· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Уколико у вашем датуму рођења имате ове СПЕЦИФИЧНЕ БРОЈЕВЕ, онда сте ви ПОСЕБНА ОСОБА

Према нумерологији, око специфичних бројева влада посебна енергија

1656625507_date-of-birth-g3a60e90db_640.jpg
Фото: Pixabay

Нумеролошка тумачења откривају много о карактерима особе, предиспозицијама и енергији која их окружује. Према овим тумачењима, такође постоје специфични бројеви који само посебне особе имају у свом датуму рођења.

Реч је о специфичним бројевима – 11, 22, 10, 20 и 30.

Посебно је око бројева 11 и 22 раније владала велика конфузија. Наиме, сваки број у дану рођења је сам по себи специфичан, јер врши своју јединствену улогу на себи својствен начин. Важност бројева 11 и 22 може се објаснити удвострученом цифром која даје посебан тон, а такође, њихов значај се објашњава тиме што бројеви 11 – 2, 22 – 4 у себи садрже семе величине.

Прочитајте још: Милица Павловић предала тужбу против Ане Николић: "Цео случај већ је у адвокатској канцеларији"

Људи који их имају су сложени, сачињени од позитивних и негативних страна ових бројева. Како се у нумерологији користимо сведеним бројевима, 11 = 2, 22 = 4, на ове бројеве гледамо и као на сведене и као да нису сведени. Ови бројеви су изузетак, па онима који у датуму рођења имају 11 или 22, за њих узимамо у обзир све различите енергије које су симбол овим бројевима. Ови бројеви имају повећан потенцијал који пружа могућности за шири, обухватнији поглед.

На пример 4 може напорно да ради у заједници, док 22/4 може да организује неки глобални пројект. Овај потенцијал је код неких успаван и неискоришћен, а нумерологија управо служи да га открије и активира.

Прочитајте још: Немате среће са финансијама? Ових 9 предмета у дому БЛОКИРАЈУ долазак новца у ваш живот

Ако имате 11 у датуму рођења ви ћете бити успешни ако се одличите да будете учитељ, визионар, миротворац. Једанаестица тежи да уравнотежи женску и мушку енергију и тако постигне равнотежу. За то су потребни снага, нежност и интегритет. Моћ једанаестици долази из велике интуиције, али је често несигурна да би у то веровала. Једанаестице кажу – рашчисти са оним што јеси, живи часно, а двојка каже – препусти своју вољу вишој свести и учествуј у животу. Потребна је храброст да се осмисли живот и проживи сопствени сан. Зато ови људи збуњују и себе и друге. Снови и визије долазе од Бога.

Ако имате 22 у датуму рођења ви ћете бити успешни ако се одличите да будете велики градитељи, архитекти мира. Ваш живот је солиднији од 11/2. Ствари су опипљивије, а постигнућа су утемељена на видљив начин на физичком нивоу. Овај број може испољити оно о чему 11 сања.

Ако имате 0 у датуму рођења

Специфичност рођених са бројкама 10, 20 или 30, огледа се у нули у њиховим данима рођења. Нула симболизује читав свет. Када се дода неком броју, он не мења своју вредност, али га та нула чини зрелијим, означавајући да је тај број обишао читав један круг и да се враћа да настави рад на себи из једне више перспективе.

Прочитајте још: Ова ХРАНА може да помогне кожи да се додатно ЗАШТИТИ ОД СУНЦА: Намирнице које би требало да се нађу на тањирима током лета

Нула означава време убрзаног раста и нуди бављење с било каквим изазовом. Могуће је да они изаберу да не чине ништа и одмарају се читавих девет година нумеролошког циклуса, радећи само на својим другим бројевима, али никако не треба себи да дозволе тај луксуз. Сходно томе, изазов нуле постаје убрзан течај храбрости у коме се може научити како да се сви изазови искусе истовремено. 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.