Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Због чега је Никола Тесла био ОПСЕДНУТ бројевима 3, 6 и 9? Пратио их је цео живот

Овај невероватни научник је урадио безброј мистериозних експеримената, али је, у ствари, био највећа мистерија, која до данас није откривена

1649660116_pjimage---2022-04-11T085502.765.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Николу је у стопу пратила опсесија бројем 3 и свим бројевима који су њиме дељиви. Мислио је да бројеви 3, 6, 9 садрже кључ који отвара врата универзума!

Обишао је блок три пута пре него што је ушао у зграду, чистио би тањире са 18 салвета, живео је у хотелским собама само са бројем који је дељив са 3, прао руке 3 пута заредом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @riddlemethis_x

Чак је израчунао и тачке чворова око планете, повезане бројевима 3, 6 и 9!

Шта је Никола Тесла покушавао да објасни свету?

Математика је универзални језик и право. Без обзира где се налазите у универзуму, 1 + 2 ће увек бити 3! Све у универзуму се придржава овог закона! Постоје обрасци који се природно јављају у универзуму, обрасци које смо открили у животу, галаксијама, формацијама звезда, еволуцији и скоро свим природним системима. Неки од ових образаца су „Златни пресек“ и „Света геометрија“. То је заиста важан систем коме је, очигледно, подређена природа, то је „бинарни систем“ чији модел функционише тако што почиње од један и наставља да дуплира бројеве. Ћелије и ембриони се развијају према овом светом обрасцу: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256…

Прочитајте још: 10 НАЈСТАРИЈИХ ВИЦЕВА НА СВЕТУ: Сумери љубитељи "клозетског хумора", Софоклеова "ФОРА" се и данас препричава

Неки то зову „Божји план“! Математика је, по овој аналогији, отисак Бога. У вртложној математици, науци о креативној анатомији, постоји образац који се понавља: ​​1, 2, 4, 8, 7 и 5 и тако даље 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4… Као што видите, 3, 6 и 9 не спадају у овај образац. Научник Марко Родин сматра да ови бројеви представљају вектор од треће до четврте димензије, који он назива „поље протока“. Ово поље мора бити енергија виших димензија, што утиче на енергију кроз осталих шест тачака.

Ренди Пауел, ученик Марка Родина, каже да је то тајни кључ бесплатне енергије, нешто за шта сви знамо да је Тесла савладао.

Постоје три велике пирамиде у Гизи које одражавају положај звезда у Орионовом појасу. Поред њих, постоје и три мање пирамиде које одражавају исти положај. Дакле, налазимо много доказа да природа користи троструку и шестоструку симетрију. Чак садржи и назив хексагонални облик. И антички људи су користили ове форме у изградњи своје сакралне архитектуре.

Да ли је могуће да је Тесла открио ову дубоку тајну и искористио то знање да прошири границе науке и технологије, а да друштво то још увек не разуме?

У чему је величанственост Борја 9? 

Рецимо да постоје две супротности, назовите их светлост и тама, ако хоћете. Они су као северни и јужни магнетни пол. Једна страна је 1, 2 и 4, друга страна је 8, 7 и 5. Баш као и струја, све у универзуму је ток између две поларне стране, као клатно: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1 , 2... Међутим, ове две стране управљају 3 и 6. 3 влада 1, 2 и 4, док 6 влада 8, 7 и 5; и ако пажљиво погледате овај образац, постаје још зачуђујући: 1 и 2 једнако 3; 2 и 4 једнако 6; 4 и 8 једнако 3; 7 и 8 једнако 6; 7 и 5 је 3; 5 и 1 је једнако 6; 1 и 2 је једнако 3... Иста слика у широј скали је заправо 3, 6, 3, 6, 3, 6... Али чак и ове две стране, 3 и 6, управљају 9, што је спектакуларно. Ако пажљиво погледате обрасце 3 и 6, схватићете да су 3 и 6 једнако 9, 6 и 3 једнако 9, сви бројеви заједно су једнаки 9, у оба случаја чак и ако су 3 и 6 искључени или укључени! Дакле, 9 означава јединство обе стране. Девет је сам универзум!

Све је у вибрацији, енергији и фреквенцији! А ове речи Николе Тесле и даље интригирају многе научнике:

- Оног дана када наука почне да проучава нефизичке појаве, она ће за једну деценију постићи већи напредак него у свим претходним вековима свог постојања.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas