Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДАН РОЂЕЊА

Рођени сте између 11. и 20. датума у месецу? Идол сте другима или је пред вама трновит пут

Сваки датум у нашем животу предодређује нашу судбину и усмерава вам у неком правцу, тврде нумеролози откривајући какво значење носи дан у месецу у коме смо рођени

calendar-3073971_960_720.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Нумерологија, мајка свих наука, заступа став да ниједан број и важан дан у нашем животу није случајан и да у себи носи посебно значење.

Прочитајте још: Рођени сте између првог и десетог датума у месецу? Ево коју симболику носе ти датуми

Датум и дан рођења, како објашњавају нумеролози, судбински се везују за сваког појединца и носе индивидуална значења у контексту других позиција звезда. Ипак, постоје неке заједничке одлике за све људе који су рођени истог дана у месецу.

Уколико сте рођени између једанаестог и двадесетог дана у месецу доносимо вам кључне предодређене путеве судбине, које носи ваш број.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Рођени једанаестог у месецу су особе пред којима је велика борба у животу. Могу се наћи у разним ситуацијама од пуког сиромаштва до богатства великих размера. Води их интуиција и имају изражену потребу за породицом и животом у заједници. Доста су поводљиви, а овај број сматра се бројем "луцифера".

Рођени дванаестог у месецу имају најбољу развијену емоцију за правду, тренутак када неком треба да помогну. Често су несрецни у љубави, али на крају ипак долазе до своје сродне душе. Способни су да зараде, али треба да пазе на своје здравље.

Прочитајте још: Упорни сте, креативни или само филозофирате? Ако сте рођени преко дана, ово су можда неке од ваших особина

Особе рођене тринаестог у месецу најбоље ради, све завршавају у предвиђеном, сви се ослањају на њих. Претерују у послу. Не чувају здравље. Своје идеје и знање поклањају, а све то није добро за саму особу. У животу стичу доста новца. Потребна им је подршка породице. 

Ако сте рођени четрнаестог у месецу врло сте успешни у свом послу. Идоли сте другима. Прате их велике турбуленције кроз живот. Морају да остваре потомство, тако се регенеришу. Сматрају их „лудацима“ који воле да излуђују друге, али могу бити изврсни доктори, стоматолози.

Прочитајте још: Који је ваш омиљени број и коју поруку носи?

Рођени петнаестог у месецу су веома забавни, добри пријатељи, другари, прати их срећа кроз живот, увек имају подршку јаких људи кад им је потребно. Могу некада да претерају у свом хедонизму. Опрез са новцем.  Астма и дисајни органи су им изузетно осетљиви.

Рођени шеснаестог у месецу имају јаку потребу да буду вољени и често су жртве несрећних љубави. Материјално добро стоје. Некада су егоисти који мисле само на новац. Много се очекује од њих током живота. Проблеми са срцем могу бити присутни.

Ако сте рођени седамнаестог у месецу можете имати проблем са документима, папирима. Увек сте на том пољу блокирани. Мада, ове особе су веома паметне и високо образоване. То им је улазница у свет. Путовање и живот у далеким државама им даје крила. Могу имате две јаке везе или два брака. Здравствено често пате од болних емоција.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Рођени осамнаестог у месецу су успешни бизнисмени, глумци, уметници. У почетку живота имају тежак период, али како старе тако им се судбина мења и постају све јач и јачи. Често иду на операције, али имају јако здравље због јаке психе.

Особе рођени деветнаестог у месецу су особе које имају живот попут Свевишњег. Њихов пут је трновит. Често су ексцентрици који доста путују, имају велико друштво, а пријатеље сматрају својом фамилијом. Треба да уче лекцију отварања емоција према другима. Здравствено могу имати проблем ћелавости, губитка косе, јаке нервозе и вишак енергије која се не каналише па одлази у болест.

Рођени двадесетог у месецу су деца судбине. Заправо њихова судбина има много јак утицај и на спољни свет. Као да су рођени да друге науче важна и велика животна питања. Морају да пазе на криминал јер их прати та енергија кроз живот. Ако су мудри могу да избегну опасности. Способни да зараде и кад не раде. Често их други служе. Здравље осетљиво, срце, бубрези. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas