Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Редни број ДОМА може имати велики утицај на ваш живот: Нумерологија открива које цифре доносе мир и благостање

Верује се да број зграде или куће носи скривено значење

1670498678_Foto-Shutterstock-vrata.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Нумерологија се од давнина користи за призивање среће у живот. Још у доба старих Египћана, затим Кинеза, Индијаца и Јапанаца веровало се да бројке имају магичну моћ, па се тако и саветовало којим се бројевима у животу треба окружити.

Неки од њих ипак су нам унапред задати, на пример броја који се крије у имену и презимену или датуму рођења. Тако се верује да и кућни број зграде или куће носи скривено значење својим укућанима. Тако у Кини верују да је најбољи број за кућу осам, јер симболизује новчано благостање.

Да бисте открили свој број, требате га свести на једноцифрени, па тако ако живите на броју 63, једноставно саберите цифре 6 и 3 и добићете коначан број девет. Ако је ваш број 19, саберите 1 и 9, а затим саберите тај збир, односно 10, 1+0 што резултира бројем један.

Прочитајте још: Шта ПРВО СЛОВО вашег имена може рећи о вама? Према мишљењу старих Латина оно има велику СИМБОЛИКУ

Број један

Овај број доноси својим укућанима ознаку индивидуалности и оригиналности. Они често имају бројне идеје, започињу нове пројекте, одлучују се на изазове – и то већином с великим успехом. Ипак, колико је с финансијског аспекта један добар број, он доноси мање среће у приватном животу, јер подстиче на осамљивање и критичност према другима. Такође, јединица доноси и неодлучност око важних животних одлука. Пожељно је уредити кућу у тоновима златне, наранџасте, маслинасто зелене како би се појачао позитиван, а умањио негативан утицај. Укућани треба да пазе на свој вид и циркулацију.

Број два

Овај број симболизује промене па се из овог дома често људи селе и долазе нови. Укућанима је у њему ретко досадно, а лако се ствара атмосфера живописног породичног дома. Обично је врло једноставно место с дозом неуредности, а потиче плодност и заљубљивање. Људи који у њој живе често раде од куће или доносе свој посао кући, а имају интерес за технологију, путовања, алтернативну медицину и астрологију. Због брзоплетости често доносе лоше пословне одлуке и морају да крећу испочетка, а у односима могу бити превише зависни од других.  Како би појачали позитиван, а смањили негативан утицај броја на дом требало би да га учине што прозрачнијим – увести више светла и раскрчити непотребне ствари. Предлажу се тонови попут смеђе, сиве и беж. Укућани треба да пазе на проблеме с плућима, кожом и желуцем.

Број три

Он је симбол ширења, обнова и побољшања. Људи који живе на овом броју често су перфекционисти, обично су љубазни, одани, с оптимистичним погледом на живот, али и суздржани. Имају истанчан смисао за хумор и чврсте ставове о слободи, религији и породици. Знају да се понашају екстравагантно и троше новац који немају, што им доноси финансијске проблеме. Често имају велику породицу, воле да уживају у пороцима и уопштено већ у средњем добу имају проблеме са здрављем. У њиховом дому добродошли су плави тонови и дрво како би се појачао повољан, а смањио негативан утицај броја. У животу треба да се потруде да буду рационални и практични, а у здрављу одржавати примерену тежину и проверавају стање срца и хормоне.

Број четири

Овај број дома представља компликовано место за живот јер је симбол конфликта – две супротстављене силе од којих се једна бори за стабилност, а друга за промену. У овом дому увек се нешто реновира, мења или купује, он као да живи сопствени живот као и укућани. Уједно број четири доноси својим станарима својеврсну осећајност, емпатију и духовност, па зраче великом харизмом. Сукоби темперамената у њој су врло чести. Овај број дома дефинитивно није за оне крхке и плашљиве, већ људе који су навикли да функционишу под стресом и испод нежније спољашњости имају велику унутрашњу снагу. Важно је да одреде приоритете у свом животу и не занемарују људе којима је истински стало до њих. Да би се смањио негативан, а подстакао позитиван утицај, у дому је добро имати пуно свећа, цвећа и украса од стакла. Укућани треба да пазе на мигрене, депресивне мисли и проблеме с кичмом.

Број пет

Овај број симболизује хармонију, повољне мисли и емоције. У овој је кући изражена друштвеност, њу посећују, размењују информације и трачеве и пуна је смеха. Солидарност и стабилност су главни повољни утицаји броја пет, а укућани куће обично су успешни и приватно, а у средњем и каснијем добу и у пословном животу. Они своју срећу граде полако и с циљем, али све препреке могу да превале ако се фокусирају на упоран рад. Лош аспект броја је непажљивост, на пример заборављање кључева, гашења пећи, пегле и сличних ствари, што резултира честим привременим непријатностима. Добар додатак који ће појачати позитиван, а умањити негативан утицај су предмети од метала. Од здравствених непријатности, укућанима највише прети повишен притисак и проблеми с честим инфекцијама уха, грла и носа.

Број шест

Овај број симболизује одлучност, чврсти став и крајност. У њој је или складно место изразите тишине, или хаотичан дом с пуно вике и сталних промена. Једнако тако, она може да буде дом интензивног раздора и одбојности међу укућанима, или пак интензивне страствене љубави и искрене повезаности. Помало магичан, број шест делује тако да из људи извлачи крајње емоције, а добро делује на учење нових ствари и посвећеност хобијима попут кувања, фотографирања, бављења рачунарима или мајсторијама. У овом дому људи су изразито креативни. Да би појачали позитиван, а умањили негативан утицај броја добре су жуте и свјетло зелене нијансе, као и стварање великог удобног дневног боравка за окупљање. Укућани треба да припазе на здравље зуби и кости.

Број седам

Овај број симбол је сањарења, маште и бунта. Тако седмица призива пуно духовности својим укућанима, али и осећајности и рањивости. Понекад ће укућани имати проблема с одвајањем стварности од маште па ће се истицати својим ставовима који се не уклапају у мишљење већине. Према неким тумачењима, управо се у домовима под овим бројем најчешће догађају паранормалне приказе и друге необјашњиве ствари. Људи који живе у њој често се баве неком уметничком професијом, имају кућне љубимце и велики су перфекционисти. Заљубљиве су природе, а често остварују страствене, али конфликте односе. У послу им је срећа врло промењива. Треба да се клоне претеривања с алкохолом, дуваном и уопштено свим врстама порока. Добро је дом опремити бројним детаљима у љубичастој боји која ће смањити негативан, а појачати позитиван утицај броја.

Број осам

Овај број симбол је поштовања, стабилности и снаге. Укућанима доноси добар углед, ауторитет, па чак и славу, али и велику одговорност коју често имају према другима. Труде се да свима угоде, али с мером која не угрожава њихову добробит и то је нешто што науче тек у средњем животном добу. Због тога млађи укућани знају да буду несрећни, али то је кратког века. Број осам доноси и поштовање према традиционалним вредностима – породици, пријатељству, раду, љубави… Упркос својој стабилности, у овом дому су нужни честе поправке и укућани који га добро одржавају, иначе може доћи до проблема. Ентеријер је често у тамним бојама, а за појачавање позитивног утицаја добро је унети у дом пуно детаља и украса, попут слика и огледала. Највећи здравствени проблем је лош имунитет и честе прехладе и упале бешике, пише24сата.хр.

Број девет

Овај број симбол је великих подела, што се одражава и на физички изглед дома с пуно соба, различитим уређењем у свакој соби и пуно различитих темперамената који живе под истим кровом. Људима који у њему живе обично не недостаје иницијативе у животу, они знају шта желе и директно се труде да то и остваре. Могу на том путу да прибегну разним лукавствима и преварама, јер они имају једно врло посебно схватање људског морала. Ипак, то не значи да су лоши, већ невероватно сналажљиви. У послу су обично врло успешни, а у кућној атмосфери често напети. Ипак, они су навикнути да живе под стресом па би им у другачијим околностима било досадно. У кући често знају да се појављују проблеми с грејањем, влагом и топлом водом. Укућани треба да се припазе љубавних проблема који им могу донети депресију, а иначе су доброг здравља. Да би појачали добар, а смањили лош утицај броја добро је целу кућу повезати у јединствену целину са белим зидовима и детаљима свуда.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas