Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Због чега је у нумерологији ВЕОМА ВАЖАН БРОЈ 7? Верује се да крије велику симболику

У нумерологији број 7 сматра се веома важним из више разлога

1682682688_shutterstock_144647822.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Чак и у древним причама, налази се да је свеприсутан. Да ли знате зашто је број 7 важан?

Нумерологија је област коју многи људи не разматрају. Међутим, следбеници томе придају велики значај. У овој области, број 7 има веома велики значај. Пре свега, ова фигура представља човечанство. Мушкарац се сматра бројем 3, док је жена број 4. Ова два пола сабрана дају број 7.

Затим, овај број је и амајлија оних који траже универзалне истине. Сви који су живели у животу броја 7 нашли су срец́у, славу и срец́у. Коначно, број 7 може дати центар сваком елементу наше планете. Пример праваца је најконкретнији, јер постоји 6 праваца које треба иц́и. Сви они прелазе једну и само једну тачку која је седма. Ово ц́е бити ваша полазна тачка пре него што кренете на курс или правац.

Број 7: број Бога према веровањима

У неким веровањима број 7 има незамисливу вредност. На пример, према Библији, када је Бог створио свет, урадио је то за 7 дана, а седмог дана је одлучио да је време одмора и да цео његов народ треба да му ода захвалност и почаст.

Убрзо затим послао је знак Јакову. Натерао га је да сања о 7 дебелих крава и 7 мршавих крава. Првих 7 су били синоним за обиље и богатство. Док је 7 оскудних најављивало глад и смрт. Тако су се Јаков и његов народ добро припремили и није их погодила глад.

Број 7 ц́е се касније нац́и у Књигама о краљевима. Заиста, Соломону је требало 7 година да изгради храм у Јерусалиму. Према овим многим извештајима, број 7 се може сматрати савршенством за Бога. Зато што су сви кораци у библији скоро обављени у 7 делова. Данас још увек налазимо ову фигуру у сваком тренутку нашег живота.

Број 7 је веома присутан у другим областима. Видимо то у уметности, свакодневном животу и још много тога. Ова цифра доноси срец́у и славу. Они који одлуче да живе са њим нац́и ц́е победу и успех.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas