Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУДБИНСКИ БРОЈ

Жудите за ЗГОДНИМ партнером, или су вам други КВАЛИТЕТИ приоритетни? Нумерологија открива ВАШЕ ТАЈНЕ

Многи од нас бирају партнере само на основу физичког изгледа, док су други више фокусирани на интелект и мудрост партнера

1596489591_par.png
Фото: Pixabay
Oglas

Свака особа судбински је предодређена за поједине догађаје у свом животу, али чела генерацијска група такође може имати неке заједничке особине. Ово су тврдње на којима са заснива нумеролошка анализа генерацијског броја.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Тако се у генерацијском броју очитава каквог партнера тражите и који су ваши кључни критеријуми при избору правог партнера.

Израчунајте свој генерацијски број?
Генерацијски број можете израчунати сабирање, свих бројева године у којој сте рођени. Бројеве даље сабирате док их не сведете на једноцифрени, прост број. Број који добијете је ваш генерацијски број. На пример: 1991. година1 + 9 + 9 + 1 = 20 = 2 + 0 = 2

Број један

Ова генерација преферира интелигентног партнера са којим може о свему разговарати.

Пожељно је да буде и интелигентнији од њих самих, јер воле да уче нове и непознате ствари. Никако не сме бити тврдоглав и искључив, јер то не трпе. Мора им бити и ослонац и подршка.

Прочитајте још: РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

Цене добре говорнике, али ако се граматички неправилно изражавају, ту је крај свих контаката међу њима. Желе мирну љубав без великих осцилација.

Број два

Ове особе реагују искључиво на емоцију. Треба им емотиван партнер који ће без устручавања показивати љубав и емоцију. Двојке воле да им се говори, да их уверавају у постојање емоција, да им се негују самопоуздање.

Прочитајте још: Лични број открива да ли богатство стоји испред ваших врата

Не воле грубост, очекују од партнера да их својом пажњом, љубављу и нежношћу огрне сатеном у најлепшој боји.


Фото: Depositphotos

Број три

Особе рођене у овим генерацијама очекују безусловну љубав и максималну толеранцију од партнера.

Ако имају среће и сретну оваквог партнера направиће му бајку од живота. Тројке и саме то могу и хоће да дају, без задршке, али само у случају да то и добију. Теже идеалу.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Број четири
 
Ове особе желе партнера сличног себи.

На првом месту желе одговорно и традиционално биће. То мора бити частан партнер, вредан и  оран за рад у сваком тренутку, на кога се могу ослонити без резерве, и који ће високо ценити њихове особине. Презиру неуравнотежене односе, желе знати на чему су и куда то може да води.

Број пет

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Представници ове генерације воле веселе, причљиве, занимљиве и интелигентне партнере. Оне који преузимају иницијативу, праве им разна изненађења, само нека им није досадан.

Фото: Depositphotos

Желе да уз партнера откривају све животне радости, воле смех и забаву, презиру расправе и ограничавања слободе. Даће максимум од себе, али само правом партнеру када осете да су пронашли оног правог.

Број шест

Представници ових генерација су естете, и зато желе шармантне, лепе и пожељне партнере. Наравно, да само њима припадају. Траже давање у љубави, пажњу и еротику, јер то им је важно.

Прочитаје још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Желе да им партнер пружи све благодати за добар живот. Желе брак, стабилну финансијску ситуацију, лепо уређен дом, децу, богат друштвени живот и хармонију, која им је веома потребна.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Број седам

Ово су особе које желе натпросечно интелигентне партнере са којима могу анализирати и водити филозофске разговоре, јер су и саме такве. Опредељују се за изразите интелектуалце и филозофе.

Партнер им мора дати искрену љубав, без икаквих сумњи, љубоморе или посесивности.

Број осам

Као партнера, ове особе желе снажне и пословно остварене партнере. Желе заштиту и сигурност, ослонац који нису имали ни у родитељској кући. Бирају крупне и стасите партнере који ће их ушушкати у загрљају и дати им топлину. Желе партнера који је ауторитет и који ће им јасно поставити границе.

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Желе алфа партнера којег ће поштовати, али не и диктатора.

Број девет

Ове особе желе партнера који ће им дати сву љубав овог света, и више од тога.

Како су деветке јако затворена бића, желе партнера којем се могу отворити и који неће злоупотребити њихово поверење. Боје се издаје па им је потребан партнер, који ће им бити одан. Деветке су есенција љубави па им је потребан нетко тко је потпуно исти као они, са истим ставовима и потребама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas