је с којом брзином и тачношћу нешто дијагностикују и којом спретношћу и рафинисаношћу врше све могуће захвате. У тим подручјима су без премца, било да се ради о медицини или економији. Увек су присутни са правим решењем.

Њима као да је суђено да помажу другима и да при томе не воде рачуна о својим интересима. Увек су при руци и спремни да спашавају. Њима је сасвим свеједно ко је у невољи, они према свима имају подједнак третман. Немате попуста зато што сте им стари пријатељ, нити лошији третман што вас не познају или су пак с вама у свађи. Они су универзални спасиоци и особе које се на дужности не могу поткупити.

Ова комбинација даје особе које имају врло широко образовање, проистекло из још ширег погледа на свет и фантастичног увида и владања морем тако разнородних подручја, појава и ствари. Могу да буду одлични у пољу мистике и окултизма и мада је то област која их генерално не привлачи, они с лакоћом могу да савладају ову материју и постану уважени познаватељи и критичари исте.

Не треба да заборавите да су ове особе сврстане у изузетно рационалан тип, односно категорију која не верује превише у онострано, већ се њима (ако) бави само као још једним сегментом свог укупног образовања.

8. КОМБИНАЦИЈА пар – пар – пар

Код особа рођених у пуном астролошко-нумеролошком пару, наглашава се пуна окренутост земаљским стварима. Таква основа, ни у ком случају не искључује суштинску и врло велику сензибилност код ових особа и упућује на један много сензитивнији и дубљи унуташњи живот.

Можда најбоља илустрација за ову тврдњу лежи у односу према уметности. Ове особе су свесне својих недовољних потенцијала да саме стварају уметничка дела на вишем нивоу па се задовољавају праћењем и познавањем уметности на највишем нивоу.

Ретко се сами упуштају у авантуру уметничког стварања јер су свесни својих домета.

Евентуално их може испровоцирати туђи изузетно низак уметнички домет и величање испразности, па могу из вица да направе врло успешна и оригинална остварења.

Но ни таква егзибиција их не може привући да погазе своју свест и познавање материје и да се одлуче да се озбиљније увуку у оно у чему што по сопственом мишљењу (мада објективно то не мора бити тако) нису дорасли.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas